A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

АПТЕКА МЕРЕЖІ «БУДЬТЕ ЗДОРОВІ» РОЗПОЧАЛА РЕАЛІЗАЦІЮ ЛІКАРСЬКИХ ЗАСОБІВ ОСОБЛИВОГО ПРИЗНАЧЕННЯ

Дата: 07.04.2021 08:29
Кількість переглядів: 354

За статистикою, 90 % аптек, що перебувають у приватній власності, не хочуть реалізовувати знеболювальні препарати і вкладати кошти в особливі умови зберігання лікарських засобів спеціального призначення, оскільки цей вид діяльності для них є збитковим.

Аптека мережі «Будьте здорові», що розташована у м. Тараща по вул. Шевченка, 35, і яка 3 січня минулого року відчинила свої двері для відвідувачів, взяла на себе цю складну соціальну відповідальність.

Відтепер жителям Таращанщини не потрібно їхати «за тридев’ять земель», приміром, у Богуслав, Рокитне чи Білу Церкву, – лікарські засоби, що містять підконтрольні речовини, можна придбати у закладі за відповідним рецептом.

Варто зазначити, що ця умова була ключовою для участі компанії у конкурсі на право оренди комунального майна, зокрема, приміщення колишньої Таращанської центральної районної аптеки № 13, і для її реалізації було докладено чималих зусиль – і з боку дирекції товариства, із боку місцевого керівництва.

?? «На цю подію, яка є результатом тісної співпраці влади і бізнесу, таращани чекали два роки, долаючи десятки кілометрів до сусідніх міст за призначеними лікарем препаратами, – зазначив під час робочої зустрічі із завідувачем аптеки № 12 ТОВ «Будьте здорові» В’ячеславом Майстренком міський голова Михайло КРИВОШЕЄВ. – Тож вона – дуже важлива і значима для громади: вирішено проблему, заручниками якої були сотні жителів Таращанщини».

За словами завідувача В’ячеслава Майстренка, місія компанії – допомогти людям бути здоровими. Тож і дирекція, і персонал аптеки мережі «Будьте здорові» робитимуть усе можливе, аби і в майбутньому виконувати всі взяті на себе зобов’язання та успішно працювати у напрямку забезпечення найважливішої функції – збереження і поліпшення здоров’я населення через надання висококваліфікованої фармацевтичної допомоги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь