A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

ДТЕК Київські регіональні електромережі підтримає акцію «Година Землі»

Дата: 26.03.2021 15:38
Кількість переглядів: 447

27 березня ДТЕК Київські регіональні електромережі приєднається до міжнародної екологічної ініціативи «Година Землі», яка щорічно проходить під егідою Всесвітнього фонду дикої природи. У цей день компанія погасить підсвічування адміністративної будівлі та вивісок в головному офісі та структурних одиницях на одну годину  з 20:30 до 21:30.

«ДТЕК трансформує бізнес згідно з Новою стратегією 2030, яка заснована на принципах ESG, цінностях й відповідальності бізнесу за прогрес у досягненні Цілей Сталого розвитку ГД ООН. В цьому році ДТЕК Київські регіональні електромережі вперше приєднається до «Години Землі». Ми на 60 хвилин погасимо підсвічування будівель і вивісок у головному офісі, структурних підрозділах, і на енергооб'єктах у Київській області. Таким чином, ми звертаємо увагу людей на необхідність дбайливо ставитися до природи і навколишнього світу», — розповів генеральний директор ДТЕК Київські регіональні електромережі Віталій Шайда.

«Година Землі» — наймасовіша екологічна акція на планеті. У ній беруть участь понад 2 мільярди людей у всьому світі з більш ніж 180 країн. В ході акції Всесвітній фонд природи закликає вимкнути світло на одну годину в знак небайдужості до майбутнього планети. Мільйони людей у всьому світі на годину символічно вимикають світло в будинках і на робочих місцях, приймаючи на себе зобов'язання дбати про природу кожен день. В цей же час гасне підсвічування найвідоміших будівель і пам'ятників світу. У 2021 року міжнародна Година Землі відбудеться в 15-й раз.

ДТЕК — відповідальна і надійна компанія. Збереження біорізноманіття, відповідальне ставлення до ресурсів і навколишнього середовища, — один з напрямків діяльності ДТЕК Київські регіональні електромережі. Як повідомлялося раніше, завдяки установці захисних платформ для гнізд на опорах ліній електропередачі, а також птахозахисних пристроїв на високовольтних лініях, компанія допомогла зберегти близько двохсот особин білого лелеки, 120 з яких — пташенята. Крім того, понад 2000 екологічних ламп встановив ДТЕК Київські регіональні електромережі в 2020 році. Вони безпечні, економічні, не містять шкідливих для людини і природи речовин. За останні роки компанія замінила 37% приладів освітлення, що містять ртуть.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь