A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

РІШЕННЯМ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ТЕХНОГЕННО - ЕКОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕКИ І НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ НА ТЕРИТОРІЇ ГРОМАДИ ПРОДОВЖЕНО ВСТАНОВЛЕНІ РАНІШЕ ПРОТИЕПІДЕМІЧНІ ЗАХОДИ (із змінами)

Дата: 18.03.2021 20:36
Кількість переглядів: 690

Фото без опису

Враховуючи стрімке збільшення кількості рівня захворюваності населення Таращанської громади на COVID-19 (з 11.03.2021р. по 18.03.2021р. виявлено 87 нових хворих) та відповідно до Протоколу №4 ( від 18 березня 2021р.) засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Таращанської міської територіальної громади під головуванням голови Таращанської міської ради Михайла КРИВОШЕЄВА, в громаді продовжено встановлені раніше протиепідемічні заходи ( із змінами), пов‘язані із гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS CoV - 2. Як зазначив міський голова, таке рішення - вимушений крок і дані обмеження впроваджено до покращення епідемічної ситуації.

У зв’язку з ускладненням епідемічної ситуації комісія ТЕБ і НС встановила наступні обмеження:

????З метою запобігання гострої респіраторної хвороби в загальноосвітніх навчальних закладах Таращанської міської територіальної громади продовжити дистанційну форму навчання до 01 квітня 2021 року.

????Продовжити дистанційну форму навчання в закладах: Таращанська ДЮСШ, Центр позашкільної освіти «Веселка» Таращанської міської ради, КЗ Таращанський інклюзивно-ресурсний центр, Мовна школа м.Тараща, Комунальний мистецький навчальний заклад Таращанської міської ради «Таращанська дитяча музична школа» до 01 квітня 2021 р.

????Рекомендувати директору Таращанського державного технічного та економіко-правового коледжу перейти на дистанційну форму навчання з 19 березня по 01 квітня 2021 р.

????Заборонити проведення концертів, дискотек, спортивних змагань та ін. масових заходів з 19 березня по 01 квітня 2021 року.

???? Призупинити роботу ринків Таращанської міської територіальної громади з 14.00 19.03.2021 по 01.04.2021 р.

????Органам місцевого самоврядування та всім державним установам Таращанської міської територіальної громади рекомендувати перевести працівників на дистанційну форму роботи та заборонити прийом громадян з 19 березня по 01 квітня 2021 р.

???? Рекомендувати керівникам всіх установ, підприємств, організацій, незалежно від форм власності, перевести працівників на дистанційну форму роботи з 19 березня по 01 квітня 2021 р.

????Призупинити роботу закладів громадського харчування – кафе, барів та ресторанів (дозволити замовлення лише на виніс та доставку) з 19 березня по 01 квітня 2021 р.

????Призупинити роботу всіх торгівельних закладів промислової групи товарів (дозволити продаж лише на виніс за попереднім замовленням) з 19 березня по 01 квітня 2021 р.

????Салони краси та перукарні мають приймати відвідувачів виключно за попереднім записом, в приміщенні одночасно може перебувати тільки один відвідувач з 19 березня по 01 квітня 2021 р.

????Власникам закладів торгівлі продовольчої групи товарів посилити контроль над протиепідемічними заходами (санітарно-гігієнічні норми, соціальна дистанції 1,5 м., одночасне перебуванням не більше 1 людини на 10 кв. м.) з 19 березня по 01 квітня 2021 р.

???? Рекомендувати всім перевізникам здійснювати пасажирські перевезення з заповненням пасажирських місць транспортного засобу не більше ніж на 50 % з 19 березня по 01 квітня 2021 р.

???? Заборонити проведення церковних служб в разі не можливості дотримання безпечної дистанції 1,5 м.,та одночасного перебування в приміщенні не більше 1 людини на 10 кв. м. з 19 березня по 01 квітня 2021 р.

???? Ввести обмеження при проведенні похоронних процесій (дотримання безпечної дистанції 1,5 м. між присутніми, не більше 10 осіб одночасного перебування у приміщенні)

???? Відділенню поліції №2 Білоцерківського РУП ГУНП у Київській області спільно з Таращанським районним управлінням Держпродспоживслужби в Київській області, посилити контроль за дотриманням протиепідемічного режиму в закладах торгівлі та громадського харчування.

????Нагадаємо, що у Таращанській громаді починаючи з 04 березня вже призупинено освітній процес та роботу закладів громадського харчування( дозволено замовлення лише на виніс та доставку) та заборонені усі масові заходи.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь