A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Щасливо і гамірно відбулося відкриття головної ялинки міста на площі Слави.

Дата: 19.12.2019 17:27
Кількість переглядів: 502

 

Гомін і сміх, дзвінкі колядки, забавні танці та веселощі заполонили центр міста. Адже саме сьогодні в День Святого Миколаю відбулося урочисте відкриття ялинки на площі Слави. Переповнені радістю і цікавістю діти бігли зі шкіл прямо на святкове дійство, дбайливі батьки та дідусі з бабусями вели своїх діток до святкової сцени, з якої лунали новорічні пісні та  танці, які представили сьогодні колектив комунального закладу Таращанської районної ради «Таращанський районний будинок культури», вихованці комунального закладу Таращанської районної ради «Таращанський районний центр творчості дітей та юнацтва «Веселка» та вихованці народного фольклорного ансамблю «Вишиванка».

Дітлахи гамірно та щасливо раділи новорічній красуні, що виблискувала різнокольоровими вогнями і манила різноманітністю прикрас, та зігрівалися гарячим чаєм і смачними смаколиками, що були організовані Таращанською міською радою, Службою у справах дітей та сім’ї та відділом освіти та науки Таращанської районної державної адміністрації.

Головними і самими очікуваними гостями свята стали звичайно ж Святий Миколай та Снігуронька. Святий Миколай спонукав дітей бути добрими, вірити в чудо та вчитися ввічливості і вдячності. Снігуронька теж не давала нудьгувати дітворі. Запальні танці об’єднали дітей різних шкіл та різного віку.

На площі панувала атмосфера чарівної казки. І як тут не повірити в магію? Святкову сцену заполонили десятки дідів морозів, а мишенята та снігурка танцювали в колі «живих ялинок».

Під захопливі оплески та щирі посмішки було запаллено вогні на головній ялинці міста.

Щоб подарувати радість новорічних свят дітям з багатодітних сімей, сімей, які потрапили в складні життєві обставини, дітям-сиротам та позбавлених батьківського піклування, дітям-інвалідам, дітям батьків, що приймали безпосередню участь в АТО та дітям постраждалим внаслідок воєнних дій Таращанська міська рада подарувала таким дітям 393 солодкі подарунки.

Хочеться вірити, що і надалі юних таращанців не покидатиме дитяча безпосередність, віра в чудо та прагнення стати кмітливими, порядними і кращими в усьому!

 

Хай Миколай у вишиванці
    Розбудить подарунком вранці
    І принесе у Вашу хату
    Добробут, радості багато.
    Розбудить приспані надії,
    Зернятко щастя хай посіє.
    Зігріє гумором, любов'ю,
    І принесе всім Вам здоров'я!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь