Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Про надання дозволу на виготовлення землевпорядної  документації щодо користування земельними ділянками в межах міста Тараща

Дата: 21.04.2021 10:34
Кількість переглядів: 260

 

УКРАЇНА

КИЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

ТАРАЩАНСЬКА МІСЬКА РАДА

 

РІШЕННЯ № 309-07-VIII

 

16 квітня 2021 року                                                                            м. Тараща

 

Про надання дозволу на виготовлення

землевпорядної  документації щодо

користування земельними ділянками

в межах міста Тараща

 

1. Розглянувши заяву від 22.02.2021 року Товариства з обмеженою відповідальністю «Птахопідприємство-Маргус», місцезнаходження юридичної особи Господарський масив, будинок 30 сільрада Лісовицька Київської області, про надання дозволу на розробку землевпорядної документації щодо передачі в користування на умовах оренди земльної ділянки площею 2,12 га по вулиці Липнева в межах міста Тараща, на якій розташовані нежитлові будівлі та на період розробки землевпорядної документації надання дозволу на укладання договору оренди земельної ділянки терміном на один рік, додані до неї копії Свідоцтва про державну реєстрацію юридичної особи Серія А00 № 542108, Виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, Статут ТОВ «Птахопідприємство-Маргус», керуючись ст.ст. 12, 124, 181-185, 186-1, Земельного кодексу України, п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 19, 20, 22, 25, 26, 27 Закону України «Про землеустрій», Закону України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська  міська рада, -

ВИРІШИЛА:

1.1. Дати дозвіл Товариству з обмеженою відповідальністю «Птахопідприємство-Маргус», місцезнаходження юридичної особи Господарський масив, будинок 30 сільрада Лісовицька Київської області, ідентифікаційний код юридичної особи 30229881, на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в користування на умовах оренди площею 2,12 га по вул. Липнева, 28 в межах міста Тараща, як земель для іншого сільськогосподарського призначення (секція А код 01.13 КВЦПЗ).

1.2. Товариству з обмеженою відповідальністю «Птахопідприємство-Маргус», місцезнаходження юридичної особи Господарський масив, будинок 30 сільрада Лісовицька Київської області, укласти договір на виконання робіт по розробці проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди по вул. Липнева, 28 м. Тараща із ліцензованою землевпорядною організацією.

1.3. Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки по вул. Липнева, 28 в межах міста Тараща провести в ході виконання робіт по розробці проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди.

1.4. Термін дії дозволу Товариству з обмеженою відповідальністю «Птахопідприємство-Маргус», місцезнаходження юридичної особи Господарський масив, будинок 30 сільрада Лісовицька Київської області на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди площею 2,12 га по вул. Липнева, 28 м. Тараща, як земель для іншого сільськогосподарського призначення (секція А код 01.13 КВЦПЗ), встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

1.5. Передати Товариству з обмеженою відповідальністю «Птахопідприємство-Маргус», місцезнаходження юридичної особи Господарський масив, будинок 30 сільрада Лісовицька Київської області, ідентифікаційний код юридичної особи 30229881 на період розробки проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди земельну ділянку площею 2,12 га по вул. Липнева, 28 в межах міста Тараща, як земель для іншого сільськогосподарського призначення - під господарськими будівлями і дворами, терміном до 1 року з 01.04.2021 року по 30.03.2022 року.

1.6. На період розробки проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди дати дозвіл Товариству з обмеженою відповідальністю «Птахопідприємство-Маргус», місцезнаходження юридичної особи Господарський масив, будинок 30 сільрада Лісовицька Київської області, ідентифікаційний код юридичної особи 30229881, на укладання договору оренди земельної ділянки площею 2,12 га по вул. Липнева, 28 в межах міста Тараща, як земель для іншого сільськогосподарського призначення - під господарськими будівлями і дворами, терміном до 1 року з 01.04.2021 року по 30.03.2022 року.

 

 

Міський голова                                                                     Михайло КРИВОШЕЄВ

 

 

 

м. Тараща

16 квітня 2021 року

№ 309–07–VІІІ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь