A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

До Дня матері та Міжнародного дня сім’ї

Дата: 15.05.2021 17:07
Кількість переглядів: 208

Фото без опису

?? Сьогодні в м.Тараща на площі Слави відбулося свято, яке об’єднало День матері та Міжнародний день сім’ї в один захід для усієї родини.

Як зазначив голова Таращанської міської ради Михайло КРИВОШЕЄВ такі заходи дуже важливі, адже вони покликані популяризувати повагу до батьків, сімейні та родинні цінності. «Від наших близьких, від наших родин та оточення залежить, наскільки щасливими та впевненими, життєрадісними ми будемо. Бажаю кожному добра, душевного тепла, щастя кожній матері, злагоди в кожну сім’ю. Приділяйте більше уваги своїм рідним і близьким та даруйте їм радісні емоції», - акцентував міський голова.

Учасники заходу отримали можливість побачити святкову концертну програму за участю обдарованих дітей та творчих колективів громади, побувати на виставкі «Талановиті матусі Таращанщини» та мистецькі галереї «Берегиня Таращанського краю».

????Організатором свята стала начальник відділу культури, молоді,спорту та туризму Таращанської міської ради Світлана ЮРЧЕНКО.

????Ведучий свята - актор театру і кіно Володимир БАЛЬЙОН.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь