A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

ПРО НАДАННЯ ДОЗВОЛУ НА РОЗРОБКУ ЗЕМЛЕВПОРЯДНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ ЩОДО БЕЗОПЛАТНОЇ ПЕРЕДАЧІ У ВЛАСНІСТЬ ЗЕМЕЛЬНИХ ДІЛЯНОК ГРОМАДЯНАМ

Дата: 04.01.2021 10:28
Кількість переглядів: 458

ТАРАЩАНСЬКА МІСЬКА РАДА

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

24 грудня 2020 року                                                                               № 81-02-VІІІ

 

м. Тараща

 

Про надання дозволу на розробку землевпорядної документації щодо безоплатної передачі у власність земельних ділянок громадянам

 

Розглянувши заяву від 07.12.2020 року ЛЯШЕВСЬКОГО Сергія Володимировича, зареєстрованого вул. Вернигори, 25 м. Тараща Білоцерківський район Київська область, про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для безоплатної передачі у власність земельної ділянки площею 0,10 га для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд по вул. Вернигори, 25, додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, Картки фізичної особи-платника податків, Договору купівлі – продажу житлового будинку від 01.10.2020 року, Витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності, керуючись ст.ст. 12, 40, 81, 116, 118, 120, 121, 122 Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки, Таращанська  міська рада, -

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Дати дозвіл ЛЯШЕВСЬКОМУ Сергію Володимировичу, зареєстрованому вул. Вернигори, 25 м. Тараща Білоцерківський район Київська область, ідентифікаційний номер 3316713396, на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для безоплатної передачі у власність із земель житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд орієнтовною площею 0,10 га по вул.Вернигори, 25 м. Тараща.

2. Зобов’язати ЛЯШЕВСЬКОГО Сергія Володимировича, якому надано дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для безоплатної передачі у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд орієнтовною площею 0,10 га по вул.Вернигори, 25 м. Тараща, використовувати земельну ділянку за цільовим призначенням та дотримуватись вимог ст.ст. 91, 96 Земельного кодексу України.

3. Довести до відома ЛЯШЕВСЬКОМУ Сергію Володимировичу, що відповідно до ст. 125 Земельного кодексу України, право власності на земельну ділянку виникає з моменту державної реєстрації цих прав.

4. Уточнення площі земельної ділянки провести в ході виконання робіт по розробці технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для безоплатної передачі у власність із земель житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд орієнтовною площею 0,10 га по вул. Вернигори, 25 м. Тараща.

5. Термін дії дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для безоплатної передачі у власність ЛЯШЕВСЬКОМУ Сергію Володимировичу, зареєстрованому вул. Вернигори, 25 м. Тараща Білоцерківський район Київська область, ідентифікаційний номер 3316713396 із земель житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. Вернигори, 25 м.Тараща встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

 

 

 

Міський голова                                                                    Михайло КРИВОШЕЄВ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь