A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Про виділення земельної ділянки в межах села Круті Горби

Дата: 21.04.2021 14:37
Кількість переглядів: 403

 

 

УКРАЇНА

КИЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

 ТАРАЩАНСЬКА МІСЬКА РАДА

 

РІШЕННЯ № 333–07-VIII

 

16 квітня 2021 року                                                                                     м. Тараща

 

Про виділення земельної ділянки

в межах села Круті Горби

 

Розглянувши клопотання від 22.02.2021 року ЩЕРБИНИ Наталії Ігорівни, зареєстрованої по вул. Нове-шосе, 17 кв. 83 м. Буча Київська область про відмову від реалізації наданого їй права на розробку документації із землеустрою земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд наданого їй Крутогорбівською сільською радою Таращанського району Київської області № 693-50-VII від 28.07.2020 року «Про розгляд клопотання Адвокатського об’єднання «Казачук та партнери» щодо надання земельної ділянки та надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі земельної ділянки у власність гр. Щербині Наталії Ігорівні», додані до нього копії паспорта громадянина України, копії рішення Крутогорбівської сільської ради, керуючись Земельним кодексом України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада

ВИРІШИЛА:

    1. Задовільнити клопотання гр. ЩЕРБИНИ Наталії Ігорівни щодо прийняття відмови від реалізації наданого їй права на розробку землевпорядної документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність з цільовим призначенням для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.Б. Хмельницького, 40 в селі Круті Горби Білоцерківського району Київської області.
    2. Рішення Крутогорбівської сільської ради № 693-50- VII від 28 липня 2020 року «Про розгляд клопотання Адвокатського об’єднання «Казачук та Партнери» щодо надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі земельної ділянки у власність гр. України Щербині Наталії Ігорівні вважати таким, що втратило чинність.

 

Міський голова                                                              Михайло КРИВОШЕЄВ

 

 

 

м. Тараща

16 квітня 2021 р.

№ 333–07-VIII


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь