Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

ПРОЄКТ РЕГУЛЯТОРНОГО АКТА "ПРАВИЛА РОЗМІЩЕННЯ ЗОВНІШНЬОЇ РЕКЛАМИ НА ТЕРИТОРІЇ ТАРАЩАНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ"

Дата: 18.05.2021 08:56
Кількість переглядів: 382

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проєкту регуляторного акта

"Правила розміщення зовнішньої реклами на території Таращанської міської територіальної громади"

 

Відповідно  до  вимог  Закону  України від 11.09.2003 № 1160-ІV  “Про  засади  державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”,  з метою одержання зауважень  і  пропозицій  від  фізичних  та  юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється проєкт «Правила розміщення зовнішньої реклами на території Таращанської міської територіальної громади», розроблений сектором архітектури та містобудування виконавчого комітету Таращанської міської ради.

Проєкт спрямований на досягнення чітко визначеної мети — чітко визначених умов надання дозволів на розміщення об'єктів зовнішньої реклами для всіх суб'єктів господарювання, впорядкування рекламних засобів на території Таращанської міської територіальної громади, усунення порушень щодо розміщення несанкціонованої зовнішньої реклами на території Таращанської міської територіальної громади. Дія цього регуляторного акта поширюватиметься на всю територію Таращанської міської територіальної громади, а його вимоги будуть обов’язкові для виконання всіма суб’єктами господарювання, що здійснюють розміщення реклами на території Таращанської міської територіальної громади. Метою цього регулювання є вдосконалення регулювання діяльності з розміщення зовнішньої реклами і передбачає прозоре, зрозуміле та просте регулювання та упорядковує відносини між органами місцевого самоврядування та суб'єктами господарювання з питань видачі дозволів на встановлення об'єктів зовнішньої реклами.

Підставою для розробки проєкту є приєднання територіальних громад до міста Таращі та необхідності приведення у відповідність чинному законодавству регуляторного акту у сфері розміщення зовнішньої реклами визначилась нагальна потреба в розробленні нового регуляторного акту, дія якого буде розповсюджена на місто Тараща та на всю територію Таращанської міської територіальної громади.

Проєкт  разом з аналізом регуляторного впливу  оприлюднюється у мережі Інтернет на сторінці http://tarashchamr.gov.ua.

З текстом проєкту та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитися також у секторі архітектури та містобудування Таращанської міської ради за адресою вул. Героїв Чорнобиля, 1, 1поверх.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь