Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства

Дата: 21.04.2021 15:15
Кількість переглядів: 651

 

 

УКРАЇНА

КИЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

ТАРАЩАНСЬКА МІСЬКА РАДА

 

РІШЕННЯ № 336–07-VIII

 

16 квітня 2021 року                                                                                     м. Тараща

 

Про надання дозволу на виготовлення

проекту землеустрою щодо відведення

земельних ділянок у власність

для ведення особистого селянського господарства

 

1. Розглянувши заяву від 19.03.2021 року ШЕЛУДЬКО Ольги Володимирівни, зареєстрованої по вул. Павліченко, 44 в м. Біла Церква Київської області, про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03), орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться в адміністративних межах Таращанської міської за межами села Ківшовата ради, додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, картки фізичної особи-платника податків, викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки, та керуючись Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель с/г призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні», ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121,122 «Земельного кодексу України», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

1.1 Дати дозвіл ШЕЛУДЬКО Ользі Володимирівні, зареєстрованій по вул. Павліченко, 44 в м. Біла Церква Київської області, ідентифікаційний номер 2512712342 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка розташована в адміністративних межах Таращанської міської ради за межами с. Ківшовата згідно наданих графічних матеріалів.

1.2 ШЕЛУДЬКО Ользі Володимирівні укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

1.3 Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

1.4 Строк дії дозволу ШЕЛУДЬКО Ользі Володимирівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

2. Розглянувши заяву від 19.03.2021 року НЕТРЕБКО Наталії Яківні зареєстрованої по вул. Польова, 20 в с. Лука Білоцерківського району Київської області, про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03), орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться в адміністративних межах Таращанської міської ради за межами с. Ківшовата додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, довідки про присвоєння ідентифікаційного номера, викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки, та керуючись Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель с/г призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні», ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121,122 «Земельного кодексу України», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

2.1 Дати дозвіл НЕТРЕБКО Наталії Яківні зареєстрованої по вул. Польова, 20 в с. Лука Білоцерківського району Київської області, ідентифікаційний номер 2443404089 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка розташована в адміністративних межах Таращанської міської ради за межами с. Ківшовата згідно наданих графічних матеріалів.

2.2 НЕТРЕБКО Наталії Яківні укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

2.3 Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

2.4 Строк дії дозволу НЕТРЕБКО Наталії Яківні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

3. Розглянувши заяву від 19.03.2021 року ГАНДЗИЧ Валентини Миколаївни, зареєстрованої по вул. Лугова, 24 в с. Юшків Ріг Білоцерківського району Київської області, про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03), орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться в адміністративних межах Таращанської міської ради за межами с. Ківшовата додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, картки фізичної особи - платника податків, викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки, та керуючись Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель с/г призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні», ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121,122 «Земельного кодексу України», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

3.1 Дати дозвіл ГАНДЗИЧ Валентині Миколаївні зареєстрованій по вул. Лугова, 24 в с. Юшків Ріг Білоцерківського району Київської області ідентифікаційний номер 2182009341 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка розташована в адміністративних межах Таращанської міської ради за межами с. Ківшовата згідно наданих графічних матеріалів.

3.2 ГАНДЗИЧ Валентині Миколаївн укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

3.3 Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

3.4 Строк дії дозволу ГАНДЗИЧ Валентині Миколаївні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

4. Розглянувши заяву від 19.03.2021 року ГАНДЗИЧ Петра Михайловича зареєстрованого по вул. Лугова, 24 в с. Юшків Ріг Білоцерківського району Київської області, про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03), орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться в адміністративних межах Таращанської міської ради за межами с. Ківшовата додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, довідки про присвоєння ідентифікаційного номера, викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки, та керуючись Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель с/г призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні», ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121,122 «Земельного кодексу України», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

4.1 Дати дозвіл ГАНДЗИЧ Петру Михайловичу зареєстрованому по вул. Лугова, 24 в с. Юшків Ріг Білоцерківського району Київської області ідентифікаційний номер 2186113577 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка розташована в адміністративних межах Таращанської міської ради за межами с. Ківшовата згідно наданих графічних матеріалів.

4.2 ГАНДЗИЧ Петру Михайловичу укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

4.3 Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

4.4 Строк дії дозволу ГАНДЗИЧ Петру Михайловичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

5. Розглянувши заяву від 19.03.2021 року ДРОБІКОВОЇ Любові Іванівни зареєстрованої по бульвару Ів. Лепсе, 7Б кв. 84 в м. Київ, про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03), загальною площею 1,60 га в двох частинах - земельна ділянка орієнтовною площею 0,70 га та земельна ділянка орієнтовною площею 0,90 га, які знаходяться в адміністративних межах Таращанської міської ради за межами села Ківшовата додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, довідки про присвоєння ідентифікаційного номера, викопіювання на якому відображено місце розташування земельних ділянок, та керуючись Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель с/г призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні», ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121,122 «Земельного кодексу України», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

5.1 Дати дозвіл ДРОБІКОВІЙ Любові Іванівні зареєстрованої по бульвару Ів. Лепсе, 7Б кв. 84 в м. Київ ідентифікаційний номер 1919820865 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства загальною площею 1,60 га в двох частинах в тому числі земельна ділянка орієнтовною площею 0,70 га та земельна ділянка орієнтовною площею 0,90 га, які розташовані в адміністративних межах Таращанської міської ради за межами села Ківшовата згідно наданих графічних матеріалів.

5.2 ДРОБІКОВІЙ Любові Іванівні укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

5.3 Уточнення та розрахунки площ земельних ділянок провести в ході виконання землевпорядних робіт.

5.4 Строк дії дозволу ДРОБІКОВІЙ Любові Іванівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

6. Розглянувши заяву від 19.03.2021 року ПРИБУРИ Олександра Анатолійовича зареєстрованого по вул. Шевченка, 26 с. Ківшовата Білоцерківського району Київської області, про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03), орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться в адміністративних межах Таращанської міської ради за межами с. Ківшовата додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, картки фізичної особи - платника податків, викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки, та керуючись Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель с/г призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні», ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121,122 «Земельного кодексу України», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

6.1 Дати дозвіл ПРИБУРІ Олександру Анатолійовичу зареєстрованого по вул. Шевченка, 26 с. Ківшовата Білоцерківського району Київської області ідентифікаційний номер 3157800274 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка розташована в адміністративних межах Таращанської міської ради за межами с. Ківшовата згідно наданих графічних матеріалів.

6.2 ПРИБУРІ Олександру Анатолійовичу укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

6.3 Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

6.4 Строк дії дозволу ПРИБУРІ Олександру Анатолійовичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

7. Розглянувши заяву від 19.03.2021 року ГАНДЗИЧ Юлії Станіславівни зареєстрованої по вул. Некрасова, 18 кв. 42 м. Біла Церква Київської області, про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03), орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться в адміністративних межах Таращанської міської ради за межами с. Ківшовата додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, картки фізичної особи-платника податків, викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки, та керуючись Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель с/г призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні», ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121,122 «Земельного кодексу України», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

7.1 Дати дозвіл ГАНДЗИЧ Юлії Станіславівні зареєстрованої по вул. Некрасова, 18 кв. 42 м. Біла Церква Київської області ідентифікаційний номер 2986807247 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка розташована в адміністративних межах Таращанської міської ради за межами с. Ківшовата згідно наданих графічних матеріалів.

7.2 ГАНДЗИЧ Юлії Станіславівні укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

7.3 Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

7.4 Строк дії дозволу ГАНДЗИЧ Юлії Станіславівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

8. Розглянувши заяву від 19.03.2021 року ГАНДЗИЧ Віктора Петровича зареєстрованого по вул. Некрасова, 18 кв. 42 м. Біла Церква Київської області, про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03), орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться в адміністративних межах Таращанської міської ради за межами с. Ківшовата додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, картки платника податків, викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки, та керуючись Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель с/г призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні», ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121,122 «Земельного кодексу України», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

8.1 Дати дозвіл ГАНДЗИЧ Віктору Петровичу зареєстрованого по вул. Некрасова, 18 кв. 42 м. Біла Церква Київської області ідентифікаційний номер 2984100597 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка розташована в адміністративних межах Таращанської міської ради за межами с. Ківшовата згідно наданих графічних матеріалів.

8.2 ГАНДЗИЧ Віктору Петровичу укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

8.3 Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

8.4 Строк дії дозволу ГАНДЗИЧ Віктору Петровичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

9. Розглянувши заяву від 19.03.2021 року ПЛУГОВЕНКА Сергія Миколайовича, зареєстрованого по вул. Польова, 100 с. Юшків Ріг Білоцерківського району Київської області, про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03), орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться в адміністративних межах Таращанської міської ради за межами с. Ківшовата додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, картки фізичної особи - платника податків, викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки, та керуючись Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель с/г призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні», ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121,122 «Земельного кодексу України», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

9.1 Дати дозвіл ПЛУГОВЕНКУ Сергію Миколайовичу зареєстрованому по вул. Польова, 100 с. Юшків Ріг Білоцерківського району Київської області ідентифікаційний номер 2633008910 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка розташована в адміністративних межах Таращанської міської ради за межами с. Ківшовата згідно наданих графічних матеріалів.

9.2 ПЛУГОВЕНКУ Сергію Миколайовичу укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

9.3 Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

9.4 Строк дії дозволу ПЛУГОВЕНКУ Сергію Миколайовичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

10. Розглянувши заяву від 19.03.2021 року ТУРЧИК Євдокії Іванівни, зареєстрованої по вул. Новоселів, 27 с. Сосонка Вінницького району Вінницької області, про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03), орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться в адміністративних межах Таращанської міської ради за межами с. Ківшовата додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, довідки про присвоєння ідентифікаційного номера, викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки, та керуючись Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель с/г призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні», ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121,122 «Земельного кодексу України», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

10.1 Дати дозвіл ТУРЧИК Євдокії Іванівні, зареєстрованої по вул. Новоселів, 27 с. Сосонка Вінницького району Вінницької області ідентифікаційний номер 2426722541 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка розташована в адміністративних межах Таращанської міської ради за межами с. Ківшовата згідно наданих графічних матеріалів.

10.2 ТУРЧИК Євдокії Іванівні укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

10.3 Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

10.4 Строк дії дозволу ТУРЧИК Євдокії Іванівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

11. Розглянувши заяву від 19.03.2021 року ЧУПРИНИ Миколи Миколайовича зареєстрованого по вул. Вишнева,12 с. Лука Білоцерківського району Київської області, про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03), орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться в адміністративних межах Таращанської міської ради за межами с. Ківшовата додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, картки фізичної особи – платника податків, викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки, та керуючись Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель с/г призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні», ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121,122 «Земельного кодексу України», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

11.1 Дати дозвіл ЧУПРИНІ Миколі Миколайовичу зареєстрованого по вул. Вишнева,12 с. Лука Білоцерківського району Київської області ідентифікаційний номер 2269704977 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка розташована в адміністративних межах Таращанської міської ради за межами с. Ківшовата згідно наданих графічних матеріалів.

11.2 ЧУПРИНІ Миколі Миколайовичу укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

11.3 Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

11.4 Строк дії дозволу ЧУПРИНІ Миколі Миколайовичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

12. Розглянувши заяву від 19.03.2021 року БАГТУР Наталії Петрівни зареєстрованої по вул. Сонячна, 50 с. Гора Бориспільського району Київської області, про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03), орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться в адміністративних межах Таращанської міської ради за межами с. Ківшовата додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, картки платника податків, викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки, та керуючись Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель с/г призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні», ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121,122 «Земельного кодексу України», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

12.1 Дати дозвіл БАГТУР Наталії Петрівні зареєстрованої по вул. Сонячна, 50 с. Гора Бориспільського району Київської області ідентифікаційний номер 3216718485 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка розташована в адміністративних межах Таращанської міської ради за межами с. Ківшовата згідно наданих графічних матеріалів.

12.2 БАГТУР Наталії Петрівні укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

12.3 Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

12.4 Строк дії дозволу БАГТУР Наталії Петрівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

13. Розглянувши заяву від 19.03.2021 року ТУРЧИК Василя Миколайовича зареєстрованого по вул. Новоселів, 27 с. Сосонка Вінницького району Вінницької області, про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03), орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться в адміністративних межах Таращанської міської ради за межами с. Ківшовата додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, довідки про присвоєння ідентифікаційного номера, викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки, та керуючись Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель с/г призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні», ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121,122 «Земельного кодексу України», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада

ВИРІШИЛА:

13.1 Дати дозвіл ТУРЧИК Василю Миколайовичу зареєстрованої по вул. Новоселів, 27 с. Сосонка Вінницького району Вінницької області ідентифікаційний номер 2243223371 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка розташована в адміністративних межах Таращанської міської ради за межами с. Ківшовата згідно наданих графічних матеріалів.

13.2 ТУРЧИК Василю Миколайовичу укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

13.3 Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

13.4 Строк дії дозволу ТУРЧИК Василю Миколайовичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

14. Розглянувши заяву від 19.03.2021 року НЕТРЕБКО Юлії Андріївни зареєстрованої по вул. Польова, 20 с. Лука Білоцерківського району Київської області, про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03), орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться в адміністративних межах Таращанської міської ради за межами с. Ківшовата додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, картки фізичної особи - платника податків, викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки, та керуючись Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель с/г призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні», ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121,122 «Земельного кодексу України», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада

ВИРІШИЛА:

14.1 Дати дозвіл НЕТРЕБКО Юлії Андріївни зареєстрованої по вул. Польова, 20 с. Лука Білоцерківського району Київської області ідентифікаційний номер 3307715683 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка розташована в адміністративних межах Таращанської міської ради за межами с. Ківшовата згідно наданих графічних матеріалів.

14.2 НЕТРЕБКО Юлії Андріївні укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

14.3 Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

14.4 Строк дії дозволу НЕТРЕБКО Юлії Андріївні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

15. Розглянувши заяву від 19.03.2021 року ГАНДЗИЧ Надії Василівни зареєстрованої по вул. Садова, 26 с. Ківшовата Білоцерківського району Київської області, про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03), орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться в адміністративних межах Таращанської міської ради за межами с. Ківшовата, додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, картки платника податків, викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки, та керуючись Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель с/г призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні», ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121,122 «Земельного кодексу України», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада

ВИРІШИЛА:

15.1 Дати дозвіл ГАНДЗИЧ Надії Василівні зареєстрованої по вул. Садова, 26 с. Ківшовата Білоцерківського району Київської області ідентифікаційний номер 3078220649 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка розташована в адміністративних межах Таращанської міської ради за межами с. Ківшовата згідно наданих графічних матеріалів.

15.2 ГАНДЗИЧ Надії Василівні укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

15.3 Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

15.4 Строк дії дозволу ГАНДЗИЧ Надії Василівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

16. Розглянувши заяву від 19.03.2021 року ГАНДЗИЧ Олександра Петровича зареєстрованого по вул. Садова, 26 с. Ківшовата Білоцерківського району Київської області, про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03), орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться в адміністративних межах Таращанської міської ради за межами с. Ківшовата, додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, картки платника податків, викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки, та керуючись Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель с/г призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні», ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121,122 «Земельного кодексу України», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада

ВИРІШИЛА:

16.1 Дати дозвіл ГАНДЗИЧ Олександру Петровичу зареєстрованого по вул. Садова, 26 с. Ківшовата Білоцерківського району Київської області ідентифікаційний номер 4039500132 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка розташована в адміністративних межах Таращанської міської ради за межами с. Ківшовата згідно наданих графічних матеріалів.

16.2 ГАНДЗИЧ Олександру Петрович укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

16.3 Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

16.4 Строк дії дозволу ГАНДЗИЧ Олександру Петрович на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

17. Розглянувши заяву від 18.03.2021 року КОНДРАТЮКА Сергія Володимировича зареєстрованого по вул. Свободи, 59 с. Ківшовата Білоцерківського району Київської області, про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03), орієнтовною площею 0,70 га, яка знаходиться по вул. Гагаріна в селі Ківшовата Білоцерківського району Київської області, додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, картки платника податків, Витягу з Єдиного державного демографічного реєстру щодо реєстрації місця проживання, викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки, та керуючись ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121,122 «Земельного кодексу України», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

17.1 Дати дозвіл КОНДРАТЮКУ Ігорю Володимировичу зареєстрованому по вул. Свободи, 59 с. Ківшовата Білоцерківського району Київської області ідентифікаційний номер 2999200973 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,70 га, яка розташована в селі по вул. Гагаріна в с. Ківшовата Білоцерківського району Київської області згідно наданих графічних матеріалів.

17.2 КОНДРАТЮКУ Ігорю Володимировичу укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

17.3 Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

17.4 Строк дії дозволу КОНДРАТЮКУ Ігорю Володимировичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

 

 

Міський голова                                                                    Михайло КРИВОШЕЄВ

 

 

м. Тараща

16 квітня 2021 року

№ 336–07–VІІІ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь