A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в користування на умовах оренди для ведення городництва

Дата: 11.05.2021 15:59
Кількість переглядів: 191

 

УКРАЇНА

КИЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

ТАРАЩАНСЬКА МІСЬКА РАДА

 

РІШЕННЯ № 520-08-VIII

 

29 квітня 2021 року                                                                                     м. Тараща

 

Про надання дозволу на розробку

проекту землеустрою щодо відведення

земельних ділянок в користування на

умовах оренди для ведення городництва

 

Розглянувши заяву від 02.03.2021 року ПИЛЬГУНА Сергія Віталійовича, зареєстрованого по вул. Незалежності, 8 с. Ківшовата Білоцерківського району Київської області про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди площею 10,0 га для ведення городництва яка знаходиться в адміністративних межах Таращанської міської ради за межами села Степок, додані до неї копії паспорту громадянина України, довідки про внесення відомостей до Єдиного державного демографічного реєстру, картки - платника податків, викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки, керуючись ст.ст. 12, 36, 122, 123, 124 «Земельного кодексу України», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про охорону земель», Законом України «Про оренду Землі», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Дати дозвіл ПИЛЬГУНУ Сергію Віталійовичу, зареєстрованому по вул. Незалежності, 8 с. Ківшовата Білоцерківського району Київської області ідентифікаційний номер 2706104097 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди орієнтовною площею 10,0 га для ведення городництва яка знаходиться в адміністративних межах Таращанської міської ради за межами села Степок Білоцерківського району Київської області згідно наданих графічних матеріалів.
  2. ПИЛЬГУНУ Сергію Віталійович укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.
  3. Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.
  1. Довести до відома ПИЛЬГУНА Сергія Віталійовича, що розроблена документація із землеустрою підлягає розгляду Таращанською міською радою на предмет її погодження, затвердження та прийняття рішення щодо надання земельної ділянки у користування на умовах оренди.
  2. Строк дії дозволу ПИЛЬГУНУ Сергію Віталійович на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

 

Міський голова                                                                Михайло КРИВОШЕЄВ

 

 

м. Тараща

29 квітня 2021 року

№ 520–08–VІІІ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь