A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ 25 ТРАВНЯ 2021 РОКУ

Дата: 14.05.2021 11:16
Кількість переглядів: 318

Фото без опису25 травня 2021 року о 10.00 в залі засідань Таращанської міської ради відбудеться чергове засідання виконавчого комітету Таращанської міської ради, в ході якого будуть розглянуті питання:

  1. Про внесення змін до рішення Таращанської міської ради від 24.12.2020 № 76-02-VІІІ «Про затвердження Програми «Розвитку благоустрою та інфраструктури населених пунктів Таращанської міської ради на 2021 рік».
  2.  Про внесення змін до рішення Таращанської міської ради від 24.12.2020 № 75-02-VІІІ «Про затвердження Програми «Підвищення безпеки дорожнього руху в населених пунктах Таращанської міської ради на 2021рік».
  3. Про передачу на баланс Комунальному підприємству «Таращаблагоустрій» майна.
  4. Про передачу майна на баланс Відділу культури, молоді, спорту та туризму Таращанської міської ради.
  5. Про передачу майна на баланс Комунальному підприємству «Таращаблагоустрій» транспортних засобів.
  6. Про передачу майна на баланс Відділу освіти Таращанської міської ради.
  7. Про схвалення проекту рішення «Про затвердження звіту про виконання бюджету Таращанської міської територіальної громади на I квартал 2021 року».
  8. Про проект Програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру Таращанської міської територіальної громади на 2021-2022 роки.
  9. Про схвалення проекту змін до рішення Таращанської міської ради від 24.12.2020 № 80-02-VIII «Про бюджет Таращанської міської територіальної громади на 2021 рік».
  10. Про затвердження інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг, які надаються через управління «Центр надання адміністративних послуг» Таращанської міської ради.
  11. Про надання статусу дитини – сироти (персональні дані) та встановлення опіки над ним.
  12. Про затвердження порядку направлення дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки до дитячих закладів оздоровлення та відпочинку за рахунок коштів бюджету Таращанської міської територіальної громади.
  13. Про погодження проведення реорганізації Великововнянського закладу загальної середньої освіти I-II ступенів – закладу дошкільної освіти Таращанської міської ради Київської області.
  14. Про погодження проведення реорганізації Лісовицького закладу загальної середньої освіти I-III ступенів Таращанської міської ради Київської області.
  15. Про погодження проведення реорганізації Юшківорізького закладу загальної середньої освіти I-III ступенів Таращанської міської ради Київської області.
  16. Про погодження проведення ліквідації Кислівської початкової школи – закладу дошкільної освіти Таращанської міської ради Київської області.
  17. Про погодження проведення реорганізації Салиського закладу загальної середньої освіти I-III ступенів Таращанської міської ради Київської області.
  18. Про погодження проведення реорганізації Лук’янівської початкової школи – закладу дошкільної освіти імені О.С. Левади Таращанської міської ради Київської області.
  19. Про погодження проведення реорганізації Плосківського закладу загальної середньої освіти I-II ступенів – закладу дошкільної освіти Таращанської міської ради Київської області.
  20. Про погодження проведення ліквідації Станишівського закладу загальної середньої освіти I-II ступенів – закладу дошкільної освіти Таращанської міської ради Київської області.
  21. Про погодження проведення ліквідації Юшківорізького закладу дошкільної освіти «Світанок» Таращанської міської ради Київської області.
  22. Про погодження проведення ліквідації Лісовицького закладу дошкільної освіти «Кленочок» Таращанської міської ради Київської області.
  23. Про погодження проведення ліквідації Таращанського міжшкільного навчально - виробничого комбінату трудового навчання і професійної орієнтації учнів.
  24. Про облік дітей дошкільного, шкільного віку та учнів у Таращанській міській територіальній громаді.
  25. Про створення  комісії при виконавчому комітеті Таращанської міської ради  з питань розгляду та вирішення  земельних спорів на території Таращанської міської територіальної громади.
  26. Про створення при виконавчому комітеті Таращанської міської ради комісії з питань легалізації виплати заробітної плати, своєчасності сплати податків, інших обов’язкових платежів та зайнятості населення.
  27. Про затвердження Порядку видачі довідок посадовими особами Таращанської міської територіальної громади.
  28. Про надання згоди на розміщення телекомунікаційного обладнання ТОВ «Лайфселл».
  29. Про внесення змін до складу комісії по обстеженню зелених насаджень, що підлягають видаленню на території Таращанської міської територіальної громади.
  30. Про погодження Генерального плану благоустрою та озеленення території по вул. Героїв Чорнобиля, 11/4 в м. Тараща Білоцерківського району Київської області, на якій розташована нежитлова будівля Таращанського районного споживчого товариства (за заявою Вотчицева Павла Юрійовича).
  31. Про надання дозволу на порушення об’єктів благоустрою за заявою Дроздівської Тетяни Олександрівни.
  32. Про надання дозволу на підведення водопровідних комунікацій до житлового будинку за заявою Глухенької Ірини Павлівни.
  33. Про надання дозволу на підведення водопровідних комунікацій до житлового будинку за заявою Трофимчука Рустама Файзуловича.
  34. Про виведення з членів особистого селянського господарства Рубана Артема Івановича.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь