A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Відбулася чергова VI сесія Таращанської міської ради VIII скликання

Дата: 28.02.2021 08:29
Кількість переглядів: 548

Фото без опису

26 лютого відбулася чергова VI сесія Таращанської міської ради VIII скликання, під керівництвом міського голови Михайла Кривошеєва.

Розпочалась сесія із вручення депутатам посвідчень депутатів Таращанської міської ради.

В роботі пленарного засідання окрім депутатів міської ради взяли участь заступники міського голови, працівники виконавчого комітету міської ради та представники ЗМІ.

На розгляд сесії було винесено близько 70 питань, які відповідно до Регламенту міської ради попередньо розглядалися на засіданнях постійних депутатських комісій. Після затвердження порядку денного, депутати перейшли до розгляду проектів рішень внесених на розгляд сесії.

Депутати затвердили звіти про виконання бюджету по сільських радах громади за 2020 рік та Передавальні акти сільських рад.

Без повторного інформування депутати також затвердили ряд програм:

- «Розробка генерального плану міста та виготовлення землевпорядної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) загального користування в межах міста Тараща на 2021 рік»;

- «Соціальний захист на 2021 рік»;

- Підтримки сім’ї, забезпечення прав дітей та оздоровлення на 2021 рік.

- Відзначення державних та професійних свят, ювілейних та святкових дат, відзначення осіб, які зробили вагомий внесок у розвиток Таращанської міської територіальної громади, здійснення представницьких та інших заходів на 2021 рік.

Позитивно розглянуто питання щодо внесення змін до рішення сесії від 22 січня 2021 року №100-03-VIII «Про закріплення депутатів Таращанської міської ради VIII скликання за населеними пунктами та вулицями Таращанської міської громади», до рішення сесії від 24.11.2020 року №7-1-VІІІ «Про утворення постійних комісій Таращанської міської ради VІІІ скликання», до рішення міської ради від 24.12.2020 року № 80-02-VIII «Про бюджет Таращанської міської територіальної громади на 2021 рік»,до рішення № 57-01-VIII від 11 грудня 2020 року «Про затвердження положення та складу тендерного комітету Таращанської міської ради Київської області», до рішення Таращанської міської ради від 24.12.2020 №76-02-VІІІ «Про затвердження Програми «Розвитку благоустрою та інфраструктури населених пунктів Таращанської міської ради на 2021рік».

Чимало дискусій виникало під час розгляду земельних питань, але депутати знаходили компроміс та приймали відповідні рішення.

Практично одноголосно були прийняті інші проекти рішень,які були внесені на розгляд засідання.

На цьому VI сесія міської ради була оголошена закритою.

З усіма прийнятими рішеннями можна ознайомитись на офіційному веб-сайті міської ради у рубриці «Офіційні документи».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь