A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Про надання дозволу на розробку документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Юшків Ріг.

Дата: 03.06.2021 11:41
Кількість переглядів: 182

УКРАЇНА

КИЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

ТАРАЩАНСЬКА МІСЬКА РАДА

 

РІШЕННЯ № 661-09-VIII

 

27 травня 2021 року                                                                                    м. Тараща

 

Про надання дозволу на розробку

документації із землеустрою щодо

відведення земельної ділянки у

власність для будівництва і обслуговування

житлового будинку, господарських будівель і споруд

в межах села Юшків Ріг.

 

         Розглянувши клопотання від 21.04.2021 року КОШМАН Вікторії Михайлівни, зареєстрованої по вул. Садова, 25 в с. Юшків Ріг Білоцерківського району Київської області про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд орієнтовним площею 0,25 га по вул. Садова в межах с. Юшків Ріг Білоцерківського району Київської області, додані до неї копії паспорту громадянина України, копії картки фізичної особи - платника податків, графічні матеріали з бажаним місцем розташування земельної ділянки, керуючись ст.ст. 12, 40, 116 Земельного кодексу України, ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 19, 20, 22, 25, 26, 27 Закону України «Про землеустрій», Закону України «Про державний земельний кадастр», враховуючи пропозиції постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією, Таращанська міська рада, -

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Дати дозвіл КОШМАН Вікторії Михайлівні зареєстрованій по вул. Садова, 25 в с. Юшків Ріг Білоцерківського району Київської області ідентифікаційний номер 3640804146, на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд орієнтовною площею 0,25 га в межах села Юшків Ріг Білоцерківського району Київської області

2. КОШМАН Вікторії Михайлівні замовити в суб'єктів господарювання, що є виконавцями робіт із землеустрою згідно із законом, розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд орієнтовною площею 0,25 га в межах села Юшків Ріг Білоцерківського району Київської області.

3. Уточнення та розрахунки площі земельної ділянки провести в ході виконання землевпорядних робіт

4. Строк дії дозволу КОШМАН Вікторії Михайлівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд орієнтовною площею 0,25 га в межах села Юшків Ріг Білоцерківського району Київської області встановити один рік від дня прийняття рішення.

5. Розроблений проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд орієнтовною площею 0,25 га в межах села Юшків Ріг Білоцерківського району Київської області подати на затвердження Таращанській міській раді для послідуючої передачі у власність.

6. Земельну ділянку в межах села Юшків Ріг на яку протягом встановленого терміну дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд вказана документація не буде виготовлена, зарахувати до земель запасу міської ради громадської та житлової забудови - для будівництва житлових будинків, господарських будівель і споруд.

7. Контроль за виконанням рішення покласти на постійної комісії з питань містобудування, землекористування, охорони довкілля, екологічної безпеки та з питань законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та корупцією.

 

 

Міський голова                                                                     Михайло КРИВОШЕЄВ

 

м. Тараща

27 травня 2021 року

№ 661–09–VІІІ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь