A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

На території Таращанської міської територіальної громади дію протиепідемічних заходів через поширення коронавірусу ПРОДОВЖЕНО до 30 КВІТНЯ 2021 року

Дата: 23.04.2021 14:50
Кількість переглядів: 518

Фото без опису

Відповідне рішення ухвалене 23 квітня за результатами комісії Таращанської міської ради з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яку провів заступник міського голови Олександр АСТАПОВ.

Заслухавши доповідачів та оцінивши ситуацію на території громади щодо захворюваності громадян на COVID - 19, комісія прийняла рішення:

?? Продовжити відвідування загальноосвітніх шкіл Таращанської міської територіальної громади учнями 1-4 класів.

?? Відділу освіти Тарщанської міської ради продовжити здійснювати контроль над дотриманням санітарно-гігієнічних норм та інших протиепідемічних заходів у підпорядкованих закладах.

?? Продовжити до 30 квітня термін дії протиепідемічних заходів встановлених на території Таращанської міської територіальної громади згідно протоколу № 5 від 22 березня 2021 року (крім п.2 (підпункту 1.1.)).

?? Відділенню поліції №2 Білоцерківського РУП ГУНП у Київській області спільно з Таращанським районним управлінням Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області забезпечити контроль за виконанням обмежувальних протиепідемічних заходів на території Таращанської міської територіальної громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь