A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки

Дата: 21.04.2021 16:40
Кількість переглядів: 579

 

 

          УКРАЇНА

КИЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

          ТАРАЩАНСЬКА МІСЬКА РАДА

 

РІШЕННЯ № 344–07-VIII

 

16 квітня 2021 року                                                                                     м. Тараща

 

Про надання дозволу на

розроблення проекту землеустрою

щодо відведення земельної ділянки

 

Розглянувши клопотання від 15.02.2021 року уповноваженого для організації та документального оформлення громадських пасовищ ЯМКОВОГО Сергія Володимировича, зареєстрованого вул. Новоселівська, 105, с.Калинове Білоцерківського району Київської області про виділення землі під громадські пасовища та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для створення громадських пасовищ орієнтовною площею 16,5 га, із земель колективної власності сільськогосподарського призначення за межами населенного пункту Калинове, додані до неї світлокопії паспорту громадянина України, картки фізичної особи-платника податків, протокол зборів жителів села Калинове, список жителів села Калинове, присутніх на зборах, положення про громадські пасовище, викопіювання на якому відображено місце розташування земельних ділянок, керуючись ст.ст. 12, 34, 122, «Земельного кодексу України», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель с/г призначення, запобігання  рейдерству та стимулювання зрошення в Україні», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

 

                                            ВИРІШИЛА:

 

    1. Затвердити положення про громадські пасовища в адміністративних межах Таращанської міської ради за межами села Калинове згідно додатку.
    2. Надати виконавчому комітету Таращанської міської ради дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для створення громадських пасовищ із земель колективної власності сільськогосподарського призначення загального користування колишнього КСП «ім. Чапаєва» орієнтовною площею 10,0 га, яка знаходиться за межами села Калинове Білоцерківського району Київської області (згідно викопіювання).
    3. Надати дозвіл виконавчому комітету Таращанської міської ради на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для створення громадських пасовищ із земель колективної власності сільськогосподарського призначення загального користування колишнього КСП «ім. Чапаєва» орієнтовною площею 7,0 га, яка знаходиться за межами села Калинове Білоцерківського району Київської області (згідно викопіювання).
    4. Розроблений проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки підлягає погодженню та затвердженню відповідно до вимог законодавства.
    5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією.
    6. Встановити термін дії даного рішення 1 рік.

 

 

Міський голова                                                                     Михайло КРИВОШЕЄВ

 

 

м. Тараща

16 квітня 2021 року

№ 344–07–VІІІ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь