A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Про затвердження актів приймання-передачі майна - Комунального підприємства Таращанської районної ради «Відділ з управлінням комунальним майном»

Дата: 08.02.2021 11:07
Кількість переглядів: 322

 

               УКРАЇНА

  КИЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

              ТАРАЩАНСЬКА МІСЬКА РАДА

 

 

РІШЕННЯ № 176-04-VIII

 

29 січня 2021 р.                                                                                                       м.Тараща

 

Про затвердження актів

приймання-передачі майна -

Комунального підприємства

Таращанської районної ради

«Відділ з управлінням

комунальним майном»

 

Керуючись ст.26, ст.59, ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до рішення Таращанської районної ради від 09 жовтня 2020р. № 785-41-VІІ та рішення Таращанської міської ради від 20 жовтня 2020 року № 1130-80-VІІ, враховуючи рекомендацію  комісії з питань житлово-комунального господарства, розвитку промисловості та підприємництва, будівництва і ремонту доріг та комунікацій

 

                                               ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити акт приймання-передачі до комунальної власності Таращанської міської ради основних засобів та інших нематеріальних активів - нежитлову будівлю, що знаходиться за адресою: м. Тараща, вул. Комсомольська (Паркова) 20.

2. Затвердити акт приймання-передачі до комунальної власності Таращанської міської ради основних засобів та інших нематеріальних активів - нежитлові будівлі, що знаходяться за адресою: м. Тараща, вул. Софіївська (Леніна) 3, а саме: нежитлову будівлю з прибудовами та гараж.

3. Затвердити акт приймання-передачі до комунальної власності Таращанської міської ради основних засобів та інших нематеріальних активів - нежитлову будівлю, що знаходиться за адресою: м. Тараща, вул. Білоцерківська, 63.

4. Затвердити акт приймання-передачі до комунальної власності Таращанської міської ради основних засобів та інших нематеріальних активів- нежитлову будівлю, що знаходиться за адресою: м. Тараща, вул. Паризької Комуни (Героїв Небесної Сотні), 2/24.

5. Затвердити акт приймання-передачі до комунальної власності Таращанської міської ради основних засобів та інших нематеріальних активів – нежитлову будівлю, що знаходиться за адресою: м.Тараща, вул.Паризької Комуни (Героїв Небесної Сотні), 37 а.

6. Затвердити акт приймання-передачі до комунальної власності Таращанської міської ради основних засобів та інших нематеріальних активів - нежитлову будівлю, що знаходиться за адресою: м.Тараща, вул.Рози Люксембург (Володимира  Сікевича), 78/54.

7. Затвердити акт приймання-передачі до комунальної власності Таращанської міської ради основних засобів та інших нематеріальних активів - нежитлову будівлю, що знаходиться за адресою: м.Тараща, вул.Рози Люксембург (Володимира  Сікевича), 97/52.

8. Затвердити акт приймання-передачі до комунальної власності Таращанської міської ради основних засобів та інших нематеріальних активів- житлову будівлю, що знаходяться за адресою: м.Тараща, вул. Рози Люксембург (Володимира Сікевича), 105.

9. Затвердити акт приймання-передачі до комунальної власності Таращанської міської ради основних засобів та інших нематеріальних активів- нежитлові будівлі, що знаходяться за адресою: м.Тараща, вул. Рози Люксембург (Володимира Сікевича), 107.

10. Затвердити акт приймання-передачі до комунальної власності Таращанської міської ради основних засобів та інших нематеріальних активів - нежитлову будівлю, що знаходиться за адресою: м. Тараща, вул. Лібхнехта Карла (Мудрого Ярослава), 22 а.

11. Затвердити акт приймання-передачі до комунальної власності Таращанської міської ради основних засобів та інших нематеріальних активів – нежитлові будівлі, що знаходяться за адресою: м. Тараща, вул. Лібхнехта Карла (Мудрого Ярослава), 33.

12. Затвердити акт приймання-передачі до комунальної власності Таращанської міської ради основних засобів та інших нематеріальних активів - нежитлові будівлі, що знаходяться за адресою: м. Тараща, вул. Лібхнехта Карла (Мудрого Ярослава), 35.

13. Затвердити акт приймання-передачі до комунальної власності Таращанської міської ради основних засобів та інших нематеріальних активів - нежитлову будівлю, що знаходиться за адресою: м. Тараща, вул. Лібхнехта Карла (Ярослава Мудрого), 38.

14. Затвердити акт приймання-передачі до комунальної власності Таращанської міської ради основних засобів та інших нематеріальних активів - нежитлову будівлю, що знаходиться за адресою: м.Тараща, вул.Героїв Чорнобиля (Радянська), 38 а.

15. Затвердити акт приймання-передачі до комунальної власності Таращанської міської ради основних засобів та інших нематеріальних активів - нежитлову будівлю, що знаходиться за адресою: м.Тараща, вул.Героїв Чорнобиля (Радянська), 38.

16. Затвердити акт приймання-передачі до комунальної власності Таращанської міської ради основних засобів та інших нематеріальних активів - нежитлову будівлю, що знаходиться за адресою: м.Тараща, вул..Шевченка,14, приміщення № 5.

17. Затвердити акт приймання-передачі до комунальної власності Таращанської міської ради основних засобів та інших нематеріальних активів - нежитлову будівлю, що знаходиться за адресою: м.Тараща, Шевченка, 27.

18. Затвердити акт приймання-передачі до комунальної власності Таращанської міської ради основних засобів та інших нематеріальних активів - нежитлову будівлю, що знаходиться за адресою: м.Тараща, вул. Шевченка, 28.

19. Затвердити акт приймання-передачі до комунальної власності Таращанської міської ради основних засобів та інших нематеріальних активів – нежитлову будівлю за адресою: м.Тараща, вул. Шевченка, 33/11.

20. Затвердити акт приймання-передачі до комунальної власності Таращанської міської ради основних засобів та інших нематеріальних активів - майновий комплекс, що знаходиться за адресою: м. Тараща вул. Шевченка 35, а саме: нежитлова будівля, сарай цегляний, гараж № 1, гараж № 2, котельня, теплотраса.

21. Затвердити акт приймання-передачі до комунальної власності Таращанської міської ради основних засобів та інших нематеріальних активів – нежитлову будівлю, що знаходиться за адресою: Київська обл.., Таращанський р-н., с. Чапаєвка (Калинове), вул. Леніна, 5.

22. Здійснити у встановленому порядку державну реєстрацію права власності на майно.

23. Закріпити рухоме та нерухоме майно, активи та пасиви, зазначені у актах приймання-передачі, на правах оперативного управління за Комунальним підприємством Таращанської міської ради «Відділ з управління комунальним майном».

24. Контроль за виконанням рішення покласти на комісію з питань житлово-комунального господарства, розвитку промисловості та підприємництва,  будівництва і ремонту доріг та комунікацій.

 

 

Міський голова                                                                              Михайло КРИВОШЕЄВ

 

 

м. Тараща

29 січня 2021 р.

№ 176-04-VIIІ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь