A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Повідомлення ініціативної групи з підготовки установчих зборів громадської ради при виконавчому комітеті Таращанської міської ради

Дата: 16.02.2021 08:18
Кількість переглядів: 595

Фото без опису

Установчі збори з формування складу громадської ради при виконавчому комітеті Таращанської міської ради відбудуться 31 березня 2021р. в сесійній залі Таращанської міської ради. Початок зборів розпочинається о 15-00 год.

Громадська рада при виконавчому комітеті Таращанської міської ради (далі - Громадська рада) є постійно діючим   колегіальним   виборним консультативно-дорадчим органом, утвореним відповідно до Постанови КМУ від 3.11.2010 №996,  для забезпечення участі громадян у вирішенні питань місцевого значення, здійснення громадського контролю за діяльністю органів місцевого самоврядування,  налагодження ефективної   взаємодії   зазначених   органів   з   громадськістю, врахування  громадської  думки  під  час  формування та реалізації місцевої політики, функцій і повноважень органу місцевого самоврядування відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування».

Склад громадської ради буде сформовано на установчих зборах шляхом рейтингового голосування (у разі необхідності), які добровільно заявили про бажання брати участь у роботі громадської ради та були внесені інститутами громадянського суспільства (далі – ІГС). Кількісний склад громадської ради буде визначено установчими зборами на строк у два роки (але не більше ніж 35 осіб).

До складу Громадської ради можуть бути обрані представники ІГС: громадських,  релігійних,  благодійних  організацій,   професійних спілок  та їх об'єднань,  творчих спілок,  асоціацій,  організацій роботодавців,  недержавних засобів  масової  інформації та  інших непідприємницьких товариств і установ легалізованих відповідно до Законодавства України та які провадять діяльність на території Таращанської громади. До складу Громадської ради може бути обрано не більше ніж одного представника від кожного інституту громадянського суспільства. Членство в громадській раді є індивідуальним.

Для участі в установчих зборах необхідно подати заяву, підписану уповноваженою особою керівного органу ІГС.

До заяви додаються:

  • Лист делегування  ІГС або копія протоколу зборів про делегування представника для участі в установчих зборах.
  • Біографічна довідка делегованого представника ІГС.
  • Копії документів, що підтверджують легалізацію ІГС (копія виписки з ЄДР)
  • Інформація про результати діяльності ІГС за останні 6 місяців.

Зразки заяви та відповідних додатків будуть розміщенні на офіційному сайті міської ради, на сторінках соціальних мереж членів ініціативної групи та ЗМІ «Таращанський край».

Документи приймаються ініціативною групою до 17 год. 22 березня 2021 р. включно за адресою: м. Тараща, вул. Шевченка 11, кім. 5 з 10-00 до 17-00 год., з пн-пт.

Довідка за телефоном +380688837035.

Голова ініціативної групи

***


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь