A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

ОБГОВОРИЛИ ПИТАННЯ ЕНЕРГОПОСТАЧАННЯ В НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ ГРОМАДИ З 1 СІЧНЯ 2021 РОКУ

Дата: 29.12.2020 10:40
Кількість переглядів: 284

    Фото без опису     Фото без опису

На початку 2021 року відбудуться зміни в адміністративно-територіальному устрої України, відповідно районні ради та райдержадміністрації будуть реорганізовані. Їхні виконавчі органи будуть припинені як юридичні особи, припинять свою дію і діючі угоди на розподіл та постачання газу, а також електроенергії. Це ставить під загрозу енергопостачання закладів бюджетної сфери з 1 січня 2021 року, в тому числі дитячих дошкільних закладів та лікарень.

Щоб запобігти ускладненню ситуації, голова Таращанської міської ради Михайло Кривошеєв провів робочу зустріч з головою РДА Вадимом Пасічнюком, начальником управління фінансів РДА Людмилою Возною, начальником відділу освіти і науки РДА Тетяною Якубовською, під час якої шукали шляхи вирішення питання постачання газу та електроенергії з 1 січня 2021 року в навчальних закладах Таращанської громади. Це питання загальнодержавного характеру, адже нормативно-правових актів його врегулювання немає і така проблема з 1 січня може виникнути в усіх новостворених територіальних громадах України.

Міський голова Михайло Кривошеєв наголосив на важливості якнайшвидшого вирішення цього питання, адже не можна залишати навчальні заклади громади без тепла та освітлення.

Наразі, вирішення питання триває.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь