A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

ПРО НАДАННЯ ДОЗВОЛУ НА РОЗРОБКУ ЗЕМЛЕВПОРЯДНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ ЩОДО ВІДВЕДЕННЯ ЗЕМЕЛЬНОЇ ДІЛЯНКИ У ВЛАСНІСТЬ

Дата: 04.01.2021 11:18
Кількість переглядів: 482

ТАРАЩАНСЬКА МІСЬКА РАДА

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

24 грудня 2020 року                                                                               № 93-02-VІІІ

 

м. Тараща

 

Про надання дозволу на розробку землевпорядної документації щодо відведення земельної ділянки у власність

 

Розглянувши заяву від 10.12.2020 року ІСРАЕЛЯНА Каджіка Мурадовича, зареєстрованого вул. Садова буд. 13 с. Ківшовата Білоцерківського району Київської області, про надання дозволу на розробку документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03) орієнтовною площею 0,14 га, яка розташована на території Київської області в адміністративно-територіальних межах Ківшоватської сільської ради, додані до неї світлокопії Витягу з Єдиного державного демографічного реєстру щодо реєстрації місця проживання, паспорту громадянина України, картки платника податків, викопіювання на якому відображено місцерозташування земельної ділянки, взявши до уваги, що земельна ділянка сільськогосподарського призначення орієнтовною площею 0,14 га розташована за межами населеного пункту села Ківшовата та відноситься до земель державної власності, керуючись ст.ст. 12, 22, 116, 117, 118, 120, 121, 122 «Земельного кодексу України», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки, Таращанська  міська рада, -

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Відмовити ІСРАЕЛЯН Каджіку Мурадовичу, зареєстрованому по вул. Садова буд. 13 с. Ківшовата Білоцерківського району Київської області, ідентифікаційний номер 2332510230, в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03) орієнтовною площею 0,14 га, яка розташована на території Київської області в адміністративно-територіальних межах Ківшоватської сільської ради.

2. Рекомендувати ІСРАЕЛЯН Каджіку Мурадовичу, зареєстрованому по вул. Садова буд. 13 с. Ківшовата Білоцерківського району Київської області, ідентифікаційний номер 2332510230 звернутися з відповідним клопотанням до Головного управління Держгеокадастру у Київській області.

 

 

 

Міський голова                                                                    Михайло КРИВОШЕЄВ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь