A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

ВІДБУЛАСЯ ПОЗАЧЕРГОВА ВОСЬМА СЕСІЯ VIII СКЛИКАННЯ ТАРАЩАНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 29.04.2021 15:57
Кількість переглядів: 314

Фото без опису

Під головуванням міського голови Михайла КРИВОШЕЄВА відбулося засідання позачервогової восьмої сесії Таращанської міської ради, у роботі якої взяли участь 21 депутат.

На розгляд сесії було винесено 248 питань, які відповідно до регламенту міської ради попередньо розглядалися на засіданнях постійних депутатських комісій. Після затвердження порядку денного, депутати перейшли до розгляду проєктів рішень внесених на розгляд сесії.

Депутати розглянули питання про результати діяльності Кагарлицької місцевої прокуратури на території Таращанської громади за 2020 рік.

Далі затверджено План діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів у сфері господарської діяльності Таращанської міської ради та її виконавчого комітету на 2021-2022 роки; Положення про конкурс на посаду директора та педагогічних працівників КЗ «Інклюзивно - ресурсний центр» Таращанської міської ради; Таращанську міську програму підтримки соціально вразливих категорій населення на 2021 рік; Систематичний план с.Ківшовата щодо порядкування нумерації об`єктів нерухомого майна.

Прийнято рішення стосовно передачі Комунальної бюджетної установи «Таращанський міський центр розвитку фізичної культури і спорту» відділу культури, молоді, спорту та туризму Таращанської міської ради.

Було внесено зміни до рішення Таращанської міської ради від 24.12.2020 р. №78-02-VIII “Про затвердження Програми «Фінансової підтримки комунального підприємства Таращанської міської ради «Таращанська міська лікарня» на 2021 рік та до рішення Таращанської міської ради від 24.12.2020р. № 76-02-VIII «Про затвердження Програми «Розвитку благоустрою та інфраструктури населених пунктів Таращанської міської ради на 2021 рік.

Жваве обговорення відбулось під час розгляду ряду питань з освітньої галузі громади.

В ході роботи сесії було внесено зміни до бюджету Таращанської міської територіальної громади на 2021 рік.

Окрім того, депутати міської ради розглянули та прийняли відповідні рішення з земельних питань, - більше 200 рішень.

?? Детальніше з усіма рішеннями сесії можна буде ознайомитися на офіційному сайті Таращанської міської ради. Їх буде оприлюднено в законодавчо встановлені терміни.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь