A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ТЕБ та НС

Дата: 09.04.2021 17:54
Кількість переглядів: 447

Фото без опису

Комісія Таращанської міської ради з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на засіданні, що відбулося під головуванням заступника голови Олександра Астапова 08 квітня, обговорила та ухвалила низку рішень.

????В цілому до порядку порядку денного було включено три питання:

? про епідеміологічну ситуацію в Таращанській міській територіальній громаді, пов’язану із гострою респіраторною хворобою COVID – 19, спричиненою коронавірусом SARS CoV-2;

? про перегляд протиепідемічних заходів в Таращанській міській територіальній громаді, пов’язаних із гострою респіраторною хворобою COVID – 19, спричиненою коронавірусом SARS CoV-2, встановлених раніше (згідно Протоколу № 5 засідання комісії Таращанської міської ради з питань ТЕБ та НС від 22 березня 2021 р.);

? про посилення санітарно-епідеміологічного нагляду на об’єктах систем водопостачання та водовідведення.

???? Враховуючи доповідь директора комунального некомерційного підприємства Таращанської міської ради «Таращанський центр первинної медичної (медико-санітарної) допомоги» Петра Антонця, комісія вирішила:

?? Продовжити термін дії протиепідемічних заходів в Таращанській міській територіальній громаді, пов’ язаних із гострою респіраторною хворобою COVID – 19, спричиненою коронавірусом SARS CoV-2, встановлених раніше (згідно Протоколу № 5 засідання комісії Таращанської міської ради з питань ТЕБ та НС від 22 березня 2021 р.) до 23 квітня 2021 року.

В продовження засідання присутні приділили увагу питанню посилення санітарно-епідеміологічного нагляду на об’єктах систем водопостачання та водовідведення.

Комісія вирішила:

?? Затвердити склад робочої групи з обстеження об’єктів систем водопостачання та водовідведення (далі – Робоча група) за участю представників місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, співробітників Таращанського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області, фахівців Білоцерківського міськрайонного відділу лабораторних досліджень ДУ «Київський ОЛЦ МОЗ України».

Робочій групі:

?? Здійснити перевірки дотримання:

- режиму охорони, господарської чи іншої діяльності в зонах санітарної охорони джерел та об’єктів централізованого та децентралізованого питного водопостачання;

- правил експлуатації систем питного водопостачання, встановлених режимів їх роботи, правил користування водозабірними спорудами, призначеними для задоволення потреб споживачів у питній воді:

- правил приймання стічних вод до систем централізованого водовідведення населених пунктів;

- здійснення контролю за якістю питної води, використанням та охороною джерел і систем питного водопостачання та водовідведення;

- вимог законодавства щодо здійснення виробничого контролю за якістю та безпечністю питної води;

?? Із урахуванням санітарно-епідемічної ситуації забезпечити відбір проб питної води та проведення відповідних лабораторних досліджень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь