A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

ЗА МАТЕРИНСЬКИЙ ПОДВИГ – ДЕРЖАВНА ВІДЗНАКА

Дата: 16.02.2021 10:13
Кількість переглядів: 264

Фото без опису

Звання «Мати-героїня» удостоєні 30 жінок Київщини. Серед них – Марина Мусієнко з Косяківки, Оксана Небоженко з Крутих Горбів і Таміла Середенко з Великої Березянки.

Минулого четверга, 4 лютого, у Київській обласній державній адміністрації відбулась урочиста церемонія вшанування матерів-героїнь столичного регіону, які народили і виховали до восьмирічного віку - п’ятьох і більше дітей, створили належні умови для їх інтелектуального, фізичного та духовного розвитку. Серед 30-ти нагороджених жінок – і наші землячки – Марина Мусієнко, жителька села Косяківка, яка народила і виховала 5 дітей, Оксана Небоженко з Крутих Горбів, у якої – 6 діточок, і Таміла Середенко, яка у любові ростить 10 дітей.

Посвідчення та нагрудні знаки матерям-героїням вручив голова Київської облдержадміністрації Василь Володін, побажавши їм довгих років життя, здоров’я, терпіння, любові, добробуту та щасливої долі для їх дітей.

«Вітаю вас з отриманням почесного звання «Мати-героїня», яке є державним визнанням вашої материнської самовідданості, любові та турботи, що ви вкладаєте в своїх дітей. Дякую за ваш подвиг, за те, що виховуєте своїх дітей гідними людьми», – звернувся до присутніх жінок Василь Володін.

Відтак Таращанська громада щиро вітає багатодітних мам з цією знаменною подією!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь