A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

З Днем народження рідна Тараща!

Дата: 18.09.2020 13:53
Кількість переглядів: 394

Фото без опису  

Середина вересня. Тараща потопає в строкатих барвах листя, яке вміло пофарбувала осінь. Вітер вправно пестить все навколо. Омиті прохолодною росою квіти і трави починають жовтіти.

   Під ці вересневі етюди осінньої п’єси до нас приходить День народження нашої маленької Батьківщини – День міста Тараща!

   Це свято тих людей, що тут народилися і виросли, тих хто приїхав колись сюди та закохавшись у особливий колорит та традиції міста залишився тут назавжди, тих хто плекає безмежну любов до свого рідного краю, а тому повернувся назад і вирішив продовжити свій рід на прадідівській землі. У житті нашого міста багато яскравих сторінок, адже з Таращею пов’язані імена відомих державних діячів, вчених, митців, літераторів, спортсменів, лікарів…

   Також цього дня згадаймо з вдячністю всіх, хто творив історію Таращанщини, збагачував та оберігав його культурну спадщину, розбудовував, боронив від ворога, віддавши своє життя за наш прекрасний край. В  цей важливий для нас всіх день з повагою та шаною пригадайте сучасних, доблесних героїв України – учасників бойових дій та учасників антитерористичної операції, котрі кров’ю і потом стримували російського агресора та продовжують нині оберігати кордони нашої держави, що б ми вільно жили на батьківській землі та спокійно ростили наших дітей.

   Дякую всім таращанцям, які небайдужі до долі рідного міста та його жителів, а особливо представникам старшого покоління, мудрим наставникам, які з впевненістю у власні сили та з професійною майстерністю подають славні приклади та навчають молоде покоління праці, фізичному вихованню, культурному збагаченню, патріотизму та служінню своєму місту, змінюючи своєю роботою кожен день життя на краще.

   Сердечну вдячність висловлюю працівникам комунальних підприємств Таращі, трудовим колективам установ та організацій, які забе6зпечують життєдіяльність міста, підприємцям та небайдужим таращанцям, які вносять свій внесок у його розвиток.

   Сердечне спасибі хочу сказати й представникам навчальних і позашкільних закладів, педагогам та наставникам – за виховання гідного покоління.

   Пам’ятаю, як щорічно ми всі разом від малого до велика, однією дружною родиною, весело проводили наше спільне свято – День народження нашого міста! Як таращанці з теплотою в душі спостерігали за урочистостями та святковим концертом на Площі Слави, смачно частувалися домашньою здобою та з цікавістю розглядали вироби наших земляків. Потім веселою юрбою ми йшли на вечірній концерт за участю відомих зірок до районного будинку культури, де вже з нетерпінням продовження свята чекала молодь.

   Ми звикли святкувати День Таращі з концертами, розвагами, атракціонами і масовим гулянням, але на жаль карантин, спричинений коронавірусом, вніс свої корективи. Так відповідно до розпорядження голови Київської обласної державної адміністрації від 10.09.2020 р. № 368, протоколу  позачергового засідання Київської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС) від 11 вересня № 27 та протоколу засідання Таращанської районної комісії з питань (ТЕБ та НС) Таращанської районної державної адміністрації від 14 вересня 2020 року № 26 з 00:00 год 14 вересня 2020 року на території міста Тараща та всього Таращанського району установлено «жовтий» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19. А це означає заборону проведення масових зібрань, а також категоричну заборону заходів участь в яких прийматимуть люди похилого віку, адже вони відносяться до найвищої ризикової групи зараження вірусом.

   У ці непрості часи для нашої держави нам так важливо бути єдиною, згуртованою родиною, мати різні думки і погляди, але вміти чути один одного, знаходити компроміси та досягати бажаних цілей.

 

   Тож з нагоди Дня міста від усієї душі вітаю всіх таращанців та бажаю мирного неба і добробуту. Добра Вам усім, здоров’я, родинного затишку. Нехай у кожній домівці панують любов, шана, спокій і збуваються всі найзаповітніші мрії. Зичу всім жителям Таращі Божого благословення, щастя та благополуччя. Хай мир, суспільна злагода, взаємна повага та довіра панують між всіма нами. Нехай же зростає та процвітає наше улюблене місто!

 

З Днем народження рідна Тараща!

 

З повагою міський голова Валерій Велієв

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь