A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

ДО 1 КВІТНЯ 2021 РОКУ НЕОБХІДНО ПОДАТИ ЕЛЕКТРОННУ ДЕКЛАРАЦІЮ ЗА 2020 РІК

Дата: 01.03.2021 11:55
Кількість переглядів: 831

Фото без опису

Шановні депутати, старости сіл, керівники комунальних установ, закладів, підприємств Таращанської територіальної громади, посадові особи місцевого самоврядування, у тому числі, які припинили діяльність, пов’язану з виконанням функцій держави або місцевого самоврядування у 2020 році!

З 1 січня 2021 року розпочався черговий етап подання декларацій особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

До 01 квітня 2021 року, відповідно до статті 45 Закону України «Про запобігання корупції», Вам необхідно подати електронну декларацію за 2020 рік на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗКhttps://nazk.gov.ua/.

Будьте уважними та відповідально поставтесь до змісту інформації, яку ви зазначаєте у декларації.

 У розділі "Декларування" на офіційному сайті Національного агентства з питань запобігання корупції є текстові роз'яснення щодо заповнення кожного розділу декларації.

   https://cabinet.sfs.gov.ua/login - на сайті Державної фіскальної служби України, за допомогою кваліфікованого електронного підпису, можна отримати довідку про доходи;

     https://portal.pfu.gov.ua/ - на сайті ПФУ за допомогою кваліфікованого електронного підпису, можна отримати інформацію про доходи пенсіонера;

  https://kap.minjust.gov.ua/ - на сайті Мін'юсту, за допомогою кваліфікованого електронного підпису, можна отримати інформацію про належне нерухоме майно; 

 https://education.zakupki.prom.ua/yak-fizichniy-osobi-otrimati-elektronniy-tsifroviy-pidpis-etsp/ - тут описано, як можна отримати кваліфікований електронний підпис, наприклад, у системі приват-24. Крім того, ключі можна отримати і у інших кваліфікованих надавачів, таких як ДП "ДІЯ" та ін. (https://czo.gov.ua/ca-registry).

Неподання таабо несвоєчасне подання декларації тягне за собою відповідальність, відповідно до чинного законодавства України.

 

Відділ юридичного забезпечення та кадрової роботи

Таращанської міської ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь