Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

В ГРОМАДІ ВШАНУВАЛИ РІЧНИЦЮ ПЕРЕМОГИ НАД НАЦИЗМОМ У ДРУГІЙ СВІТОВІЙ ВІЙНІ

Дата: 09.05.2021 14:43
Кількість переглядів: 330

Фото без опису

Річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні відзначає Таращанщина. Урочистості з цієї нагоди відбулися на площі Слави в м.Тараща. Учасники вшанували полеглих у Другій світовій війні та сучасних оборонців, які бережуть Україну на Сході.

У Другій світовій війні загинуло понад 8 мільйонів українців. Сьогодні на території Таращанської міської територіальної громади проживають 9 ветеранів, які безпосередньо брали участь в бойових діях.

Голова Таращанської міської ради Михайло КРИВОШЕЄВ висловив слова глибокої вдячності ветеранам, учасникам Другої світової війни, партизанам, дітям війни, тим, хто героїчно боронив рідну землю зі зброєю в руках та самовіддано працював у тилу.

Разом з тим міський голова згадав і нинішню війну, яка триває в Україні. Всім, хто наразі бореться за мирне небо в державі, він побажав мужності та здоров’я.

Далі було оголошено хвилину мовчання, після якої народний фольклорний ансамбль «Вишиванка» виконав Державний гімн України.

Впродовж заходу звучали тематичні пісні у виконанні володаря Гран-прі «Софіївські зорі», «Голосіївська весна», фестивалю «Володар пісні» 2018-2019 років Сергія Виговського.

????Захід організовано начальником відділу культури, молоді, спорту та туризму Таращанської міської ради Світланою ЮРЧЕНКО.
 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь