A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Набуття нових знань та навиків – запорука успіху у майбутньому працевлаштуванні

Дата: 15.03.2021 08:38
Кількість переглядів: 291

Ви хочете отримати гідну роботу, відчути себе успішним?

Тоді скористайтесь можливістю пройти професійне навчання у Центрах професійно-технічної освіти служби зайнятості.

Це спеціалізовані навчальні заклади сучасного європейського рівня для дорослого населення.

Високий діапазон освітніх послуг забезпечує не тільки професійний розвиток, а й дозволяє набути додаткові компетенції, що сприяють успішному працевлаштуванню.

В Україні існує 11 ЦПТО, а саме: Одеський, Рівненський, Харківський, Полтавський, Львівський, Івано-Франківський, Дніпропетровський, Луганський, Донецький, Сумський, Херсонський, які приймають слухачів з різних регіонів.

У цих навчальних закладах безробітним можна пройти підготовку, перепідготовку та підвищити кваліфікацію за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного страхування на випадок безробіття.

Відвідавши службу зайнятості, або самостійно зайшовши на сайт Державної служби за посиланням https://www.dcz.gov.ua/, Ви можете більш детальніше ознайомитися з графіками формування навчальних груп.

У цих навчальних закладах слухачі мають змогу отримати професії кондитерів, кухарів, продавців, адміністраторів, візажистів, закрійників, взуттєвиків, покоївок, перукарів, манікюрників, барменів, лицювальників–плиточників, столярів, електрогазозварників, операторів верстатів з програмного керування, фрезерувальників, операторів з обробки інформації та програмного забезпечення, водіїв автотранспортних засобів, трактористів, ковалів ручного кування, слюсарів та ін.

Також є можливість пройти короткотермінові курси такі як «Підприємницька діяльність у сфері малого бізнесу», «Підготовка управителів багатоквартирного будинку та керівного складу підприємств ЖКГ, що надають послуги з управління та утримання житлового комплексу», «Сучасні технології бухгалтерського обліку та фінансової звітності», «Основи 3D – друку».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь