A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Районна служба зайнятості інформує

Дата: 15.04.2021 15:06
Кількість переглядів: 262

У січні-березні 2021 року послугами районної служби зайнятості скористалось 884 осіб. Статус безробітного мали 721 особа.

Кар’єрними радниками районної філії надається весь перелік послуг щодо забезпечення громадян роботою. Так, за сприянням державної служби зайнятості у першому кварталі 2021 року роботу отримали 91 особа. Рівень працевлаштування безробітних громадян склав 11,8%.     

Протягом трьох місяців 2021 року проходили професійне навчання 27 безробітних.

У громадських роботах та інших роботах тимчасового характеру брали участь 63 незайняті особи.

За три місяці цього року до районної філії надійшло 200 вакансій від 51 роботодавця, 45,5% з яких було укомплектовано. Середній розмір заробітної плати у вакансіях становить 6795 гривень.

Станом на 01.04.2021 року отримують послуги 698 осіб, з яких мають статус безробітного 547 громадян. 474 особи отримують допомогу по безробіттю.

Найбільш затребувані професії, на які сьогодні є попит, це професії висококваліфікованих працівників – оператор машинного доїння, робітник з догляду за тваринами, забійник, електрогазозварник, слюсар з ремонту колісних транспортних засобів, слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування, слюсар-ремонтник, слюсар-електрик з ремонту електроустаткування, електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування, обвалювальник м'яса, тістороб, водій автотранспортних засобів, тракторист-машиніст сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва, робітник з благоустрою, підсобний робітник, вантажник, а також: начальник котельні, начальник відділення зв'язку, начальник служби, інженер з охорони праці, лікар, сестра медична, обліковець, кухар, продавець-консультант.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь