A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Шановні медичні працівники!

Дата: 19.06.2020 12:54
Кількість переглядів: 581

Фото без опису

Вітаємо Вас з прийдешнім професійним святом!


   Вибравши одного разу свій професійний шлях, Ви взяли на себе тягар відповідальності за збереження найважливіших цінностей людиниїї життя та здоров'я.

  Кожен день на своїх робочих місцях Ви робите маленькі і великі чудеса – полегшуєте страждання, даруєте надію, повертаєте своїм підопічним радість сьогодення. Незважаючи на неминучі труднощі і ризики, пов'язані з працею медика, часто не рахуючись з особистим часом, Ви з честю виконуєте свої обов'язки, забезпечуєте своєчасне лікування і уважний медичний догляд.
  
Особливі слова подяки хочеться адресувати ветеранам охорони здоров'я. Багато хто з Вас, навіть йдучи на заслужений відпочинок, не забувають про клятву Гіппократа і готові прийти на допомогу, дати пораду та підтримати.

  Ми живемо в дуже непростий для держави і для кожного з нас час. Але саме в ці переломні моменти історії проявляються висоти людського духу, національної гідності та людяності.

  Прийміть слова безмежної вдячності за Ваші чуйні серця, золоті руки, повернене здоров’я та врятовані життя! Бажаємо Вам та Вашим сім’ям міцного здоров’я, спокою, достатку, безхмарного неба, радості у кожній миті буття, світлої долі, успіхів та подальших професійних здобутків!

 

З повагою Таращанська міська рада


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь