A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в межах села Веселий Кут

Дата: 02.06.2021 16:42
Кількість переглядів: 251

УКРАЇНА

КИЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

ТАРАЩАНСЬКА МІСЬКА РАДА

 

РІШЕННЯ № 639-09-VIII

 

27 травня 2021 року                                                                                     м. Тараща

 

Про надання дозволу на розробку

проекту землеустрою щодо відведення

земельної ділянки в користування на умовах

оренди для будівництва та обслуговування

будівель торгівлі в межах села Веселий Кут

 

Розглянувши заяву від 21.04.2021 року ФЕДОРЕНКА Святослава Сергійовича, зареєстрованого вул. Олімпійська, 21 м. Тараща Білоцерківського району Київської області, про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди орієнтовною площею 0,0327 га для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, на якій розташовані нежитлові будівлі в адміністративних межах Таращанської міської ради по вул. Рибалко, 6 в межах села Веселий Кут Білоцерківського району Київської області, додані до неї копії паспорта громадянина України, довідки про присвоєння ідентифікаційного номера, Договору дарування нежитлової будівлі (магазину), Витягу про реєстрацію права власності на нерухоме майно, технічного паспорта, попереднього договору оренди земельної ділянки, керуючись ст.ст. 12, 38, 39, 124, 181-185, Земельного кодексу України, п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 19, 20, 22, 25, 26, 27 Закону України «Про землеустрій», Закону України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська  міська рада, -

 

ВИРІШИЛА:

1. Дати дозвіл ФЕДОРЕНКУ Святославу Сергійовичу, зареєстрованому вул. Олімпійська, 21 м. Тараща Білоцерківського району Київської області ідентифікаційний номер 2980423359 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди із земель громадської забудови, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі орієнтовною площею 0,0327 га по вулиці Рибалко, 6 в межах села Веселий Кут Білоцерківського району Київської області.

2. ФЕДОРЕНКУ Святославу Сергійовичу зареєстрованому по вул. Олімпійська, 21 м. Тараща Білоцерківського району Київської області ідентифікаційний номер 2980423359 укласти договір на виконання робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

3. Уточнення та розрахунки площі земельної ділянок провести в ході виконання робіт по розробці проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в користування на умовах оренди.

4. Строк дії дозволу ФЕДОРЕНКУ Святославу Сергійовичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в користування на умовах оренди встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

5. На період розробки проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в користування на умовах оренди ФЕДОРЕНКУ Святославу Сергійовичу, зареєстрованому по вул. Олімпійська, 21 м. Тараща Білоцерківського району Київської області ідентифікаційний номер 2980423359 передати в користування на умовах оренди земельну ділянку із земель громадської забудови для будівництва та обслуговування будівель торгівлі площею 0,0327 га по вулиці Рибалко, 6 в межах села Веселий Кут терміном до 1 року.

6. На період розробки проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в користування на умовах оренди ФЕДОРЕНКУ Святославу Сергійовичу зареєстрованому по вул. Олімпійська, 21 м. Тараща Білоцерківського району Київської області ідентифікаційний номер 2980423359 дати дозвіл на укладання договору оренди земельної ділянки площею 0,0327 га по вулиці Рибалко, 6 в межах села Веселий Кут з функціональним використанням для роздрібної торгівлі та комерційних послуг із земель громадської забудови, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, терміном до 1 року.

7. Встановити ставку орендної плати у розмірі 3 % від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

 

 

Міський голова                                                                    Михайло КРИВОШЕЄВ

 

 

м. Тараща

27 травня 2021 року

№ 639–09–VІІІ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь