A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

ПОРУШНИКІВ ФІКСУВАТИМЕ ВІДЕОКАМЕРА

Дата: 30.12.2020 16:51
Кількість переглядів: 339

 

ПОРУШНИКІВ ФІКСУВАТИМЕ ВІДЕОКАМЕРА

28 грудня 2020 року працівники КП «Таращаблагоустрій» навели лад на несанкціонованому сміттєзвалищі біля в’їзду в місто: загорнули трактором сміття, зібрали непотріб між деревами. Однак, за ніч «свідомі» мешканці гарно потрудились і вже зранку місце, де докладено чимало зусиль і людей, і техніки, знову в безладі.

Так не може тривати вічно, тож відсьогодні у найбільш проблемних місцях Таращі, стосовно несанкціонованих сміттєзвалищ, встановлюються бездротові камери відеонагляду. Відтак, люди, які бездумно викидають сміття де доведеться, не лише заплатять штраф за порушення правил благоустрою, а й стануть відомими для таращанців.

Нагадуємо, в Таращі одне санкціоноване сміттєзвалище (полігон ТПВ), користування яким є безкоштовне. Також можна підписати договір на вивезення ТПВ з КП «Таращаблагоустрій», вартість послуги - 40 грн. 35 коп. за 100 кг. Іншими словами, альтернатива є. Однак, чомусь декому головне викинути з двору, байдуже куди і хто те все буде потім прибирати.

Таращанська міська рада закликає мешканців громади до свідомості та розсудливості, адже тільки разом ми зможемо створити комфорт і затишок у нашій громаді!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь