A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

У громаді відзначили День захисту дітей

Дата: 31.05.2021 11:57
Кількість переглядів: 247

Фото без опису

?? 31 травня в Таращанській міській територіальній громаді відбулося свято, приурочене до Міжнародного дня захисту дітей. Захід був організований відділом культури, молоді, спорту та туризму Таращанської міської ради. Завітали на нього діти з усіх шкіл та позашкільних закладів нашої громади.

З нагоди свята малечу, їх вихователів, батьків та гостей привітав голова міської ради Михайло КРИВОШЕЄВ. Посадовець побажав кожній дитині щастя, радості, міцного здоров’я, гарного майбутнього і здійснення всього задуманого. Міський голова вручив дітям з сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах подарунки та солодощі, а також відзначив подяками Таращанської міської ради та подарунковими сертифікатами вихованців Центру позашкільної освіти «Веселка» і вихованців спортивного клубу «Честь» м.Тараща.

????Для дітей було проведено інтерактивне театралізоване дійство. На них також чекали: майстер-класи, естафети, художні майстерні, дитячі атракціони та приємні подарунки.

??????Крім того, цього дня на стадіоні «Колос» було проведено турнір з міні-футболу серед юнаків 5-6 класів.

Таращанська міська рада висловлює щиру подяку видавництву Видавничий Дім ШКОЛА, ТОВ «Київський БКК» та магазину іграшок «Понарошку» за надану допомогу в організації свята.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь