A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність в межах села Ківшовата

Дата: 11.05.2021 11:12
Кількість переглядів: 169

 

УКРАЇНА

КИЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

ТАРАЩАНСЬКА МІСЬКА РАДА

 

РІШЕННЯ № 392-08-VIII

 

29 квітня 2021 року                                                                                     м. Тараща

 

Про надання дозволу на розробку

проекту землеустрою щодо відведення

земельних ділянок у власність

в межах села Ківшовата

 

Розглянувши заяву від 05.04.2021 року КУХАРЕНКО Тетяни Петрівни, зареєстрованої по вул. Лісківська, 16 кв. 185 м. Київ, про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в приватну власність орієнтовною площею 0,40 га, із них для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд 0,25 га та площею 0,15 га для ведення особистого селянського господарства по вул. Шевченка в с. Ківшовата, додані до неї копії паспорта громадянина України, довідки про присвоєння ідентифікаційного номера, викопіювання на якому відображено місце розташування земельних ділянок, керуючись ст.ст. 12, 33, 40, 81, 116, 118, 120, 121, 122 Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Дати дозвіл КУХАРЕНКО Тетяні Петрівні, зареєстрованій по вул. Лісківська, 16 кв. 185 м. Київ, ідентифікаційний номер 2676315328 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,25 га по вул. Шевченка,  с. Ківшовата Білоцерківського району Київської області.

2. Зобов’язати КУХАРЕНКО Тетяну Петрівну, якій надано дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,25 га по вул. Шевченка, в межах с. Ківшовата Білоцерківського району Київської області використовувати земельну ділянку за цільовим призначенням та дотримуватись вимог ст. ст. 91, 96 Земельного кодексу України.

3. Довести до відома КУХАРЕНКО Тетяні Петрівні, що відповідно до ст. 125 Земельного кодексу України, право власності на земельну ділянку виникає з моменту державної реєстрації цих прав.

4. Уточнення площі земельної ділянки провести в ході виконання робіт по розробці проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,25 га по вул. Шевченка, 30 в с. Ківшовата Білоцерківського району Київської області.

5. Термін дії дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд площею 0,25 га по вул. Шевченка, в межах с. Ківшовата Білоцерківського району Київської області встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

6. Дати дозвіл КУХАРЕНКО Тетяні Петрівні, зареєстрованій по вул. Лісківська, 16 кв. 185 м. Київ,, ідентифікаційний номер 2676315328 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для безоплатної передачі у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,15 га по вулиці Шевченка в межах села Ківшовата Білоцерківського району Київської області.

7. Зобов’язати КУХАРЕНКО Тетяну Петрівну якій надано дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для безоплатної передачі власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,15 га для ведення особистого селянського господарства по вулиці Шевченка в межах села Ківшовата Білоцерківського району Київської області використовувати земельну ділянку за цільовим призначенням та дотримуватись вимог ст. ст. 91, 96 Земельного кодексу України.

8. Довести до відома КУХАРЕНКО Тетяні Петрівні, що відповідно до ст. 125 Земельного кодексу України, право власності на земельну ділянку виникає з моменту державної реєстрації цих прав.

9. Уточнення площі земельної ділянки провести в ході виконання робіт по розробці проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для безоплатної передачі у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,15 га по вулиці Шевченка в межах села Ківшовата Білоцерківського району Київської області.

10. Термін дії дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для безоплатної передачі у власність КУХАРЕНКО Тетяні Петрівні, зареєстрованій по вул. Лісківська, 16 кв. 185 м. Київ, ідентифікаційний номер 2676315328 для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,15 га по вулиці Шевченка в межах села Ківшовата Білоцерківського району Київської області встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

 

 

Міський голова                                                                     Михайло КРИВОШЕЄВ

 

м. Тараща

29 квітня 2021 року

№ 392–08–VІІІ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь