A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

ВЕБІНАРИ З ПІДГОТОВКИ ВЕТЕРАНІВ ДО УЧАСТІ В СУДДІВСТВІ ВІЙСЬКОВО-ПАТРІОТИЧНИХ ІГОР ТА ЗМАГАНЬ

Дата: 13.01.2021 13:48
Кількість переглядів: 251

Міністерство у справах ветеранів України спільно з Українським державним центром національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді та громадською спілкою «Всеукраїнське об’єднання військово-патріотичних організацій» у січні-лютому 2021 року планує проведення циклу навчальних вебінарів «Військовий терен – Джура Оборонець» до Дня Героїв Крут з підготовки ветеранів до участі в суддівстві військово-патріотичних ігор та змагань.

Метою заходу є залучення ветеранів до національно-патріотичного виховання молоді, зокрема підготовка ветеранів до участі в суддівстві підсумкових етапів Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») старшої вікової категорії («Джура-Оборонець»).

Учасники пройдуть теоретичний курс по всіх видах (конкурсах) підсумкових етапів гри з наступною можливістю отримання суддівських категорій.

Інформація про захід та заявка до участі на сайті Міністерства у справах ветеранів України в розділі: «Ветеранам» - «Національно-патріотичне виховання» - «Анонси заходів з національно-патріотичного виховання» або за посиланням:

https://forms.gle/q6zQr7xR9Vyazgbn9

Контактна особа від Мінветеранів – Потєхіна Ольга Володимирівна, головний спеціаліст експертної групи національно-патріотичного виховання Директорату вшанування памяті та формування позитивного образу ветерана, тел.. (066) 484 46 97, електронна пошта – egnpv@mva.gov.ua.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь