A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в межах села Веселий Кут

Дата: 02.06.2021 16:44
Кількість переглядів: 287

УКРАЇНА

КИЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

ТАРАЩАНСЬКА МІСЬКА РАДА

 

РІШЕННЯ № 640-09-VIII

 

27 травня 2021 року                                                                                     м. Тараща

 

Про надання дозволу на розробку

проекту землеустрою щодо відведення

земельної ділянки в користування на умовах

оренди для будівництва та обслуговування

будівель торгівлі в межах села Веселий Кут

 

Розглянувши заяву від 28.04.2021 року БЕЗДУШНЬОГО Петра Володимировича, зареєстрованого вул. Тракторна, 6 с. Веселий Кут Білоцерківського району Київської області, про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди орієнтовною площею 0,0326 га для будівництва та обслуговування будівель торгівлі на якій розташовані нежитлові будівлі в адміністративних межах Таращанської міської ради по вул. Рибалко, 9 в межах села Веселий Кут Білоцерківського району Київської області терміном на 25 років, додані до неї копії паспорта громадянина України, картки фізичної особи платника податків, договору купівлі- продажу магазину, Витягу про реєстрацію права власності на нерухоме майно, технічного паспорта, викопіювання, керуючись ст.ст. 12, 38, 39, 124, 181-185, Земельного кодексу України, п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 19, 20, 22, 25, 26, 27 Закону України «Про землеустрій», Закону України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська  міська рада, -

 

ВИРІШИЛА:

1. Дати дозвіл БЕЗДУШНЬОМУ Петру Володимировичу, зареєстрованому вул. Тракторна, 6 с. Веселий Кут Білоцерківський район Київська область ідентифікаційний номер 2304704972 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди із земель громадської забудови, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі орієнтовною площею 0,0326 га по вулиці Рибалко, 9 в межах села Веселий Кут Білоцерківського району Київської області.

2. БЕЗДУШНЬОМУ Петру Володимировичу укласти договір на виконання робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

3. Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання робіт по розробці проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в користування на умовах оренди.

4. Строк дії дозволу БЕЗДУШНЬОМУ Петру Володимировичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

5. На період розробки проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди БЕЗДУШНЬОМУ Петру Володимировичу, зареєстрованому вул. Тракторна, 6 с. Веселий Кут Білоцерківського району Київської області ідентифікаційний номер 2304704972 передати в користування на умовах оренди земельну ділянку із земель громадської забудови для будівництва та обслуговування будівель торгівлі площею 0,0326 га по вулиці Рибалко, 9 в межах села Веселий Кут терміном до 1 року.

6. На період розробки проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в користування на умовах оренди БЕЗДУШНЬОМУ Петру Володимировичу, зареєстрованому вул. Тракторна, 6 с. Веселий Кут Білоцерківського району Київської області ідентифікаційний номер 2304704972 дати дозвіл на укладання договору оренди земельної ділянки площею 0,0326 га по вулиці Рибалко, 9 в межах села Веселий Кут з функціональним використанням для роздрібної торгівлі та комерційних послуг із земель громадської забудови, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, терміном до 1 року.

7. Встановити ставку орендної плати у розмірі 3 % від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

 

 

Міський голова                                                                    Михайло КРИВОШЕЄВ

 

 

м. Тараща

27 травня 2021 року

№ 640–09–VІІІ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь