A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Про внесення змін до порядку денного І сесії VIII скликання

Дата: 18.12.2020 08:10
Кількість переглядів: 279

 

               УКРАЇНА

                ТАРАЩАНСЬКА МІСЬКА РАДА

              КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РІШЕННЯ

 

11 грудня 2020 року                         м. Тараща                              № 29-01- VIII

 

Про внесення змін до порядку денного

І сесії VIII скликання

 

Керуючись  ч. 15 ст. 46, Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.ст. 31,32  Регламенту Таращанської міської ради,  міська рада,-

 

                                          ВИРІШИЛА:

 

1. Внести зміни до порядку денного І сесії Таращанської міської ради та включити на розгляд питання:

1.1. Про внесення змін до порядку денного І сесії VІІІ скликання.

1.2. Про затвердження регламенту Таращанської міської ради VІІІ скликання.

1.3. Про початок реорганізації Великоберезянської сільської ради шляхом приєднання до Таращанської міської ради Київської області.

1.4. Про початок реорганізації Великововнянської сільської ради шляхом приєднання до Таращанської міської ради Київської області.

1.5.Про початок реорганізації Веселокутської сільської ради шляхом приєднання до Таращанської міської ради Київської області.

1.6.Про початок реорганізації Володимирівської сільської ради шляхом приєднання до Таращанської міської ради Київської області.

1.7.Про початок реорганізації Дубівської сільської ради шляхом приєднання до Таращанської міської ради Київської області.

1.8. Про початок реорганізації  Калиновецької сільської ради шляхом приєднання до Таращанської міської ради Київської області.

1.9. Про початок реорганізації  Кирданівської  сільської ради шляхом приєднання до Таращанської міської ради Київської області.

1.10. Про початок реорганізації  Кислівської сільської ради шляхом приєднання до Таращанської міської ради Київської області.

1.11. Про початок реорганізації  Ківшоватської сільської ради шляхом приєднання до Таращанської міської ради Київської області.

1.12. Про початок реорганізації  Косяківсьської сільської ради шляхом приєднання до Таращанської міської ради Київської області.

1.13. Про початок реорганізації Крив’янської  сільської ради шляхом приєднання до Таращанської міської ради Київської області.

1.14. Про початок реорганізації Крутогорбівської сільської ради шляхом приєднання до Таращанської міської ради Київської області.

1.15. Про початок реорганізації Лісовицької сільської ради шляхом приєднання до Таращанської міської ради Київської області.

1.16. Про початок реорганізації Лук’янівської сільської ради шляхом приєднання до Таращанської міської ради Київської області.

1.17. Про початок реорганізації Лучанської сільської ради шляхом приєднання до Таращанської міської ради Київської області.

1.18. Про початок реорганізації  Плосківської сільської ради шляхом приєднання до Таращанської міської ради Київської області.

1.19. Про початок реорганізації Ріжківської сільської ради шляхом приєднання до Таращанської міської ради Київської області.

1.20. Про початок реорганізації Салиської сільської ради шляхом приєднання до Таращанської міської ради Київської області.

1.21. Про початок реорганізації Северинівської сільської ради шляхом приєднання до Таращанської міської ради Київської області.

1.22. Про початок реорганізації Станишівської сільської ради шляхом приєднання до Таращанської міської ради Київської області.

1.23. Про початок реорганізації Степківської сільської ради шляхом приєднання до Таращанської міської ради Київської області.

1.24. Про початок реорганізації Чернинської сільської ради шляхом приєднання до Таращанської міської ради Київської області.

1.25. Про початок реорганізації Юшківорізької сільської ради шляхом приєднання до Таращанської міської ради Київської області.

1.26. Про внесення змін  до рішення Таращанської міської ради від 19.12.2019 року № 938-63-VII  «Про затвердження  Програми « Благоустрій міста Тараща на 2020 рік».

1.27. Про внесення змін  до рішення Таращанської міської ради від 19.12.2019 року № 942-63-VII  «Про затвердження Міської комплексної Програми « Турбота на 2020 рік».

1.28. Про внесення змін  до рішення Таращанської міської ради від 19.12.2019 року № 951-61-VII « Про міський бюджет міста Тараща на 2020 рік».

1.29. Про затвердження Положення та складу тендерного  комітету Таращанської міської ради Київської області.

 

 

Міський голова                                                          Михайло КРИВОШЕЄВ

 

м. Тараща

11 грудня 2020 р.

29-01-VIIІ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь