A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Ківшовата.

Дата: 03.06.2021 11:38
Кількість переглядів: 160

УКРАЇНА

КИЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

ТАРАЩАНСЬКА МІСЬКА РАДА

 

РІШЕННЯ № 660-09-VIII

 

27 травня 2021 року                                                                                    м. Тараща

 

Про надання дозволу на розробку

проекту землеустрою щодо

відведення земельної ділянки у

власність для ведення особистого селянського

господарстваза межами села Ківшовата.

 

Розглянувши заяву від 29.04.2021 року КОЛОМІЙЦЯ Олександра Сергійовича, зареєстрованого вул. Франка Івана, 22/1 м. Богуслав Обухівського району Київської області, про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,00 га для ведення особистого селянського господарства, яка знаходиться в адміністративних межах Таращанської міської ради за межами села Ківшовата Білоцерківського району Київської області, додані до неї копії паспорту громадянина України, картки фізичної особи - платника податків, викопіювання на якому відображено місце розташування земельної ділянки, керуючись ст. ст. 12, 22, 116, 118, 121, 122, 186-1 Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Дати дозвіл КОЛОМІЙЦЮ Олександру Сергійовичу, зареєстрованому вул. Франка Івана, 22/1 м. Богуслав Обухівського району Київської області, ідентифікаційний номер 3437302638 на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га, яка знаходиться в адміністративних межах Таращанської міської ради за межами села Ківшовата Білоцерківського району Київської області згідно наданих графічних матеріалів.

2. КОЛОМІЙЦЮ Олександру Сергійовичу укласти договір на виконання землевпорядних робіт із ліцензованою землевпорядною організацією.

3. Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт.

4. Строк дії дозволу КОЛОМІЙЦЮ Олександру Сергійовичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки встановити 1 рік від дня прийняття рішення.

 

 

Міський голова                                                                     Михайло КРИВОШЕЄВ

 

м. Тараща

27 травня 2021 року

№ 660–09–VІІІ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь