A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проєкту регуляторного акту: рішення Таращанської міської ради «Про заборону продажу алкогольних напоїв у певний час доби  на території Таращанської міської територіальної громади»

Дата: 25.05.2021 13:37
Кількість переглядів: 305

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проєкту регуляторного акту: рішення Таращанської міської ради «Про заборону продажу алкогольних напоїв

у певний час доби  на території Таращанської міської

територіальної громади»

 

На виконання вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних, юридичних осіб та їх об’єднань, оприлюднюється проєкт рішення Таращанської міської ради «Про заборону продажу алкогольних напоїв у певний час доби на території Таращанської міської територіальної громади».

Проєкт спрямований на введення обмежень щодо продажу алкогольних напоїв у певний час доби, спонукання до боротьби з пияцтвом і найгіршим його наслідком – деградацією людини, та покликаний спонукати приватний бізнес з розумінням і усвідомленням погодитись виконувати основні пункти рішення.

Правила розроблені на підставі Закону України «Про державне регулювання виробництва та обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів», «Про засади державної регуляторної політики», «Про місцеве самоврядування в Україні», Постанови Кабінету Міністрів від 30.07.1996 року № 854 «Про затвердження Правил торгівлі алкогольними напоями».

Повний текст проєкту регуляторного акту та відповідний аналіз регуляторного впливу буде оприлюднено на офіційному веб сайті Таращанської міської ради Київської області за посиланням: https://tarashchamr.gov.ua в розділі «Регуляторна політика».

Пропозиції та зауваження до проєкту регуляторного акту приймаються Таращанською міською радою протягом одного місяця з дати його опублікування, на паперових носіях, а саме до 22 червня за адресою: вул. Шевченка, 7, м. Тараща, Білоцерківський район, Київська область, 09501, або в електронному вигляді на електронну пошту: mrtar@ukr.net, з приміткою «Пропозиції та зауваження до проєкту регуляторного акту (назва проєкту регуляторного акту), розробником якого є Таращанська міська рада».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь