A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади спеціаліста I категорії Таращанської міської ради

Дата: 25.09.2020 10:09
Кількість переглядів: 413

Таращанська міська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади спеціаліста I категорії. Кваліфікаційні вимоги до кандидата на посаду: вища освіта не нижче ступеня бакалавра, за відповідним напрямом професійного спрямування; вільно володіти державною мовою; мати навики роботи з комп’ютерними мережами та програмним забезпеченням.

Для участі у конкурсі необхідно подати наступні документи: заяву про участь у конкурсі; копії документів про освіту; заповнену особову картку (форма П-2ДС) з відповідними додатками; копію документа, який посвідчує особу; копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних); дві фотокартки розміром 4х6см; декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій місцевого самоврядування, у порядку, визначеному Законом України “Про запобігання корупції”, за 2019 рік.

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається кадровою службою. Документи приймаються протягом 30 днів з дня опублікування оголошення про проведення конкурсу в газеті за адресою: вул. Шевченка 7, м. Тараща, Київська область, тел. 5-20-42.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь