A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

В ГРОМАДІ ВШАНУВАЛИ РІЧНИЦЮ ПЕРЕМОГИ НАД НАЦИЗМОМ У ДРУГІЙ СВІТОВІЙ ВІЙНІ

Дата: 09.05.2021 14:43
Кількість переглядів: 314

Річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні відзначає Таращанщина. Урочистості з цієї нагоди відбулися на площі Слави в м.Тараща. Учасники вшанували полеглих у Другій світовій війні та сучасних оборонців, які бережуть Україну на Сході.

У Другій світовій війні загинуло понад 8 мільйонів українців. Сьогодні на території Таращанської міської територіальної громади проживають 9 ветеранів, які безпосередньо брали участь в бойових діях.

Голова Таращанської міської ради Михайло КРИВОШЕЄВ висловив слова глибокої вдячності ветеранам, учасникам Другої світової війни, партизанам, дітям війни, тим, хто героїчно боронив рідну землю зі зброєю в руках та самовіддано працював у тилу.

Разом з тим міський голова згадав і нинішню війну, яка триває в Україні. Всім, хто наразі бореться за мирне небо в державі, він побажав мужності та здоров’я.

Далі було оголошено хвилину мовчання, після якої народний фольклорний ансамбль «Вишиванка» виконав Державний гімн України.

Впродовж заходу звучали тематичні пісні у виконанні володаря Гран-прі «Софіївські зорі», «Голосіївська весна», фестивалю «Володар пісні» 2018-2019 років Сергія Виговського.

????Захід організовано начальником відділу культури, молоді, спорту та туризму Таращанської міської ради Світланою ЮРЧЕНКО.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь