A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ ТАРАЩАНСЬКОЇ МІСЬКРАДИ ВІДБУЛОСЯ В ЗАКРИТОМУ РЕЖИМІ, У ПОРЯДКУ ДЕННОМУ – 59 ПИТАНЬ

Дата: 12.04.2021 15:16
Кількість переглядів: 480

?? Сьогодні, 12 квітня, відбулось засідання виконавчого комітету Таращанської міської ради. На порядок денний виносилось 59 питань. Так, рішеннями виконкому, створено комісію по розгляду заяв про надання соціальних послуг КЗ «Центр надання соціальних послуг» Таращанської міської ради, утворено архітектурно-містобудівну раду при секторі архітектури та містобудування виконавчого комітету Таращанської міської ради, затверджено Інструкцію з діловодства у виконавчому комітеті Таращанської міської ради в новій редакції, затверджено інформаційні та технологічні картки адміністративних послуг, які надаються через управління «Центр надання адміністративних послуг» Таращанської міської ради, встановлено розмір допомоги на поховання деяких категорій осіб та інші.

?? Рішення засідання виконкому будуть оприлюднені на офіційному сайті Таращанської міської ради.

????Деякі питання порядку денного потребують додаткового доопрацювання. Тому, оголошено перерву в роботі виконкому та призначено проведення наступного засідання на четвер, 15 квітня.

?? Нагадаємо, що у зв’язку із продовженням дії карантину та відповідно до Протоколу №7 від 08 квітня 2021 року засідання комісії з питань техногенно - екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Таращанської міської територіальної громади, засідання виконавчого комітету проведено в закритому режимі з суворим дотриманням протиепідемічних норм.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь