Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

На території Таращанської міської територіальної громади дію протиепідемічних заходів через поширення коронавірусу ПРОДОВЖЕНО до 30 КВІТНЯ 2021 року

Дата: 23.04.2021 14:50
Кількість переглядів: 528

Фото без опису

Відповідне рішення ухвалене 23 квітня за результатами комісії Таращанської міської ради з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яку провів заступник міського голови Олександр АСТАПОВ.

Заслухавши доповідачів та оцінивши ситуацію на території громади щодо захворюваності громадян на COVID - 19, комісія прийняла рішення:

?? Продовжити відвідування загальноосвітніх шкіл Таращанської міської територіальної громади учнями 1-4 класів.

?? Відділу освіти Тарщанської міської ради продовжити здійснювати контроль над дотриманням санітарно-гігієнічних норм та інших протиепідемічних заходів у підпорядкованих закладах.

?? Продовжити до 30 квітня термін дії протиепідемічних заходів встановлених на території Таращанської міської територіальної громади згідно протоколу № 5 від 22 березня 2021 року (крім п.2 (підпункту 1.1.)).

?? Відділенню поліції №2 Білоцерківського РУП ГУНП у Київській області спільно з Таращанським районним управлінням Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області забезпечити контроль за виконанням обмежувальних протиепідемічних заходів на території Таращанської міської територіальної громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь