A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

ВІДБУЛАСЯ III (ПОЗАЧЕРГОВА) СЕСІЯ ТАРАЩАНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ VIII СКЛИКАННЯ

Дата: 18.01.2021 23:10
Кількість переглядів: 344

Фото без опису

18 січня під головуванням міського голови Михайла Кривошеєва відбулася III (позачергова) сесія Таращанської міської ради VIII скликання. У роботі сесії взяли участь 21 депутат.

У ході засідання було розглянуто 4 питання порядку денного, які були попередньо опрацьовані на спільному засіданні постійних комісій міської ради, а саме:

1. Про розгляд звернення жителів Таращанської міської територіальної громади та депутатів Таращанської міської ради щодо зниження тарифів на оплату природного газу та електроенергії, а також за їх постачання. Звернення надійшло до Таращанської міської ради від представників двох фракцій «Наш край» і «Батьківщина». По даному зверненню за ініціативи міського голови було зібрано 3544 підписи серед жителів Таращанської громади і прийнято рішення звернутись до Президента України, Прем’єр - міністра України, Голови Верховної ради України, щодо недопущення підвищення тарифів на газ та електроенергію.

2. Про зміну назви та затвердження статуту комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Таращанської міської ради.

3. Про затвердження структури комунальної бюджетної установи «Таращанський міський центр розвитку фізичної культури і спорту».

4. Про закріплення депутатів Таращанської міської ради VIII скликання за населеними пунктами та вулицями Таращанської міської громади. (Зазначене питання на даний час опрацьовується та перенесено на друге засідання III (позачергової) сесії міської ради, яка відбудеться 22 січня 2021 року.)

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь