A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ТЕХНОГЕННО-ЕКОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕКИ І НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ

Дата: 03.03.2021 17:06
Кількість переглядів: 774

На засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Таращанської міської територіальної громади, що відбулася 03 березня під керівництвом міського голови Михайла Кривошеєва, було визначено конкретні заходи та завдання щодо ефективної протидії поширенню коронавірусної інфекції серед населення громади та стабілізації епідемічної ситуації.

Враховуючи щоденне підвищення рівня захворюваності на COVID-19 та значне погіршення епідемічноії ситуацї в Таращанській громаді на порядку денному розглядалось питання щодо посилення протиепідемічних заходів в громаді, пов'язаних із гострою респіраторною хворобою СОVID – 19, спричиненою коронавірусом SARS CoV-2.

Заслухавши інформацію та з урахуванням її обговорення комісія вирішила:

1. З метою запобігання гострої респіраторної хвороби, тимчасово призупинити освітній процес в загальноосвітніх навчальних закладах Таращанської міської територіальної громади шляхом переведення на дистанційне навчання з 04 по 18 березня 2021 року.

2. Власникам закладів торгівлі посилити контроль над протиепідемічними заходами.

3. Заборонити торгівлю на приринковій території Таращанського ринку з 04 по 18 березня 2021 року.

4. Звернутися до настоятелів церков з проханням провести роз’яснювальну роботу щодо дотримання соціальної дистанції.

5. Призупинити роботу закладів громадського харчування – кафе, барів та ресторанів (дозволити замовлення лише на виніс та доставку) з 04 по 18 березня 2021 року.

6. Призупинити освітній процес в закладах: Таращанська ДЮСШ, Центр позашкільної освіти «Веселка» Таращанської міської ради, КЗ Таращанський інклюзивно-ресурсний центр, Мовна школа м.Тараща, Комунальний мистецький навчальний заклад Таращанської міської ради "Таращанська дитяча музична школа" шляхом переведення на дистанційне навчання з 04 по 18 березня 2021 року.

7. Заборонити проведення концертів, дискотек та інших масових заходів з 04 по 18 березня 2021 року.

8. Рекомендувати керівникам всіх установ, підприємств, організацій, незалежно від форм власності, на період дії карантинних обмежень, перевести працівників на дистанційну форму роботи з 04 по 18 березня 2021 року.

9. Рекомендувати директору Таращанського державного технічного та економіко-правового коледжу перейти на дистанційну форму навчання з 04 по 18 березня 2021 року.

Крім того, відділенню поліції № 2 Білоцерківського РУП ГУНП в Київській області спільно з Таращанським районним управлінням ГУ Держпродспоживслужби у Київській області доручено посилити контроль за дотриманням протиепідемічного режиму в закладах торгівлі та громадського харчування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь