A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

БУДЬТЕ ОБІЗНАНІ!

Дата: 22.03.2021 09:59
Кількість переглядів: 303

Фото без опису

????Пенсійним фондом України розроблений електронний сервіс, який дозволяє розрахувати розмір майбутньої пенсії. Для цього потенціальному отримувачу потрібно мати кваліфікаційний підпис.

????Страховий стаж та заробітна плата обчислюються на основі даних, що містяться в реєстрі застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування.

?Крім того, є можливість самостійно внести інформацію про страховий стаж, набутий до 01 січня 2004 (періоди трудової діяльності та інші періоди, які враховуються при призначенні пенсії).

????Сервіс за результатами обчислення стажу (в т.ч. з урахуванням додатково внесеної інформації) відповідно до статті 26 Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» визначає право на призначення пенсії та дату, в яку виникає право.

?Розмір пенсії визначається виходячи з припущення, що розмір заробітної плати до дати виникнення права на пенсію буде таким, як на час розрахунку «Пенсійним калькулятором».

????За результатами обчислення надається розрахунок пенсії та складові такого розрахунку (помісячний розрахунок коефіцієнтів заробітної плати, страховий стаж, розмір пенсії за формулою, доплата за понаднормовий стаж тощо).

?Результати розрахунку розміру пенсії зберігаються в особистому кабінеті та доступні для перегляду в будь-який час.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь