A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

ПРО ВНЕСЕННЯ ЗМІН ДО ПОРЯДКУ ДЕННОГО ДРУГОГО ЗАСІДАННЯ ІІІ (ПОЗАЧЕРГОВОЇ) СЕСІЇ VIII СКЛИКАННЯ

Дата: 27.01.2021 13:24
Кількість переглядів: 251

 

УКРАЇНА

КИЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

ТаращанськА МІСЬКА  РАДА

 

           РІШЕННЯ № 99-03- VIII

 22 січня 2021 р.                                                                                    м. Тараща

Про внесення змін до порядку денного

другого засідання

ІІІ (позачергової) сесії VIII скликання

 

Керуючись  ч. 12 ст. 46, Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, п.1, п.5. ст.15  Регламенту Таращанської міської ради,  міська рада

                                        

ВИРІШИЛА:

 

4.  Про внесення змін до порядку денного другого засідання ІІІ (позачергової) сесії Таращанської міської ради VIII скликання.

  1. Про закріплення депутатів Таращанської міської ради VIII скликання за населеними пунктами та вулицями Таращанської міської громади.
  2. Про затвердження акту приймання-передачі майна комунального закладу Таращанської міської ради «Таращанська централізована бібліотечна система».
  3. Про затвердження Програми організації харчування учнів та вихованців закладів освіти Таращанської міської ради на 2021 рік.
  4. Про зміну засновника Таращанського академічного ліцею «Ерудит»  Таращанської районної ради Київської області та затвердження статуту в новій редакції.
  5. Про зміну засновника Таращанського академічного ліцею «Успіх» Таращанської районної ради Київської області та затвердження статуту в новій редакції.
  6. Про зміну засновника Опорного загальноосвітнього навчального закладу «Ківшоватський навчально-виховний комплекс  Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Таращанської районної ради Київської області», затвердження статуту та положень його філій в новій редакції.
  7. Про зміну засновника Великоберезянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Таращанської районної ради Київської області та затвердження статуту в новій редакції.
  8. Про зміну засновника Косяківського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів – закладу дошкільної освіти Таращанської районної ради Київської області та затвердження статуту в новій редакції.
  9. Про зміну засновника Лісовицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Таращанської районної ради Київської області та затвердження статуту в новій редакції.
  10. Про зміну засновника Лучанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Таращанської районної ради Київської області та затвердження статуту в новій редакції.
  11. Про зміну засновника Юшківорізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Таращанської районної ради Київської області та затвердження статуту в новій редакції.
  12. Про зміну засновника Северинівського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Таращанської районної ради Київської області та затвердження статуту в новій редакції.
  13. Про зміну засновника Калиновецького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів – закладу дошкільної освіти Таращанської районної ради Київської області та затвердження статуту в новій редакції.
  14. Про зміну засновника Володимирівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів – закладу дошкільної освіти Таращанської районної ради Київської області та затвердження статуту в новій редакції.
  15. Про зміну засновника Кислівського навчально - виховного комплексу «Заклад загальної середньої освіти І ступеня – заклад дошкільної освіти» Таращанської районної ради Київської області та затвердження статуту в новій редакції.
  16. Про зміну засновника Салиської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Таращанської районної ради Київської області та затвердження статуту в новій редакції.
  17. Про зміну засновника Таращанської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів № 3 Таращанської районної ради Київської області та затвердження статуту в новій редакції.
  18. Про зміну засновника Дубівського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Таращанської районної ради Київської області та затвердження статуту в новій редакції.
  19. Про зміну засновника Кирданівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Таращанської районної ради Київської області та затвердження статуту в новій редакції.
  20. Про зміну засновника Великововнянського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Таращанської районної ради Київської області та затвердження статуту в новій редакції.
  21. Про зміну засновника Лук’янівського навчально – виховного комплексу «Заклад загальної середньої освіти І ступеня – заклад дошкільної освіти» імені О.С. Левади Таращанської районної ради Київської області та затвердження статуту в новій редакції.
  22. Про зміну засновника Плосківського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Таращанської районної ради Київської області та затвердження статуту в новій редакції.
  23. Про зміну засновника Ріжківського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Таращанської районної ради Київської області та затвердження статуту в новій редакції.
  24. Про зміну засновника Веселокутського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Таращанської районної ради Київської області та затвердження статуту в новій редакції.
  25. Про зміну засновника Станишівського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Таращанської районної ради Київської області та затвердження статуту в новій редакції.
  26. Про зміну засновника Комунального закладу Таращанської районної ради «Дитячо-юнацька спортивна школа» та затвердження статуту в новій редакції.
  27. Про зміну засновника Комунального закладу Таращанської районної ради Київської області «Таращанський районний інклюзивно-ресурсний центр» та затвердження статуту в новій редакції.
  28. Про зміну засновника Комунального закладу Таращанської районної ради «Таращанська районна станція юних натуралістів» та затвердження статуту в новій редакції.
  29. Про зміну засновника Комунального закладу Таращанської районної ради «Таращанський районний центр творчості дітей та юнацтва «Веселка» та затвердження статуту в новій редакції.
  30. Про зміну засновника дошкільного навчального закладу ясла-садок «Зернятко» Крив’янської сільської ради Таращанського району Київської області та затвердження статуту в новій редакції.
  31. Про зміну засновника  Ківшоватського дошкільного навчального закладу ясла-садок № 4 «Барвінок» загальнорозвиваючого типу Ківшоватської сільської ради Київської області Таращанського району та затвердження статуту в новій редакції.
  32. Про зміну засновника  дошкільного навчального закладу (ясла-садок) «Світлячок» Великоберезянської сільської ради Таращанського району Київської області та затвердження статуту в новій редакції.
  33. Про зміну засновника  Лісовицького дошкільного навчального закладу дитсадок № 8 «Кленочок» загальнорозвиваючого типу та затвердження статуту в новій редакції.
  34. Про зміну засновника  Лучанського дошкільного навчального закладу ясла-садок № 9 «Сонечко» загального розвитку Лучанської сільської ради Київської області Таращанського району та затвердження статуту в новій редакції.
  35. Про зміну засновника  Лучанського дошкільного навчального закладу ясла-садок № 10 «Казка» загального розвитку комунальної форми власності та затвердження статуту в новій редакції.
  36. Про зміну засновника  комунальної організації (установа, заклад) Петрівського дошкільного навчального закладу ясел-садка № 12 «Світанок» та затвердження статуту в новій редакції.
  37. Про зміну засновника  дошкільного навчального закладу (ясла-садок) «Пролісок» Салиської сільської ради Таращанського району Київської області та затвердження статуту в новій редакції.
  38. Про зміну засновника дошкільного навчального закладу загального розвитку ясла-садок № 15 «Сонечко» Кирданівської сільської ради Таращанського району Київської області та затвердження статуту в новій редакції.
  39. Про зміну засновника дошкільного навчального закладу (ясла-садок) «Калинка» Чернинської сільської ради Таращанського району Київської області та затвердження статуту в новій редакції.
  40. Про зміну назви дошкільного навчального закладу (ясла-садок) компенсуючого типу «Барвінок» Таращанської міської ради Київської області та затвердження статуту в новій редакції.
  41. Про зміну назви дошкільного навчального закладу (ясла-садок) «Берізка» Таращанської міської ради Київської області та затвердження статуту в новій редакції.
  42. Про зміну назви дошкільного навчального закладу (ясла-садок) «Сонечко» Таращанської міської ради Київської області та затвердження статуту в новій редакції.
  43. Про зміну засновника Комунального закладу Таращанської районної ради «Таращанський районний будинок культури» та затвердження статуту в новій редакції.
  44. Про зміну засновника Комунального закладу Таращанської районної ради «Таращанська централізована бібліотечна система» та затвердження статуту в новій редакції.
  45. Про зміну засновника Комунального закладу Таращанської районної ради «Таращанський історико-краєзнавчий музей» та затвердження статуту в новій редакції.
  46. Про зміну засновника Комунального закладу Таращанської районної ради «Таращанська дитяча музична школа» та затвердження статуту в новій редакції.
  47. Про зміну засновника Комунального закладу «Лучанський сільський Будинок культури» Лучанської сільської ради Таращанського району Київської області та затвердження статуту в новій редакції.
  48. Про зміну засновника Комунального закладу «Лісовицький сільський Будинок культури» Лісовицької сільської ради Таращанського району Київської області та затвердження статуту в новій редакції.
  49. Про зміну засновника Комунального закладу «Плосківський сільський Будинок культури» Плосківської сільської ради Таращанського району Київської області та затвердження статуту в новій редакції.
  50. Про зміну засновника Комунального закладу «Косяківський сільський Будинок культури» Косяківської сільської ради Таращанського району Київської області та затвердження статуту в новій редакції.
  51. Про зміну засновника Комунального закладу «Кислівський сільський Будинок культури» Кислівської сільської ради Таращанського району Київської області та затвердження статуту в новій редакції.
  52. Про зміну засновника Комунального закладу «Кирданівський сільський Будинок культури» Кирданівської сільської ради Таращанського району Київської області та затвердження статуту в новій редакції.
  53. Про зміну засновника Комунального закладу «Великововнянський сільський Будинок культури» Великововнянської сільської ради Таращанського району Київської області та затвердження статуту в новій редакції.
  54. Про зміну засновника Комунального закладу «Ківшоватський сільський Будинок культури» Ківшоватської сільської ради Таращанського району Київської області та затвердження статуту в новій редакції.
  55. Про зміну засновника Комунального закладу «Ріжківський сільський Будинок культури» Ріжківської сільської ради Таращанського району Київської області та затвердження статуту в новій редакції.
  56. Про зміну засновника Комунального закладу «Володимирівський сільський клуб» Володимирівської сільської ради Таращанського району Київської області та затвердження статуту в новій редакції.
  57. Про зміну засновника Комунального закладу «Веселокутський сільський Будинок культури» Веселокутської сільської ради Таращанського району Київської області та затвердження статуту в новій редакції.
  58. Про зміну засновника Комунального закладу «Салиський сільський Будинок культури» Салиської сільської ради Таращанського району Київської області та затвердження статуту в новій редакції.
  59. Про зміну засновника Комунального закладу «Северинівський сільський Будинок культури» Северинівської сільської ради Таращанського району Київської області та затвердження статуту в новій редакції.
  60. Про зміну засновника Комунального закладу «Станишівський сільський Будинок культури» Станишівської сільської ради Таращанського району Київської області та затвердження статуту в новій редакції.
  61. Про зміну засновника Комунального закладу «Степківський сільський клуб» Степківської сільської ради Таращанського району Київської області та затвердження статуту в новій редакції.
  62. Про зміну засновника Комунального закладу «Чернинський сільський Будинок культури» Чернинської сільської ради Таращанського району Київської області та затвердження статуту в новій редакції.
  63. Про зміну засновника Комунального закладу «Юшківорізький сільський Будинок культури» Юшківорізької сільської ради Таращанського району Київської області та затвердження статуту в новій редакції.
  64. Про зміну засновника Комунального закладу «Лук’янівський сільський Будинок культури» Лук’янівської сільської ради Таращанського району Київської області та затвердження статуту в новій редакції.
  65. Про зміну назви та затвердження Статуту Комунального закладу «Великоберезянський сільський Будинок культури» Таращанської міської ради.
  66. Про зміну назви та затвердження Статуту Комунального закладу «Крутогорбівський сільський Будинок культури» Таращанської міської ради.
  67. Про зміну назви та затвердження Статуту Комунального закладу «Калиновецький сільський Будинок культури» Таращанської міської ради.
  68. Про зміну назви та затвердження Статуту Комунального закладу «Дубівський сільський клуб» Таращанської міської ради.
  69. Про зміну назви та затвердження Статуту Комунального закладу «Крив’янський сільський клуб-бібліотека» Таращанської міської ради.

 

 

Міський голова                                                          Михайло КРИВОШЕЄВ

 

 

м. Тараща

22 січня 2021 р.

99-03-VIIІ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь