A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства

Дата: 21.04.2021 14:39
Кількість переглядів: 475

 

 

 

УКРАЇНА

КИЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

ТАРАЩАНСЬКА МІСЬКА РАДА

 

РІШЕННЯ № 335–07-VIII

 

16 квітня 2021 року                                                                                     м. Тараща

 

Про надання дозволу на розробку

проекту землеустрою щодо відведення

земельних ділянок у власність

для ведення особистого селянського господарства

 

1. Розглянувши заяву від 11.03.2021 року МАРКІВСЬКОЇ Вікторії Віталіївни зареєстрованої по вул. Шевченка, 97 с. Круті Горби Білоцерківського району Київської області про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею 1,5 га, яка знаходиться в адміністративних межах Таращанської міської ради Білоцерківського району Київської області за межами села Лука, додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, довідки про внесення відомостей до Єдиного державного демографічного реєстру, картки платника податків, викопіювання на якому відображено місцерозташування земельної ділянки та керуючись Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель с/г призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні», ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121, Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

1.1 Дати дозвіл МАРКІВСЬКІЙ Вікторії Віталіївні зареєстрованій по вул. Шевченка, 97 с. Круті Горби Білоцерківського району Київської області ідентифікаційний номер 3471803020 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 1,50 га, яка розташована в адміністративних межах Таращанської міської ради Білоцерківського району Київської області за межами села Лука згідно наданих графічних матеріалів.

1.2 МАРКІВСЬКІЙ Вікторії Віталіївні укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

1.3 Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

1.4 Строк дії дозволу МАРКІВСЬКІЙ Вікторії Віталіївні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

2. Розглянувши заяву від 11.03.2021 року РУБАНА Артема Івановича зареєстрованого по вул. Богдана Хмельницького, 21 с. Круті Горби Білоцерківського району Київської області про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею 2,0 га, яка знаходиться в адміністративних межах Таращанської міської ради Білоцерківського району Київської області за межами села Ківшовата, додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, Витягуз Єдиного державного демографічного реєстру щодо реєстрації місця проживання, картки фізичної особи- платника податків, Витягу з Державного реєстру актів цивільного стану громадян про народження із зазначенням відомостей про батька відповідно до частини першої статті 135 Сімейного кодексу України, Розпорядження Таращанської районної державної адміністрації, викопіювання на якому відображено місцерозташування земельної ділянки та керуючись Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель с/г призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні», ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121, Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

2.1 Дати дозвіл РУБАНУ Артему Івановичу зареєстрованому по вул. Богдана Хмельницького, 21 с. Круті Горби Білоцерківського району Київської області ідентифікаційний номер 3767200791 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка розташована в в адміністративних межах Таращанської міської ради Білоцерківського району Київської області за межами села Ківшовата згідно наданих графічних матеріалів.

2.2 РУБАНУ Артему Івановичу укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

2.3 Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

2.4 Строк дії дозволу РУБАНУ Артему Івановичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

3. Розглянувши заяву від 18.03.2021 року НИКОНЕНКО Анни Валеріївни зареєстрованої по вул. Славіна, 23 кв. 35 м. Біла Церква Київської області про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею 2,0 га, яка знаходиться в адміністративних межах Таращанської міської ради Білоцерківського району Київської області за межами села Юшків Ріг, додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, картки платника податків, викопіювання на якому відображено місцерозташування земельної ділянки та керуючись Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель с/г призначення, запобігання  рейдерству  та стимулювання зрошення в Україні», ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121, Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

3.1 Дати дозвіл НИКОНЕНКО Анни Валеріївни зареєстрованої по вул. Славіна, 23 кв. 35 м. Біла Церква Київської області ідентифікаційний номер 3750208106 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка розташована в в адміністративних межах Таращанської міської ради Білоцерківського району Київської області за межами села Юшків Ріг згідно наданих графічних матеріалів.

3.2 НИКОНЕНКО Анні Валеріївні укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

3.3 Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

3.4 Строк дії дозволу НИКОНЕНКО Анні Валеріївні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

4. Розглянувши заяву від 18.03.2021 року СИВОЛАП Яни Романівни зареєстрованої по вул. Здрока, 14 м. Дибенці Богуславський район Київська область про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею 2,0 га, яка знаходиться в адміністративних межах Таращанської міської ради Білоцерківського району Київської області за межами села Юшків Ріг, додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, Витягу з Єдиного державного демографічного реєстру щодо реєстрації місця проживання, картки платника податків, викопіювання на якому відображено місцерозташування земельної ділянки та керуючись Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель с/г призначення, запобігання  рейдерству  та стимулювання зрошення в Україні», ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121, Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

4.1 Дати дозвіл СИВОЛАП Яні Романівні зареєстрованій по вул. Здрока, 14 м. Дибенці Богуславський район Київська область ідентифікаційний номер 3757306366 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка розташована в в адміністративних межах Таращанської міської ради Білоцерківського району Київської області за межами села Юшків Ріг згідно наданих графічних матеріалів.

4.2 СИВОЛАП Яні Романівні укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

4.3 Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

4.4 Строк дії дозволу СИВОЛАП Яні Романівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

5. Розглянувши заяву від 18.03.2021 року БЕВЗ Руслана Володимировича зареєстрованого вул. Миру, 13 с. Тарасівка Сквирського району Київської області про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею 2,0 га, яка знаходиться в адміністративних межах Таращанської міської ради Білоцерківського району Київської області за межами села Юшків Ріг, додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, картки фізичної особи - платника податків, викопіювання на якому відображено місцерозташування земельної ділянки та керуючись Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель с/г призначення, запобігання  рейдерству  та стимулювання зрошення в Україні», ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121, Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

5.1 Дати дозвіл БЕВЗ Руслану Володимировичу зареєстрованому вул. Миру, 13 с. Тарасівка Сквирського району Київської області ідентифікаційний номер 3369300350 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка розташована в адміністративних межах Таращанської міської ради Білоцерківського району Київської області за межами села Юшків Ріг згідно наданих графічних матеріалів.

5.2 БЕВЗ Руслану Володимировичу укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

5.3 Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

5.4 Строк дії дозволу БЕВЗ Руслану Володимировичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

6. Розглянувши заяву від 18.03.2021 року ПОРХУНА Олексія Олексійовича, зареєстрованого вул. Квітнева, 28 с. Тарасівка Сквирського району Київської області про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею 2,0 га, яка знаходиться в адміністративних межах Таращанської міської ради Білоцерківського району Київської області за межами села Юшків Ріг, додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, картки платника податків, викопіювання на якому відображено місцерозташування земельної ділянки та керуючись Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель с/г призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні», ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121, Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

6.1. Дати дозвіл ПОРХУНУ Олексію Олексійовичу, зареєстрованому вул. Квітнева, 28 с. Тарасівка Сквирського району Київської області ідентифікаційний номер 3661407097 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка розташована в адміністративних межах Таращанської міської ради Білоцерківського району Київської області за межами села Юшків Ріг згідно наданих графічних матеріалів.

6.2 ПОРХУНУ Олексію Олексійовичу укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

6.3 Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

6.4 Строк дії дозволу ПОРХУНУ Олексію Олексійовичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

7. Розглянувши заяву від 18.03.2021 року ПОРХУН Оксани Михайлівни, зареєстрованої вул. Леваневського, 62 кв. 96 м. Біла Церква Київської області про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею 2,0 га, яка знаходиться в адміністративних межах Таращанської міської ради Білоцерківського району Київської області за межами села Юшків Ріг, додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, картки фізичної особи - платника податків, викопіювання на якому відображено місцерозташування земельної ділянки та керуючись Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель с/г призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні», ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121, Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

7.1 Дати дозвіл ПОРХУН Оксані Михайлівні, зареєстрованій вул. Леваневського, 62 кв. 96 м. Біла Церква Київської області ідентифікаційний номер 2926016983 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка розташована в адміністративних межах Таращанської міської ради Білоцерківського району Київської області за межами села Юшків Ріг згідно наданих графічних матеріалів.

7.2 ПОРХУН Оксані Михайлівні укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

7.3 Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

7.4 Строк дії дозволу ПОРХУН Оксані Михайлівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

8. Розглянувши заяву від 18.03.2021 року БЕВЗ Людмили Володимирівни, зареєстрованої вул. Миру, 13 с. Тарасівка Сквирського району Київської області, про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею 2,0 га, яка знаходиться в адміністративних межах Таращанської міської ради Білоцерківського району Київської області за межами села Юшків Ріг, додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, картки фізичної особи - платника податків, викопіювання на якому відображено місцерозташування земельної ділянки та керуючись Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель с/г призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні», ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121, Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

8.1 Дати дозвіл БЕВЗ Людмилі Володимирівні, зареєстрованій вул. Миру, 13 с. Тарасівка Сквирського району Київської області ідентифікаційний номер 3369300308 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка розташована в адміністративних межах Таращанської міської ради Білоцерківського району Київської області за межами села Юшків Ріг згідно наданих графічних матеріалів.

8.2 БЕВЗ Людмилі Володимирівні укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

8.3 Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

8.4 Строк дії дозволу БЕВЗ Людмилі Володимирівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

9. Розглянувши заяву від 18.03.2021 року БОНДАР Зінаїди Дмитрівни, зареєстрованої вул. Квітнева, 28 с. Тарасівка Сквирського району Київської області, про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею 2,0 га, яка знаходиться в адміністративних межах Таращанської міської ради Білоцерківського району Київської області за межами села Юшків Ріг, додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, картки платника податків, викопіювання на якому відображено місцерозташування земельної ділянки та керуючись Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель с/г призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні», ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121, Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

9.1 Дати дозвіл БОНДАР Зінаїді Дмитрівні, зареєстрованій вул. Квітнева, 28 с. Тарасівка Сквирського району Київської області ідентифікаційний номер 2218913784 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка розташована в адміністративних межах Таращанської міської ради Білоцерківського району Київської області за межами села Юшків Ріг згідно наданих графічних матеріалів.

9.2 БОНДАР Зінаїді Дмитрівні укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

9.3 Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

9.4 Строк дії дозволу БОНДАР Зінаїді Дмитрівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

10. Розглянувши заяву від 18.03.2021 року БОНДАР Петра Степановича, зареєстрованого вул. Щорса, 28 с. Ленінське Сквирського району Київської області, про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею 2,0 га, яка знаходиться в адміністративних межах Таращанської міської ради Білоцерківського району Київської області за межами села Юшків Ріг, додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, картки фізичної особи платника податків, викопіювання на якому відображено місцерозташування земельної ділянки та керуючись Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель с/г призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні», ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121, Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

10.1 Дати дозвіл БОНДАР Петру Степановичу, зареєстрованому вул. Щорса, 28 с. Ленінське Сквирського району Київської області ідентифікаційний номер 2026110659 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка розташована в адміністративних межах Таращанської міської ради Білоцерківського району Київської області за межами села Юшків Ріг згідно наданих графічних матеріалів.

10.2 БОНДАР Петру Степановичу укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

10.3 Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

10.4 Строк дії дозволу БОНДАР Петру Степановичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

11. Розглянувши заяву від 18.03.2021 року КАСЬЯНЕНКО Інни Олександрівни, зареєстрованої вул. Щорса, 28 с. Ленінське Сквирського району Київської області, про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею 2,0 га, яка знаходиться в адміністративних межах Таращанської міської ради Білоцерківського району Київської області за межами села Юшків Ріг, додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, картки фізичної особи -платника податків, викопіювання на якому відображено місцерозташування земельної ділянки та керуючись Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель с/г призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні», ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121, Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

11.1 Дати дозвіл КАСЬЯНЕНКО Інні Олександрівні, зареєстрованій вул. Щорса, 28 с. Ленінське Сквирського району Київської області ідентифікаційний номер 3423702500 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка розташована в адміністративних межах Таращанської міської ради Білоцерківського району Київської області за межами села Юшків Ріг згідно наданих графічних матеріалів.

11.2 КАСЬЯНЕНКО Інні Олександрівні укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

11.3 Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

11.4 Строк дії дозволу КАСЬЯНЕНКО Інні Олександрівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

12. Розглянувши заяву від 18.03.2021 року ШАК Олега Богдановича, зареєстрованого вул. Зелена, 91 с. Стрільбичі Старосамбірського району Львівської області, про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею 2,0 га, яка знаходиться в адміністративних межах Таращанської міської ради Білоцерківського району Київської області за межами села Дубівка, додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, довідки про присвоєння ідентифікаційного номера, викопіювання на якому відображено місцерозташування земельної ділянки та керуючись Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель с/г призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні», ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121, Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

12.1 Дати дозвіл ШАК Олегу Богдановичу, зареєстрованому вул. Зелена, 91 с. Стрільбичі Старосамбірського району Львівської області ідентифікаційний номер 2641117932 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка розташована в адміністративних межах Таращанської міської ради Білоцерківського району Київської області за межами села Дубівка згідно наданих графічних матеріалів.

12.2 ШАК Олегу Богдановичу укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

12.3 Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

12.4 Строк дії дозволу ШАК Олегу Богдановичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

13. Розглянувши заяву від 18.03.2021 року ШАК Миколи Олеговича, зареєстрованого вул. Зелена, 91 с. Стрільбичі Старосамбірського району Львівської області, про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею 2,0 га, яка знаходиться в адміністративних межах Таращанської міської ради Білоцерківського району Київської області за межами села Дубівка, додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, Витягу з Єдиного державного демографічного реєстру щодо реєстрації місця проживання, викопіювання на якому відображено місцерозташування земельної ділянки та керуючись Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель с/г призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні», ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121, Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

13.1 Дати дозвіл ШАК Миколі Олеговичу, зареєстрованому вул. Зелена, 91 с. Стрільбичі Старосамбірського району Львівської області ідентифікаційний номер 3723903516 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка розташована в адміністративних межах Таращанської міської ради Білоцерківського району Київської області за межами села Дубівка згідно наданих графічних матеріалів.

13.2 ШАК Миколі Олеговичу укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

13.3 Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

13.4 Строк дії дозволу ШАК Миколі Олеговичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

14. Розглянувши заяву від 18.03.2021 року ШАК Іванни Григорівни, зареєстрованої вул. Зелена, 91 с. Стрільбичі Старосамбірського району Львівської області, про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею 2,0 га, яка знаходиться в адміністративних межах Таращанської міської ради Білоцерківського району Київської області за межами села Дубівка, додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, картки фізичної особи –платника податків, викопіювання на якому відображено місцерозташування земельної ділянки та керуючись Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель с/г призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні», ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121, Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

14.1 Дати дозвіл ШАК Іванні Григорівні, зареєстрованій вул. Зелена, 91 с. Стрільбичі Старосамбірського району Львівської області ідентифікаційний номер 2816414323 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка розташована в адміністративних межах Таращанської міської ради Білоцерківського району Київської області за межами села Дубівка згідно наданих графічних матеріалів.

14.2 ШАК Іванні Григорівні укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

14.3 Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

14.4 Строк дії дозволу ШАК Іванні Григорівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

15. Розглянувши заяву від 18.03.2021 року СТАСИШИН Наталії Олегівни, зареєстрованої вул. Зелена, 68 с. Стрільбичі Старосамбірського району Львівської області, про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею 2,0 га, яка знаходиться в адміністративних межах Таращанської міської ради Білоцерківського району Київської області за межами села Дубівка, додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, картки платника податків, викопіювання на якому відображено місцерозташування земельної ділянки та керуючись Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель с/г призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні», ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121, Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

15.1 Дати дозвіл СТАСИШИН Наталії Олегівні, зареєстрованій вул. Зелена, 68 с. Стрільбичі Старосамбірського району Львівської області ідентифікаційний номер 3511108621 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка розташована в адміністративних межах Таращанської міської ради Білоцерківського району Київської області за межами села Дубівка згідно наданих графічних матеріалів.

15.2 СТАСИШИН Наталії Олегівні укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

15.Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

15.4 Строк дії дозволу СТАСИШИН Наталії Олегівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

16. Розглянувши заяву від 18.03.2021 року СТАСИШИН Василя Михайловича, зареєстрованого вул. Василенко, 105 с. Баранівці Самбірського району Львівської області, про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею 2,0 га, яка знаходиться в адміністративних межах Таращанської міської ради Білоцерківського району Київської області за межами села Дубівка, додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, картки платника податків, викопіювання на якому відображено місцерозташування земельної ділянки та керуючись Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель с/г призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні», ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121, Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

16.1 Дати дозвіл СТАСИШИН Василю Михайловичу, зареєстрованому вул. Василенко, 105 с. Баранівці Самбірського району Львівської області ідентифікаційний номер 3527705193 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка розташована в адміністративних межах Таращанської міської ради Білоцерківського району Київської області за межами села Дубівка згідно наданих графічних матеріалів.

16.2 СТАСИШИН Василю Михайловичу укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

16.3 Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

16.4 Строк дії дозволу СТАСИШИН Василю Михайловичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

17. Розглянувши заяву від 18.03.2021 року ВОЛИК Інни Володимирівни, зареєстрованої бр. Княгині Ольги, 15 кв. 236 м. Біла Церква Київської області про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею 2,0 га, яка знаходиться в адміністративних межах Таращанської міської ради Білоцерківського району Київської області за межами села Дубівка, додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, картки платника податків, викопіювання на якому відображено місцерозташування земельної ділянки та керуючись Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель с/г призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні», ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121, Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

17.1 Дати дозвіл ВОЛИК Інні Володимирівні, зареєстрованій бр. Княгині Ольги, 15 кв. 236 м. Біла Церква Київської області ідентифікаційний номер 3329719467 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка розташована в адміністративних межах Таращанської міської ради Білоцерківського району Київської області за межами села Дубівка згідно наданих графічних матеріалів.

17.2 ВОЛИК Інні Володимирівні укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

17.3 Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

17.4 Строк дії дозволу ВОЛИК Інні Володимирівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

18. Розглянувши заяву від 18.03.2021 року ВОЛИК Ілони Володимирівни, зареєстрованої вул. Таращанська, 2 буд. 10Ж с. Шкарівка Білоцерківський район Київської області про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею 2,0 га, яка знаходиться в адміністративних межах Таращанської міської ради Білоцерківського району Київської області за межами села Дубівка, додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, картки фізичної особи - платника податків, викопіювання на якому відображено місцерозташування земельної ділянки та керуючись Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель с/г призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні», ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121, Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

18.1 Дати дозвіл ВОЛИК Ілоні Володимирівні, зареєстрованої вул. Таращанська, 2 буд. 10Ж с. Шкарівка Білоцерківський район Київської області ідентифікаційний номер 3225400403 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка розташована в адміністративних межах Таращанської міської ради Білоцерківського району Київської області за межами села Дубівка згідно наданих графічних матеріалів.

18.2 ВОЛИК Ілоні Володимирівні укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

18.3 Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

18.4 Строк дії дозволу ВОЛИК Ілоні Володимирівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

19. Розглянувши заяву від 18.03.2021 року ПЕТРЕНКО Галини Петрівни, зареєстрованої вул. Нова, 12 с. Шкарівка Білоцерківський район Київської області про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею 2,0 га, яка знаходиться в адміністративних межах Таращанської міської ради Білоцерківського району Київської області за межами села Дубівка, додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, картки платника податків, викопіювання на якому відображено місцерозташування земельної ділянки та керуючись Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель с/г призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні», ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121, Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

19.1 Дати дозвіл ПЕТРЕНКО Галині Петрівні, зареєстрованій вул. Нова, 12 с. Шкарівка Білоцерківський район Київської області ідентифікаційний номер 2394204603 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка розташована в адміністративних межах Таращанської міської ради Білоцерківського району Київської області за межами села Дубівка згідно наданих графічних матеріалів.

19.2 ПЕТРЕНКО Галині Петрівні укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

19.3 Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

19.4 Строк дії дозволу ПЕТРЕНКО Галині Петрівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

20. Розглянувши заяву від 18.03.2021 року ПЕТРЕНКА Петра Володимировича, зареєстрованого вул. Нова, 12 с. Шкарівка Білоцерківський район Київської області про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею 2,0 га, яка знаходиться в адміністративних межах Таращанської міської ради Білоцерківського району Київської області за межами села Дубівка, додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, картки платника податків, викопіювання на якому відображено місцерозташування земельної ділянки та керуючись Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель с/г призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні», ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121, Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

20.1 Дати дозвіл ПЕТРЕНКУ Петру Володимировичу, зареєстрованому вул. Нова, 12 с. Шкарівка Білоцерківський район Київської області ідентифікаційний номер 2398817078 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка розташована в адміністративних межах Таращанської міської ради Білоцерківського району Київської області за межами села Дубівка згідно наданих графічних матеріалів.

20.2 ПЕТРЕНКУ Петру Володимировичу укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

20.3 Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

20.4 Строк дії дозволу ПЕТРЕНКУ Петру Володимировичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

21. Розглянувши заяву від 18.03.2021 року САМБОР Тетяни Федорівни, зареєстрованої вул. Котляревського, 3 м. Тараща Білоцерківський район Київської області про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею 2,0 га, яка знаходиться в адміністративних межах Таращанської міської ради Білоцерківського району Київської області за межами села Дубівка, додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, довідки про присвоєння ідентифікаційного номера, викопіювання на якому відображено місцерозташування земельної ділянки та керуючись Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель с/г призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні», ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121, Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

21.1 Дати дозвіл САМБОР Тетяні Федорівні, зареєстрованій вул. Котляревського, 3 м. Тараща Білоцерківський район Київської області ідентифікаційний номер 2011418521 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка розташована в адміністративних межах Таращанської міської ради Білоцерківського району Київської області за межами села Дубівка згідно наданих графічних матеріалів.

21.2  САМБОР Тетяні Федорівні укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

21.3 Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

21.4 Строк дії дозволу САМБОР Тетяні Федорівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

22. Розглянувши заяву від 18.03.2021 року САМБОР Олександра Івановича, зареєстрованого вул. Котляревського, 3 м. Тараща Білоцерківський район Київської області про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею 2,0 га, яка знаходиться в адміністративних межах Таращанської міської ради Білоцерківського району Київської області за межами села Дубівка, додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, картки фізичної особи - платника податків, викопіювання на якому відображено місцерозташування земельної ділянки та керуючись Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель с/г призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні», ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121, Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

22.1 Дати дозвіл САМБОР Олександру Івановичу, зареєстрованому вул. Котляревського, 3 м. Тараща Білоцерківський район Київської області ідентифікаційний номер 1867204935 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка розташована в адміністративних межах Таращанської міської ради Білоцерківського району Київської області за межами села Дубівка згідно наданих графічних матеріалів.

22.2 САМБОР Олександру Івановичу укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

22.3 Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

22.4 Строк дії дозволу САМБОР Олександру Івановичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

23. Розглянувши заяву від 18.03.2021 року САМБОР Ірини Сергіївни, зареєстрованої вул. Садова, 5 м. Тараща Білоцерківський район Київської області про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею 2,0 га, яка знаходиться в адміністративних межах Таращанської міської ради Білоцерківського району Київської області за межами села Дубівка, додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, картки фізичної особи - платника податків, викопіювання на якому відображено місцерозташування земельної ділянки та керуючись Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель с/г призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні», ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121, Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

23.1 Дати дозвіл САМБОР Ірині Сергіївні, зареєстрованій вул. Садова, 5 м. Тараща Білоцерківський район Київської області ідентифікаційний номер 3234715964 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка розташована в адміністративних межах Таращанської міської ради Білоцерківського району Київської області за межами села Дубівка згідно наданих графічних матеріалів.

23.2 САМБОР Ірини Сергіївни укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

23.3 Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

23.4 Строк дії дозволу САМБОР Ірині Сергіївні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

24. Розглянувши заяву від 18.03.2021 року САМБОР Сергія Олександровича, зареєстрованого вул. Садова, 5 м. Тараща Білоцерківський район Київської області про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею 2,0 га, яка знаходиться в адміністративних межах Таращанської міської ради Білоцерківського району Київської області за межами села Дубівка, додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, картки фізичної особи - платника податків, викопіювання на якому відображено місцерозташування земельної ділянки та керуючись Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель с/г призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні», ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121, Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

24.1 Дати дозвіл САМБОР Сергію Олександровичу, зареєстрованому вул. Садова, 5 м. Тараща Білоцерківський район Київської області ідентифікаційний номер 3173500577 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка розташована в адміністративних межах Таращанської міської ради Білоцерківського району Київської області за межами села Дубівка згідно наданих графічних матеріалів.

24.2 САМБОР Сергію Олександровичу укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

24.3 Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

24.4 Строк дії дозволу САМБОР Сергію Олександровичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

25. Розглянувши заяву від 18.03.2021 року САМБОР Лариси Олександрівни, зареєстрованої бр. 50р.Перемоги, 12 кв. 42 м. Біла Церква Київської області про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею 2,0 га, яка знаходиться в адміністративних межах Таращанської міської ради Білоцерківського району Київської області за межами села Дубівка, додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, картки фізичної особи - платника податків, викопіювання на якому відображено місцерозташування земельної ділянки та керуючись Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель с/г призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні», ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121, Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

25.1  Дати дозвіл САМБОР Ларисі Олександрівні, зареєстрованій бр. 50р.Перемоги, 12 кв. 42 м. Біла Церква Київської області ідентифікаційний номер 2820820301 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка розташована в адміністративних межах Таращанської міської ради Білоцерківського району Київської області за межами села Дубівка згідно наданих графічних матеріалів.

25.2 САМБОР Ларисі Олександрівні укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

25.3 Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

25.4 Строк дії дозволу САМБОР Ларисі Олександрівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

26. Розглянувши заяву від 18.03.2021 року НИКОНЕНКА Валерія Петровича, зареєстрованого вул. Славіна, 23 кв. 35 м. Біла Церква Київської області про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею 2,0 га, яка знаходиться в адміністративних межах Таращанської міської ради Білоцерківського району Київської області за межами села Дубівка, додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, картки фізичної особи - платника податків, викопіювання на якому відображено місцерозташування земельної ділянки та керуючись Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель с/г призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні», ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121, Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

26.1. Дати дозвіл НИКОНЕНКУ Валерію Петровичу, зареєстрованому вул. Славіна, 23 кв. 35 м. Біла Церква Київської області ідентифікаційний номер 2545919493 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка розташована в адміністративних межах Таращанської міської ради Білоцерківського району Київської області за межами села Дубівка згідно наданих графічних матеріалів.

26.2  НИКОНЕНКУ Валерію Петровичу укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

26.3 Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

26.4 Строк дії дозволу НИКОНЕНКУ Валерію Петровичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

 

Міський голова                                                                    Михайло КРИВОШЕЄВ

 

м. Тараща

16 квітня 2021 року

№ 335–07–VІІІ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь