A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Інформація для учасників АТО /ООС та членів сімей загиблих /померлих учасників АТО /ООС, учасників Революції Гідності та членам їх сімей

Дата: 12.03.2021 10:16
Кількість переглядів: 425

Київською обласною радою затверджено Програму підтримки учасників АТО та ООС на 2021 -2022 роки.

Основним напрямом діяльності програми є надання грошової допомоги учасникам АТО/ООС, членам їх сімей, у тому числі членам сімей загиблих (померлих) учасників АТО/ООС, а також родинам Героїв Небесної Сотні, учасникам Революції Гідності і їх сім’ям. 

У 2021 році Комісія КОДА буде розглядати питання надання грошової допомоги по таким видам та у розмірах:

- Виплата одноразової грошової допомоги сім’ям учасників АТО/ООС, які самостійно займаються вихованням дітей, мають на утриманні дитину з інвалідністю, сім’я заявника є багатодітною, заявник, дружина/чоловік заявника мають тяжкі захворювання, але їм не встановлена інвалідність, заявники, яким встановлена інвалідність внаслідок загального захворювання, а також заявники, житло яких зруйновано внаслідок пожежі та які не мають здатності чи можливості самостійно піклуватися про особисте (сімейне) життя  - 18160 грн.

- Виплата одноразової грошової допомоги учасникам АТО/ООС, які належать до осіб з інвалідністю І групи внаслідок війни відповідно до статті 7 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» - 45400 грн.

- Виплата одноразової грошової допомоги  учасникам АТО/ООС, які належать до осіб з інвалідністю ІІ групи внаслідок війни відповідно до статті 7 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» - 34050 грн.

- Виплата одноразової грошової допомоги учасникам АТО/ООС, які належать до осіб з інвалідністю ІІІ групи внаслідок війни відповідно до статті 7 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» - 22700 грн.

- Виплата одноразової грошової допомоги учасникам АТО/ООС, які належать до учасників бойових дій відповідно до статті 6 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» та які отримали поранення в зоні проведення антитерористичної операції, що призвело до часткової втрати працездатності без встановлення інвалідності 18160 грн.

- Виплата одноразової грошової допомоги сім’ям осіб, які загинули (померли) під час участі в АТО/ООС, смерть яких пов’язана із захистом Батьківщини -158900 грн.

- Виплата щорічної одноразової грошової допомоги сім’ям осіб, які загинули (померли) під час участі в АТО/ООС, смерть яких пов’язана із захистом Батьківщини - 34050 грн.

- Виплата щомісячної адресної грошової допомоги для дітей один з батьків яких загинув (помер) під час участі в АТО/ООС, смерть яких пов’язана із захистом Батьківщини -4540 грн.

- Виплата щомісячної адресної грошової допомоги для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування один з батьків яких загинув (помер) під час участі в АТО/ООС, смерть яких пов’язана із захистом Батьківщини - 6840 грн.

- Відшкодовувати витрати на дороговартісне лікування та придбання дороговартісних лікарських препаратів та засобів, які не входять до Національного переліку основних лікарських засобів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2009 року № 333 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 13 грудня 2017 року № 1081), учасникам АТО/ООС - 350 000 грн.

- Виплата щорічної одноразової грошової допомоги сім’ям Героїв Небесної Сотні - 34050 грн.

- Виплата щомісячної адресної грошової допомоги дітям Героїв Небесної Сотні - 4540 грн.

- Виплата одноразової грошової допомоги особам, які отримали тяжкі тілесні ушкодження під час участі у Революції Гідності -  45400 грн.

- Виплата одноразової грошової допомоги особам, які отримали тілесні ушкодження середньої тяжкості під час участі у Революції Гідності - 34050 грн.

- Виплата одноразової грошової допомоги особам, які отримали тілесні ушкодження легкої тяжкості під час участі у Революції Гідності - 22700 грн.

У разі отримання заявником грошової допомоги відповідно до заходів 1.1 – 1.6, 1.9 – 1.13 Програми 2018-2020 або заходів 1.1 – 1.6, 1.13 – 1.15 Програми, заявник не має права на отримання грошової допомоги відповідно до заходів 1.1 – 1.6, 1.13 – 1.15 Програми, за винятком випадків, зазначених у підпункті 2 пункту 6 цього Порядку.

Для отримання грошової допомоги заявник чи його представник, особисто або поштою, звертається за його вибором та надає відповідні документи ( зазначені в коментарях)

- до структурного підрозділу (посадової особи), який (яка) забезпечує реалізацію державної політики у сфері соціального захисту населення в ОТГ

- до відповідного структурного підрозділу з питань соціального захисту населення районної державної адміністрації

- до Комісії.

 

За додатковою інформацією - просимо звертатися до адміністраторів ЦНАП за Вашим місцем реєстрації або - до спеціалістів відділу соціального захисту населення Таращанської міської ради за  телефоном: (04566)53732

- до Таращанського відділу УСЗН Білоцерківської РДА за телефоном:(04566)42731. 

 

Ссилка на порядок використання коштів:

http://koda.gov.ua/normdoc/pro-zatverdzhennya-poryadku-vikoristan-7/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь