A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Робоча зустріч з керівництвом Київської обласної ради

Дата: 02.03.2021 14:40
Кількість переглядів: 740

Фото без опису

На початку року, голова Таращанської міської ради Михайло Кривошеєв спільно з керівництвом Київської обласної ради та за участі депутата Київської обласної ради Вадима Пасічнюка обговорили питання прийняття на засадах міжбюджетного трансферту іншої субвенції з місцевого бюджету на здійснення заходів з капітального будівництва, реконструкції та ремонту об‘єктів комунальної власності на території Таращанської громади та на медичне обслуговування громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

Завдяки досягнутим домовленостям в 2021 році буде передано із загального фонду обласного бюджету Київської області на засадах міжбюджетного трансферту іншу субвенцію з місцевого бюджету в сумі 4 649 020 грн на здійснення заходів з капітального будівництва, реконструкції та ремонту об‘єктів комунальної власності на території Таращанської громади, а саме:

-«Реконструкція спортивного майданчика з влаштуванням штучного покриття на території Таращанського академічного ліцею «Ерудит» ;

-Капітальний ремонт мереж вуличного освітлення по вул. Участки, вул.Ювілейна, вул. Попівка, вул. Канівщина, вул. Перенька, вул. Центральна, вул. Бондарівка, вул. Шкільна в с.Чернин.

А також, 1 485 000 грн на медичне обслуговування громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь