A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

ТАРАЩАНСЬКА МІСЬКА РАДА ПІДТРИМУЄ ІНІЦІАТИВУ ЩОДО ЗМЕНШЕННЯ ТАРИФІВ НА ЕНЕРГОНОСІЇ

Дата: 20.01.2021 13:16
Кількість переглядів: 309

Фото без опису

Громада Таращі, як і мешканці інших міст та сіл України, стурбована підвищенням тарифів на газ та послуги з розподілу природного газу для населення. Це питання  винесли першим для обговорення на засідання III-ї (позачергової) сесії Таращанської міської ради VIII скликання, що відбулося 18 січня. Депутати ухвалили звернення до Президента України, Прем’єр-міністра України, Голови Верховної ради України, щодо ситуації з цінами на газ та його транспортування.

Звернення озвучив міський голова Михайло Кривошеєв, який наголосив, що ухвалені центральною владою тарифи – високі, і люди просто не в змозі будуть сплачувати рахунки за комунальні послуги. «Ми маємо висловити чітку позицію, яка повинна полягати у категоричній незгоді щодо підняття тарифів. Тому на сьогодні нашим першочерговим завданням  є відстоювання інтересів населення», - акцентував міський голова.

«Депутати Таращанської міської ради висловлюють категоричний протест проти зростання у 2021 році ціни на природній газ, електроенергію, підвищення тарифів за розподіл (доставку) природного газу для газорозподільних компаній й вимагаємо від Кабінету Міністрів України: скасувати рішення щодо штучно завищених тарифів; ухвалити рішення про спрямування на потреби населення газу українського видобутку із наших підземних сховищ за ціною закупки, що дозволить миттєво знищити тарифи; вжити відповідних заходів щодо недопущення підвищення тарифів за розподіл (доставку) природного газу для газорозподільних компаній; посилити заходи соціального захисту населення в умовах стрімкого зростання цін на газ; вжити відповідних заходів щодо недопущення підвищення тарифів на електроенергію»,- зазначено у документі. 

Відтак, депутати одноголосно підтримали звернення до Центральних органів влади, яке невідкладно буде направлено адресатам.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь