A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Про затвердження графіка проведення особистого прийому громадян міським головою, заступниками міського голови та секретарем ради

Дата: 16.02.2021 16:56
Кількість переглядів: 265

Фото без опису

УКРАЇНА

КИЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Таращанський МІСЬКИЙ ГОЛОВА

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ № 33-од

 

16 лютого 2021 р.                                                                           м. Тараща                         

Про затвердження графіка проведення особистого прийому громадян міським головою, заступниками міського голови та секретарем ради

 

З метою забезпечення реалізації конституційного права громадян на звернення до органів місцевого самоврядування та їх посадових осіб, відповідно до п. 17 ч. ст.. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про звернення громадян», Указу Президента України від 07.02.2008 № 109/2008 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування», та з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-19, зважаючи на продовження періоду карантину, визначеного Постановою Кабінету Міністрів України від 20.05.2020 № 392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» із змінами,

 

1.    Скасувати розпорядження міського голови № 120 від 02.12.2021.

2. Затвердити графік проведення особистого прийому громадян міським головою, заступниками міського голови та секретарем Таращанської міської ради, згідно додатку 1.

3. Заборонити вхід до приміщення Таращанської міської ради без засобів індивідуального захисту на період встановленого карантину.

4. Обмежити допуск до приміщення Таращанської міської ради осіб з ознаками респіраторних захворювань (почервоніння очей, кашель, підвищена температура тіла, тощо).

5. Заступникам міського голови, секретарю ради, керуючому справами виконавчого комітету:

5.1. В разі виявлення підвищеної температури тіла працівників апарату Таращанської міської ради, відсторонювати їх від роботи до з’ясування причин.

5.2. Осіб, що контактували з хворими (в разі виявлення хвороби спричиненої коронавірусом COVID-19) перевезти в режим самоізоляції, на роботу приймати відповідно до медичних рекомендацій.

5.3. Контролювати застосування засобів самозахисту працівниками апарату міської ради.

6. Загальному відділу та зв’язків з громадськістю Таращанської міської ради забезпечити розміщення на офіційному веб-сайті міської ради графіка проведення особистого прийому громадян заступниками міського голови Таращанської міської ради.

7. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 

 

Міський голова                                                       Михайло КРИВОШЕЄВ

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь