A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність

Дата: 21.04.2021 15:21
Кількість переглядів: 537

 

 

УКРАЇНА

КИЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

ТАРАЩАНСЬКА МІСЬКА РАДА

 

РІШЕННЯ № 337-07-VIII

 

16 квітня 2021 року                                                                                    м. Тараща

 

Про надання дозволу на розробку

проекту землеустрою щодо відведення

земельних ділянок у власність

 

1. Розглянувши заяву від 09.03.2021 року ХВОРОСТЯНОГО Віталія Віталійовича зареєстрованого по вул. Центральна, 53 в с. Чернин Білоцерківського району Київської області, про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03), орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться в межах села Чернин Білоцерківського району Київської області, додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, картки платника податків, викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки, та керуючись, ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121,122 «Земельного кодексу України», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

1.1. Дати дозвіл ХВОРОСТЯНОМУ Віталію Віталійовичу зареєстрованому по вул. Центральна, 53 в с. Чернин Білоцерківського району Київської області, ідентифікаційний номер 3637909035 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка розташована в межах села Чернин Білоцерківського району Київської області згідно наданих графічних матеріалів.

1.2. ХВОРОСТЯНОМУ Віталію Віталійовичу укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

1.3. Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

1.4. Строк дії дозволу ХВОРОСТЯНОМУ Віталію Віталійовичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

2. Розглянувши заяву від 10.03.2021 року КАПЛУН Юрія Вікторовича зареєстрованого по вул. Нагірна, 4 в с. Ріжки Білоцерківського району Київської області, про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03), орієнтовною площею 0,45 га, яка знаходиться в межах села Ріжки Білоцерківського району Київської області, та земельну ділянку орієнтовною площею 0,75 га для ведення особистого селянського господарства (01.03) в межах села Ріжки Білоцерківського району Київської області, додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, картки фізичної особи - платника податків, викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки, та керуючись, ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121,122 «Земельного кодексу України», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

2.1. Дати дозвіл КАПЛУН Юрію Вікторовичу зареєстрованому по вул. Нагірна, 4 в с. Ріжки Білоцерківського району Київської області Білоцерківського району Київської області, ідентифікаційний номер 3098600054 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,45 га, яка розташована в межах села Ріжки Білоцерківського району Київської області згідно наданих графічних матеріалів.

2.2. Дати дозвіл КАПЛУН Юрію Вікторовичу зареєстрованому по вул. Нагірна, 4 в с. Ріжки Білоцерківського району Київської області Білоцерківського району Київської області, ідентифікаційний номер 3098600054 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,75 га, яка розташована в межах села Ріжки Білоцерківського району Київської області згідно наданих графічних матеріалів.

2.3. КАПЛУН Юрію Вікторовичу укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

2.4. Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

2.5. Строк дії дозволу КАПЛУН Юрію Вікторовичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

3. Розглянувши заяву від 11.03.2021 року ЖУРАВЛЯ Дмитра Дмитровича зареєстрованого по вул. Героїв Небесної Сотні, 112 в м. Тараща Білоцерківського району Київської області, про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,80 га, яка знаходиться в адміністративних межах Таращанської міської ради в селі Лісовичі Білоцерківського району Київської області, додані до неї копії паспорту громадянина України, довідки про внесення відомостей до Єдиного державного демографічного реєстру, довідки про присвоєння ідентифікаційного номера, листа Головного управління Держгеокадастру у Київській області від 21.12.2018 року, рішення Лісовицької сільської ради, викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки, та керуючись ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121,122 «Земельного кодексу України», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

3.1. Дати дозвіл ЖУРАВЕЛЬ Дмитру Дмитровичу зареєстрованому по вул. Героїв Небесної Сотні, 112 в м. Тараща Білоцерківського району Київської області ідентифікаційний номер 2247520753 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,80 га, яка розташована в межах села Лісовичі Білоцерківського району Київської області згідно наданих графічних матеріалів.

3.2. ЖУРАВЕЛЬ Дмитру Дмитровичу укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

3.3. Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

3.4 Строк дії дозволу ЖУРАВЕЛЬ Дмитру Дмитровичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

4. Розглянувши заяву від 16.03.2021 року ДАЦЕНКО Ганни Іванівни зареєстрованої по вул. Вишнева, 63 в с. Калинове Білоцерківського району Київської області, про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03) орієнтовною площею 0,30 га, яка знаходиться в межах села Калинове Білоцерківського району Київської області, додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, довідки про присвоєння ідентифікаційного номера, викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки, та керуючись, ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121,122 «Земельного кодексу України», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

4.1. Дати дозвіл ДАЦЕНКО Ганні Іванівні зареєстрованій по вул. Вишнева, 63 в с. Калинове Білоцерківського району Київської області, ідентифікаційний номер 1376002403 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,30 га, яка розташована в межах села Калинове Білоцерківського району Київської області згідно наданих графічних матеріалів.

4.2. ДАЦЕНКО Ганні Іванівні укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

4.3. Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

4.4. Строк дії дозволу ДАЦЕНКО Ганні Іванівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

5. Розглянувши заяву від 16.03.2021 року ЧАЛОВОЇ Марії Миколаївни зареєстрованої по вул. Молодіжна, 206 в с. Калинове Білоцерківського району Київської області, про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03) орієнтовною площею 0,30 га, яка знаходиться в межах села Калинове Білоцерківського району Київської області, додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, довідки про присвоєння ідентифікаційного номера, викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки, та керуючись, ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121,122 «Земельного кодексу України», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

5.1. Дати дозвіл ЧАЛОВІЙ Марії Миколаївні зареєстрованій по вул. Молодіжна, 206 в с. Калинове Білоцерківського району Київської області, ідентифікаційний номер 2311207242 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,30 га, яка розташована в межах села Калинове Білоцерківського району Київської області згідно наданих графічних матеріалів.

5.2. ЧАЛОВІЙ Марії Миколаївні укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

5.3. Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

5.4. Строк дії дозволу ЧАЛОВІЙ Марії Миколаївні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

6. Розглянувши заяву від 16.03.2021 року БЕЛІЛОВСЬКОГО Олександра Володимировича зареєстрованого по вул. Печенігівська, 35/43 кв. 109 в м. Києві, про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03) орієнтовною площею 0,15 га, яка знаходиться по вул. Старинська в межах села Калинове Білоцерківського району Київської області, додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, довідки про присвоєння ідентифікаційного номера, Витягів з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності житлового будинку та земельної ділянки, викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки, та керуючись, ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121,122 «Земельного кодексу України», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

6.1. Дати дозвіл БЕЛІЛОВСЬКОМУ Олександру Володимировичу зареєстрованого по вул. Печенігівська, 35/43 кв. 109 в м. Києві, ідентифікаційний номер 2386002754 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,15 га, яка розташована по вул. Старинська в межах села Калинове Білоцерківського району Київської області згідно наданих графічних матеріалів.

6.2. БЕЛІЛОВСЬКОМУ Олександру Володимировичу укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

6.3. Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

6.4. Строк дії дозволу БЕЛІЛОВСЬКОМУ Олександру Володимировичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

7. Розглянувши заяву від 18.03.2021 року ШИЯН Алли Григорівни, зареєстрованої вул. Молодіжна 132 с. Калинове Білоцерківського району Київської області, про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03) орієнтовною площею 0,15 га, яка знаходиться по вул. Старинська в межах села Калинове Білоцерківського району Київської області, додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, довідки про присвоєння ідентифікаційного номера, викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки, керуючись Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель с/г призначення, запобігання  рейдерству  та стимулювання зрошення в Україні», ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121, 122 «Земельного кодексу України», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

7.1. Дати дозвіл ШИЯН Аллі Григорівні, зареєстрованій вул. Молодіжна 132 с. Калинове Білоцерківського району Київської області, ідентифікаційний номер 2352708863 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,15 га, яка розташована по вул. Старинська в межах села Калинове Білоцерківського району Київської області згідно наданих графічних матеріалів.

7.2. ШИЯН Аллі Григорівні укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

7.3. Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

7.4. Строк дії дозволу ШИЯН Аллі Григорівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

8. Розглянувши заяву від 18.03.2021 року СИДОРЧУК Наталії Олександрівни, зареєстрованої вул. Юри Гната, 16 кв.60 м. Київ, про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03) орієнтовною площею 0,30 га, яка знаходиться в межах села Северинівка Білоцерківського району Київської області, додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, картки фізичної особи- платника податків, викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки, керуючись ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121,122 Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

8.1. Дати дозвіл СИДОРЧУК Наталії Олександрівні, зареєстрованій вул. Юри Гната, 16 кв.60 м. Київ, ідентифікаційний номер 3004119246 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,30 га, яка розташована в межах села Северинівка Білоцерківського району Київської області згідно наданих графічних матеріалів.

8.2. СИДОРЧУК Наталії Олександрівні укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

8.3. Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

8.4. Строк дії дозволу СИДОРЧУК Наталії Олександрівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

9. Розглянувши заяву від 18.03.2021 року КАМАНДІК Вікторії Петрівни, зареєстрованої вул. Леніна, 101 с. Северинівка Білоцерківського району Київської області, про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03) орієнтовною площею 0,25 га, яка знаходиться на території  Северинівської сільської ради, додані до неї копії паспорту громадянина України, картки платника податків, викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки, керуючись ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121,122 Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

9.1. Дати дозвіл КАМАНДІК Вікторії Петрівні, зареєстрованій вул. Леніна, 101 с. Северинівка Білоцерківського району Київської області, ідентифікаційний номер 3229000248 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,25 га, яка розташована в межах села Северинівка Білоцерківського району Київської області згідно наданих графічних матеріалів.

9.2. КАМАНДІК Вікторії Петрівні укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

9.3. Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

9.4. Строк дії дозволу КАМАНДІК Вікторії Петрівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

10. Розглянувши заяву від 22.03.2021 року ДАЦЮК Радостини Дмитрівни, зареєстрованої вул. Васильківська, 49 корп. 3 кв. 21 м. Київ з проханням передати у приватну власність земельну ділянку загальною орієнтовною площею 0,55 га, з них 0,25 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та 0,30 га для ведення особистого селянського господарства по вул. Богуславська, 35 га в с. Дубівка Таращанського району Київської області, додані до неї світлокопії паспорта громадянина України, картки фізичної особи–платника податків, Договору купівлі–продажу житлового будинку, Витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності, та керуючись ст.ст. 12, 33, 40, 81, 116, 118, 120, 121, 122 Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

10.1. Дати дозвіл ДАЦЮК Радостини Дмитрівни, зареєстрованої вул. Васильківська, 49 корп. 3 кв. 21 м. Київ ідентифікаційний номер 3319211822, на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для безоплатної передачі у власність із земель житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,25 га по вул. Богуславська, 35 в с. Дубівка Білоцерківського району Київської області.

10.2. Зобов’язати ДАЦЮК Радостину Дмитрівну, якій надано дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для безоплатної передачі у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,25 га по вул. Богуславська, 35 в с. Дубівка Білоцерківського району Київської області використовувати земельну ділянку за цільовим призначенням та дотримуватись вимог ст.ст. 91, 96 Земельного кодексу України.

10.3. Довести до відома ДАЦЮК Радостини Дмитрівни, що відповідно до ст. 125 Земельного кодексу України, право власності на земельну ділянку виникає з моменту державної реєстрації цих прав.

10.4. Уточнення площі земельної ділянки провести в ході виконання робіт по розробці технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для безоплатної передачі у власність із земель житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,25 га по вул. Богуславська, 35 в с. Дубівка Білоцерківського району Київської області.

10.5. Термін дії дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для безоплатної передачі у власність ДАЦЮК Радостини Дмитрівни, зареєстрованої вул. Васильківська, 49 корп. 3 кв. 21 м. Київ ідентифікаційний номер 3319211822 із земель житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,25 га по вул. Богуславська, 35 в с. Дубівка Білоцерківського району Київської області встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

10.6. Дати дозвіл ДАЦЮК Радостині Дмитрівні, зареєстрованій вул. Васильківська, 49 корп. 3 кв. 21 м. Київ ідентифікаційний номер 3319211822 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для безоплатної передачі у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,30 га по вул. Богуславська, 35 в с. Дубівка Білоцерківського району Київської області.

107. Зобов’язати ДАЦЮК Радостину Дмитрівну, зареєстровану вул. Васильківська, 49 корп. 3 кв. 21 м. Київ ідентифікаційний номер 3319211822, якій надано дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для безоплатної передачі у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,30 га по вул. Богуславська, 35 в с. Дубівка Білоцерківського району Київської області використовувати земельну ділянку за цільовим призначенням та дотримуватись вимог ст.ст. 91, 96 Земельного кодексу України.

10.8. Довести до відома ДАЦЮК Радостини Дмитрівни, що відповідно до ст. 125 Земельного кодексу України, право спільної сумісної власності на земельну ділянку виникає з моменту державної реєстрації цих прав.

10.9. Уточнення площі земельної ділянки провести в ході виконання робіт по розробці проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для безоплатної передачі у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,30 га по вул. Богуславська, 35 в с. Дубівка Білоцерківського району Київської області.

10.10. Термін дії дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для безоплатної передачі у власність ДАЦЮК Радостині Дмитрівні, зареєстрованій вул. Васильківська, 49 корп. 3 кв. 21 м. Київ ідентифікаційний номер 3319211822 для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,30 га по вул. Богуславська, 35 в с. Дубівка Білоцерківського району Київської області встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

11. Розглянувши заяву від 22.03.2021 року ЛАБЗЕНКА Олексія Миколайовича, зареєстрованого вул. Лесі Українки, 29 с. Лука Білоцерківського району Київської області, про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03) орієнтовною площею 0,20 га, яка знаходиться в межах села Лука, додані до неї копії паспорту громадянина України, довідки про присвоєння ідентифікаційного номера, викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки, керуючись ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121,122 Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

11.1. Дати дозвіл ЛАБЗЕНКУ Олексію Миколайовичу, зареєстрованого вул. Лесі Українки, 29 с. Лука Білоцерківського району Київської ідентифікаційний номер 3113916596 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,20 га, яка розташована в межах села Лука Білоцерківського району Київської області згідно наданих графічних матеріалів.

11.2. ЛАБЗЕНКУ Олексію Миколайовичу укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

11.3. Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

11.4. Строк дії дозволу ЛАБЗЕНКУ Олексію Миколайовичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

12. Розглянувши заяву від 22.03.2021 року КАПУСТИ Сергія Анатолійовича зареєстрованого по вул. Ушакова, 1 в с. Велика Березянка Білоцерківського району Київської області, про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03), орієнтовною площею 1,6 га, яка знаходиться в адміністративних межах Великоберезянської сільської ради, додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, картки фізичної особи-платника податків, інформаційна довідка, викопіювання на якому відображено місцерозташування земельної ділянки, керуючись Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель с/г призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні», ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121, «Земельного кодексу України», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

12.1 Дати дозвіл КАПУСТІ Сергію Анатолійовичу зареєстрованого по вул. Ушакова, 1 в с. Велика Березянка Білоцерківського району Київської області, ідентифікаційний номер 3159528156 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 1,6 га, яка розташована в адміністративних межах Таращанської міської ради за межами с. Велика Березянка згідно наданих графічних матеріалів.

12.2 КАПУСТІ Сергію Анатолійовичу укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

12.3 Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

12.4 Строк дії дозволу КАПУСТІ Сергію Анатолійовичу і на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

  1. Розглянувши заяву від 26.03.2021 року БАГЛАЯ Віктора Кириловича зареєстрованого по вул. Свободи, 30 в с. Ківшовата Білоцерківського району Київської області, про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,0 га, яка знаходиться в адміністративних межах Таращанської міської ради за межами села Салиха Білоцерківського району Київської області, додані до неї копії паспорту громадянина України, картки фізичної особи - платника податків, та керуючись ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121,122 «Земельного кодексу України», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

13.1  Дати дозвіл БАГЛАЮ Віктору Кириловичу зареєстрованому по вул. Свободи, 30 в с. Ківшовата Білоцерківського району Київської області ідентифікаційний номер 1907420757 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться в адміністративних межах Таращанської міської ради за межами села Салиха Білоцерківського району Київської області згідно наданих графічних матеріалів.

13.2 БАГЛАЮ Віктору Кириловичу укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

13.3 Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

13.4 Строк дії дозволу БАГЛАЮ Віктору Кириловичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

14. Розглянувши заяву від 01.04.2021 року БУБЕЛИ В’ячеслава Вікторовича, зареєстрованого вул. Зелена, 20 с. Станишівка Білоцерківського району Київської області, про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03) орієнтовною площею 2,0 га, яка знаходиться в межах села Таращанської міської ради в селі Станишівка, додані до неї копії паспорту громадянина України, картки платника податків викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки, керуючись ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121,122 Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

14.1. Дати дозвіл БУБЕЛІ В’ячеславу Вікторовичу, зареєстрованому вул. Зелена, 20 с. Станишівка Білоцерківського району Київської області ідентифікаційний номер 3113916596 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,0 га, яка розташована в межах села Станишівка Білоцерківського району Київської області згідно наданих графічних матеріалів.

14.2. БУБЕЛІ В’ячеславу Вікторовичу укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

14.3. Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

14.4. Строк дії дозволу БУБЕЛІ В’ячеславу Вікторовичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

15. Розглянувши заяву від 01.04.2021 року ЧАБАНЕНКО Світлани Владиславівни, зареєстрованої вул. Орджонікідзе,31 кв. 98 м. Запоріжжя, про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03) орієнтовною площею 2,0 га, яка знаходиться в межах Таращанської міської ради за межами села Станишівка, додані до неї копії паспорту громадянина України, довідки про присвоєння ідентифікаційного номера, викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки, керуючись Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель с/г призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні», ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121,122 Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

15.1. Дати дозвіл ЧАБАНЕНКО Світлані Владиславівні, зареєстрованій вул. Орджонікідзе,31 кв. 98 м. Запоріжжя ідентифікаційний номер 2451015360 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,0 га, яка розташована в адміністративних межах Таращанської міської ради за межами села Станишівка Білоцерківського району Київської області згідно наданих графічних матеріалів.

15.2. ЧАБАНЕНКО Світлані Владиславівні укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

15.3. Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

15.4. Строк дії дозволу ЧАБАНЕНКО Світлані Владиславівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

16. Розглянувши заяву від 01.04.2021 року РИБАЛКО Анастасії Олегівни, зареєстрованої вул. Короленка, 16 с. Станишівка Білоцерківського району Київської області про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03) орієнтовною площею 2,0 га, яка знаходиться в межах Таращанської міської ради в селі Станишівка, додані до неї копії паспорту громадянина України, картки фізичної особи – платника податків, викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки, керуючись ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121,122 Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

16.1. Дати дозвіл РИБАЛКО Анастасії Олегівні, зареєстрованій вул. Короленка, 16 с. Станишівка Білоцерківського району Київської області ідентифікаційний номер 3133911084 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,0 га, яка розташована в адміністративних межах Таращанської міської ради в межах села Станишівка Білоцерківського району Київської області згідно наданих графічних матеріалів.

16.2. РИБАЛКО Анастасії Олегівні укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

16.3. Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

16.4. Строк дії дозволу РИБАЛКО Анастасії Олегівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

17. Розглянувши заяву від 01.04.2021 року ЧАБАНЕНКО Олега Володимировича, зареєстрованого вул. Орджонікідзе, 31А кв. 98 м. Запоріжжя про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03) орієнтовною площею 2,0 га, яка знаходиться в межах Таращанської міської ради в селі Станишівка, додані до неї копії паспорту громадянина України, довідки про присвоєння ідентифікаційного номера, посвідчення учасника бойових дій, викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки, керуючись ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121,122 Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

17.1. Дати дозвіл ЧАБАНЕНКО Олегу Володимировичу, зареєстрованому вул. Орджонікідзе, 31А кв. 98 м. Запоріжжя ідентифікаційний номер 2338613919 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,0 га, яка розташована в адміністративних межах Таращанської міської ради в межах села Станишівка Білоцерківського району Київської області згідно наданих графічних матеріалів.

17.2. ЧАБАНЕНКО Олегу Володимировичу укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

17.3. Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

17.4. Строк дії дозволу ЧАБАНЕНКО Олегу Володимировичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.   

18. Розглянувши заяву від 01.04.2021 року ВЛАСОВА Віктора Миколайовича, зареєстрованого вул. Миколи Лаврухіна, 7 кв. 11 м. Київ про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03) орієнтовною площею 0,15 га, яка знаходиться в межах Таращанської міської ради в селі Плоске, додані до неї копії паспорту громадянина України, картки фізичної особи–платника податків, викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки, керуючись ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121,122 Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

18.1. Дати дозвіл ВЛАСОВУ Віктору Миколайовичу, зареєстрованому вул. Миколи Лаврухіна, 7 кв. 11 м. Київ ідентифікаційний номер 2166713951 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,15 га, яка розташована в адміністративних межах Таращанської міської ради в селі Плоске Білоцерківського району Київської області згідно наданих графічних матеріалів.

18.2. ВЛАСОВУ Віктору Миколайовичу укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

18.3. Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

18.4. Строк дії дозволу ВЛАСОВУ Віктору Миколайовичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

19. Розглянувши заяву від 01.04.2021 року ВІЗЕРА Віталія Дмитровича, зареєстрованого вул. Великоберезянська, 17 с. Станишівка Білоцерківського району Київської області, про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03) орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться в межах Таращанської міської ради за межами села Станишівка, додані до неї копії паспорту громадянина України, Довідки про присвоєння іденифікаційного номера, викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки, керуючись ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121,122 Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

19.1. Дати дозвіл ВІЗЕРУ Віталію Дмитровичу, зареєстрованому вул. Великоберезянська, 17 с. Станишівка Білоцерківського району Київської області ідентифікаційний номер 2974418917 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка розташована в адміністративних межах Таращанської міської ради за межами села Станишівка Білоцерківського району Київської області згідно наданих графічних матеріалів.

19.2. ВІЗЕРУ Віталію Дмитровичу укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

19.3. Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

19.4. Строк дії дозволу ВІЗЕРУ Віталію Дмитровичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

20. Розглянувши заяву від 01.04.2021 року ШЕВЧЕНКО Юлії Іванівни, зареєстрованої по вул. Дубинська, 6 с. Велика Березянка, Білоцерківський район Київська область про надання дозволу на розробку землевпорядної документації щодо безоплатної передачі у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,45 га для ведення особистого селянського господарства по вул. Дубинська, 6 в с. Велика Березянка Білоцерківського району Київської області, додані до неї світлокопії паспортів громадян України, довідок про присвоєння ідентифікаційного номера, Витягу про реєстрацію права власності на нерухоме майно, та керуючись ст.ст. 12, 33, 81, 116, 118, 121, 122 Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

20.1. Дати дозвіл ШЕВЧЕНКО Юлії Іванівні, зареєстрованої по вул. Дубинська, 6 с. Велика Березянка Білоцерківський район Київська область ідентифікаційний номер 2137505506, на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,45 га в с. Велика Березянка Білоцерківського району Київської області

20.2. Зобов’язати ШЕВЧЕНКО Юлію Іванівну якій надано дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,45 га в с. Велика Березянка Білоцерківського району Київської області використовувати земельну ділянку за цільовим призначенням та дотримуватись вимог ст.ст. 91, 96 Земельного кодексу України.

20.3. Довести до відома ШЕВЧЕНКО Юлії Іванівни, що відповідно до ст. 125 Земельного кодексу України, право власності на земельну ділянку виникає з моменту державної реєстрації цих прав.

20.4. Уточнення площі земельної ділянки провести в ході виконання робіт по розробці проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,45 га в с. Велика Березянка Білоцерківського району Київської області.

20.5. Термін дії дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,45 га в с. Велика Березянка Білоцерківського району Київської області ШЕВЧЕНКО Юлії Іванівні, зареєстрованої по вул. Дубинська, 6 с. Велика Березянка Білоцерківський район Київська область ідентифікаційний номер 2137505506, встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

21. Розглянувши заяву від 02.04.2021 року СТРУСЕВИЧ Людмили Олександрівни, зареєстрованої вул. Липнева, 42А м. Тараща Білоцерківського району Київської області, про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03), орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за межами села Лісовичі Білоцерківського району Київської області, додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, картки фізичної особи - платника податків, викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки, та керуючись, ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121,122 «Земельного кодексу України», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

21.1. Дати дозвіл СТРУСЕВИЧ Людмилі Олександрівні, зареєстрованій вул. Липнева, 42А м. Тараща Білоцерківського району Київської області, ідентифікаційний номер 1836200106 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка розташована за межами села Лісовичі Білоцерківського району Київської області згідно наданих графічних матеріалів.

21.2. СТРУСЕВИЧ Людмилі Олександрівні укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

21.3. Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

21.4. Строк дії дозволу СТРУСЕВИЧ Людмилі Олександрівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

22. Розглянувши заяву від 02.04.2021 року СТРУСЕВИЧ Володимира Івановича, зареєстрованого вул. Липнева, 42А м. Тараща Білоцерківського району Київської області, про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03), орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за межами села Лісовичі Білоцерківського району Київської області, додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, довідки про присвоєння ідентифікаційного номера, викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки, та керуючись, ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121,122 «Земельного кодексу України», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

22.1. Дати дозвіл СТРУСЕВИЧУ Володимиру Івановичу, зареєстрованому вул. Липнева, 42А м. Тараща Білоцерківського району Київської області, ідентифікаційний номер 1884705134 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка розташована за межами села Лісовичі Білоцерківського району Київської області згідно наданих графічних матеріалів.

22.2. СТРУСЕВИЧУ Володимиру Івановичу укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

22.3. Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

22.4. Строк дії дозволу СТРУСЕВИЧУ Володимиру Івановичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

23. Розглянувши заяву від 02.04.2021 року САВЧЕНКА Дмитра Віталійовича, зареєстрованого вул. Короленка, 4А м. Тараща Білоцерківського району Київської області, про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03), орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за межами села Лісовичі Білоцерківського району Київської області, додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, картки фізичної особи - платника податків, викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки, та керуючись, ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121,122 «Земельного кодексу України», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

23.1. Дати дозвіл САВЧЕНКУ Дмитру Віталійовичу, зареєстрованому вул. Короленка, 4А м. Тараща Білоцерківського району Київської області, ідентифікаційний номер 3331416055 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка розташована за межами села Лісовичі Білоцерківського району Київської області згідно наданих графічних матеріалів.

23.2. САВЧЕНКУ Дмитру Віталійовичу укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

23.3. Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

23.4. Строк дії дозволу САВЧЕНКУ Дмитру Віталійовичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

24. Розглянувши заяву від 02.04.2021 року ПОЛІЩУКА Олега Олександровича, зареєстрованого вул. Святошинська, 2 кв. 1 м. Вишневе Києво- Святошинського району Київської області, про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03), орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за межами села Лісовичі Білоцерківського району Київської області, додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, довідки про присвоєння ідентифікаційного номера, викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки, та керуючись, ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121,122 «Земельного кодексу України», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

24.1. Дати дозвіл ПОЛІЩУКУ Олегу Олександровичу, зареєстрованого вул. Святошинська, 2 кв. 1 м. Вишневе Києво- Святошинського району Київської області, ідентифікаційний номер 2730515612 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка розташована за межами села Лісовичі Білоцерківського району Київської області згідно наданих графічних матеріалів.

24.2. ПОЛІЩУКУ Олегу Олександровичу укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

24.3. Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

24.4. Строк дії дозволу ПОЛІЩУКУ Олегу Олександровичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

25. Розглянувши заяву від 02.04.2021 року ПОЛІЩУК Віти Петрівни, зареєстрованої б-р. Кольцова, 14Е кв. 13 м. Київ, про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03), орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за межами села Лісовичі Білоцерківського району Київської області, додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, довідки про присвоєння ідентифікаційного номера, викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки, та керуючись, ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121,122 «Земельного кодексу України», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

25.1. Дати дозвіл ПОЛІЩУК Віті Петрівні, зареєстрованій б-р. Кольцова, 14Е кв. 13 м. Київ, ідентифікаційний номер 2778809363 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка розташована за межами села Лісовичі Білоцерківського району Київської області згідно наданих графічних матеріалів.

25.2. ПОЛІЩУК Віті Петрівні укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

25.3. Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

25.4. Строк дії дозволу ПОЛІЩУК Віті Петрівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

26. Розглянувши заяву від 02.04.2021 року БУХАНЕВИЧ Надії Володимирівни, зареєстрованої б-р. Кольцова, 14Е кв. 13 м. Київ, про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03), орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за межами села Лісовичі Білоцерківського району Київської області, додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, довідки про присвоєння ідентифікаційного номера, викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки, та керуючись, ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121,122 «Земельного кодексу України», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

26.1. Дати дозвіл БУХАНЕВИЧ Надії Володимирівні, зареєстрованій б-р. Кольцова, 14Е кв. 13 м. Київ, ідентифікаційний номер 1795907228 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка розташована за межами села Лісовичі Білоцерківського району Київської області згідно наданих графічних матеріалів.

26.2. БУХАНЕВИЧ Надії Володимирівні укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

26.3. Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

26.4. Строк дії дозволу БУХАНЕВИЧ Надії Володимирівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

27. Розглянувши заяву від 02.04.2021 року ЗАКАБЛУКОВСЬКОЇ Юлії Вікторівни, зареєстрованої вул. Героїв Небесної Сотні, 26 м. Тараща Білоцерківського району Київської області, про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03), орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за межами села Лісовичі Білоцерківського району Київської області, додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, картки фізичної особи - платника податків, викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки, та керуючись, ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121,122 «Земельного кодексу України», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

27.1. Дати дозвіл ЗАКАБЛУКОВСЬКІЙ Юлії Вікторівні, зареєстрованій вул. Героїв Небесної Сотні, 26 м. Тараща Білоцерківського району Київської області, ідентифікаційний номер 3189913740 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка розташована за межами села Лісовичі Білоцерківського району Київської області згідно наданих графічних матеріалів.

27.2. ЗАКАБЛУКОВСЬКІЙ Юлії Вікторівні укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

27.3. Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

27.4. Строк дії дозволу ЗАКАБЛУКОВСЬКІЙ Юлії Вікторівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

28. Розглянувши заяву від 02.04.2021 року РИБЧЕНКО Світлани Сергіївни, зареєстрованої вул. Гоголя, 13 м. Тараща Білоцерківського району Київської області, про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03), орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за межами села Лісовичі Білоцерківського району Київської області, додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, картки фізичної особи-платника податків, викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки, та керуючись, ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121,122 «Земельного кодексу України», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

28.1. Дати дозвіл РИБЧЕНКО Світлані Сергіївні, зареєстрованій вул. Гоголя, 13 м. Тараща Білоцерківського району Київської області, ідентифікаційний номер 2901803624 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка розташована за межами села Лісовичі Білоцерківського району Київської області згідно наданих графічних матеріалів.

28.2. РИБЧЕНКО Світлані Сергіївні укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

28.3. Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

28.4. Строк дії дозволу РИБЧЕНКО Світлані Сергіївні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

29. Розглянувши заяву від 02.04.2021 року РИБЧЕНКА Віталія Васильовича, зареєстрованого вул. Гоголя, 13 м. Тараща Білоцерківського району Київської області, про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03), орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за межами села Лісовичі Білоцерківського району Київської області, додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, картки платника податків, викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки, та керуючись, ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121,122 «Земельного кодексу України», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

29.1. Дати дозвіл РИБЧЕНКУ Віталію Васильовичу, зареєстрованому вул. Гоголя, 13 м. Тараща Білоцерківського району Київської області, ідентифікаційний номер 2901803624 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка розташована за межами села Лісовичі Білоцерківського району Київської області згідно наданих графічних матеріалів.

29.2. РИБЧЕНКУ Віталію Васильовичу укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

29.3. Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

29.4. Строк дії дозволу РИБЧЕНКУ Віталію Васильовичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

30. Розглянувши заяву від 02.04.2021 року ВІВДИЧ Анастасії Юріївни, проживаючої вул. Остапа Вишні, 20 м. Тараща Білоцерківського району Київської області, про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03), орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за межами села Кирдани Білоцерківського району Київської області, додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, картки платника податків, викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки, та керуючись, ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121,122 «Земельного кодексу України», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

30.1. Дати дозвіл Розглянувши заяву від 02.04.2021 року ВІВДИЧ Анастасії Юріївні, проживаючій вул. Остапа Вишні, 20 м. Тараща Білоцерківського району Київської області, ідентифікаційний номер 3479409163 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка розташована за межами села Кирдани Білоцерківського району Київської області згідно наданих графічних матеріалів.

30.2. ВІВДИЧ Анастасії Юріївні укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

30.3. Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

30.4. Строк дії дозволу ВІВДИЧ Анастасії Юріївні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

31. Розглянувши заяву від 02.04.2021 року БУЗИНОВСЬКОЇ Людмили Василівни, зареєстрованої вул. Софіївська, 103 м. Тараща Білоцерківського району Київської області, про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03), орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за межами села Лісовичі Білоцерківського району Київської області, додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, довідки про присвоєння ідентифікаційного номера, викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки, та керуючись, ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121,122 «Земельного кодексу України», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

31.1. Дати дозвіл БУЗИНОВСЬКІЙ Людмилі Василівні, зареєстрованої вул. Софіївська, 103 м. Тараща Білоцерківського району Київської області, ідентифікаційний номер 2947713200 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка розташована за межами села Лісовичі Білоцерківського району Київської області згідно наданих графічних матеріалів.

31.2. БУЗИНОВСЬКІЙ Людмилі Василівні укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

31.3. Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

31.4. Строк дії дозволу БУЗИНОВСЬКІЙ Людмилі Василівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

32. Розглянувши заяву від 02.04.2021 року ГОРОХОВСЬКОЇ Анни Віталіївни, зареєстрованої вул. Грінченка Бориса, 24 м. Тараща Білоцерківського району Київської області, про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (01.03), орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться за межами села Лісовичі Білоцерківського району Київської області, додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, картки платника податків, викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки, та керуючись, ст.ст. 12, 22, 116, 118, 121,122 «Земельного кодексу України», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

ВИРІШИЛА:

32.1. Дати дозвіл ГОРОХОВСЬКІЙ Анні Віталіївні, зареєстрованій вул. Грінченка Бориса, 24 м. Тараща Білоцерківського району Київської області, ідентифікаційний номер 3712109686 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка розташована за межами села Лісовичі Білоцерківського району Київської області згідно наданих графічних матеріалів.

32.2. ГОРОХОВСЬКІЙ Анні Віталіївні укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

32.3. Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

32.4. Строк дії дозволу ГОРОХОВСЬКІЙ Анні Віталіївні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

 

Міський голова                                                                Михайло КРИВОШЕЄВ

 

 

м. Тараща

16 квітня 2021 року

№ 337 – 07 – VІІІ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь